Pupcio 18 447 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Tak,już wszyscy wiemy że nowy thief jest be i w ogóle jak mają czelność robić taką gre która i tak będzie fajna. 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Sibian, ale Ty spinasz du.pe, o ja pier.dole. A ja tam sobie włączę focus, ułatwiacze i będę się dobrze bawił. Grałem w Thiefa 1 całkiem niedawno, niestety nie przeszedł próby czasu jak ktoś podchodzi do niego dopiero teraz i cieszę się, że wychodzi nowy. Natomiast mam w du.pie zrzędzenie takiego osobnika "fanatyka" jak Ty, który nie może znieść, że z nowego Thiefa może wyjść naprawdę dobra gra. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) Wiem , że włączysz, jesteś domyślnym targetem, tylko nie sap już w CW jak to kiedyś był wysoki poziom gier a teraz nie przez czynniki której uosabia nowy Thief. Wiarygodności trochę. Oceny zapewne będą wysokie patrząc jakie ogromne siano SE pakuje w reklamę. Edytowane 27 stycznia 2014 przez Sibian Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) Co Ty pier.dolish Sibian? Marudzę jedynie o jakości gier gdy na rynek wychodzi odgrzewany do bólu kotlet lub wersja beta zamiast pełniaka vide CoD czy nowy BF. Thief zapowiada się bardzo dobrze jako gra, koniec kropka. To tylko Twój problem, że Ci nie pasi. W ogóle pomysł aby wydać grę w stylu Thiefa 1 w obecnych czasach jest tak absurdalny, że chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy. SE poszłoby z torbami, tak samo jakby nowego TR zrobili na przykładzie pierwszych części. Studio dawno byłoby zamknięte. Edytowane 27 stycznia 2014 przez suteq Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 (edytowane) Oby padło, niszczy już wszystko, od Finalów do... I dostajesz "kotleta" tyle , że na dodatek pociętego i uproszczonego., ale za długa była przerwa by ktoś to dostrzegł. Te sutek, a co ci nie pasowało w T1 ? Na PS4 mega posucha, zapewne sporo osób to kupi i się tutaj pojawi a następnie zostanę wzięty w ogień krzyżowy ( przecież nie będą krytykować wydanych 250zł i to na nieliczną nową grę na PS4 ) ; ) Nie wiem czy przetrzymam. Edytowane 27 stycznia 2014 przez Sibian Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 Przecież nawet nie grałeś w tego nowego Thiefa, a już wszystko wiesz najlepiej :o Wrzuć na "luz w (pipi)e" i sprawdź najpierw ten tytuł, a nie bulwersuj się na 4 strony tego tematu... Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 31 stycznia 2014 Opublikowano 31 stycznia 2014 (edytowane) Przeczytaj jeszcze raz te 4 strony, ponieważ nic nie zrozumiałeś, a najlepiej wystosuj pismo do administracji by zamykać tematy o danych grach do czasu premiery, by nie dyskutować o potwierdzonych przez twórców faktach i zaprezentowanych materiałach. Wpada ktoś konkretniej popisać, a nie takie partyzanty, ma ktoś nowe niusy ? Ja mam dużo. To było już ? Paskudny ten HUD, mechanika czytania notatek ( klimatyczne czytanie prosto z papieru zastąpione jakimiś "tabelkami" ), wyciągnięte łapy jak u zombie, brak "balistyki" i jakiś lewy mini blink, unik/wślizg. Zrywanie łańcuszków, kolczyków "na żywca", bez jakiejkolwiek reakcji właściciela. Bodaj tylko trzy pozycje "kryształu". Oprawa jednak przeciętna a zapowiedziane wysokie wymagania na PC i wielce prawdopodobne 30 klatek na konsolach wzbudzają tylko uśmieszek politowania. Edytowane 31 stycznia 2014 przez Sibian 2 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Mimo wszystko i tak warto dać nowemu złodziejowi szansę. Po pierwsze w segmencie gier AAA, staroszkolnych skradanek już nie będzie. Po drugie, gra z tego jak się zapowiada, zanosi się na autentycznie zrobioną pod chowanie się w cieniu, gdzie ciche przemieszczanie się zostało potraktowane priorytetowo. Po trzecie, gra pewnie będzie lepsza niż nowy Splinter Cell( gdzie było widać wyraźnie, że twórcy stali pomiędzy zrobieniem czegoś dla fanów szybkich akcji a starymi częściami) oraz Dishonored( gra jako skradanka bardzo słaba, jako gra akcji z wykorzystaniem mocy, satysfakcjonująca). Oczywiście na starych konsolach, bo to one pewnie były priorytetem. Dla podbitej rozdziałki do FullHD czy lepszych tekstur nie opłaca się zmieniać sprzętu. A w Thiefie grafika nie gra roli żadnej. Jak AI będzie zrypane, to na każdej platformie i nic tej grze nie pomoże. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Wiadomo kiedy schodzi embargo na recenzje? Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 (edytowane) 30 sekund każdego utworu ze ścieżki dźwiękowej ( uwaga wchodzić na własną odpowiedzialność, ponieważ tytuły utworów to jednocześnie spojlery fabularne ) : http://www.sumthing.com/p/thief/ Nie mam póki co zdania. Na pewno mocno odeszli od bazy dark ambientu ( chociaż i tutaj występuje ) i zbliżyli się do orkiestrowej muzyki rodem z Hollywood, ale niektóre motywy niezłe, zobaczymy jak w praniu wyjdzie. Edytowane 11 lutego 2014 przez Sibian Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Thief: Mission 01 Playthrough Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Ciekawe jak duże będą różnice między platformami. Chętnie obczaiłbym w przyszłym miesiącu jeszcze na PS3. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Może teraz wreszcie będzie można normalnie podyskutować w tym temacie. Ja z chęcią sprawdzę ten tytuł i zobaczę jak to wszystko wygląda. 2 Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Też biorę,tylko czekam czy jest duża różnica między wersjami Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 tyz biore na premiere a nie jecze jak jeczyp*zda;) Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Ale ulga, że nie ma tego typa. Nie dało się czytać tematów, w którym się pojawiał. Jak przejdę nowego Donkey Konga to też łyknę złodzieja dla odmiany klimatu. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Nagranie pochodzi z wersji PC. Czekam na materiały z PS3. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 Malo nextgenowy mi sie ten nowy Thief wydaje. Ale ogolnie jako gra - mam na nia smaka. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 Wychodzi na wszystko co możliwe więc graficznie nie robi jakoś specjalnie ale to skradanka więc na pewno kupie,teraz tylko nie wiem czy najpierw thief czy infamous. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 No bo to pastgen jak się patrzy. Wiadomo, że gry prawdziwie nextgenowe ukażą się dopiero pod koniec 2014. A co do samego "Thief'a" to najnowszy trailer tylko zwiększył mój apetyt na tą grę. Dodatkowo mam spore zaufanie do ekipy która pracowała nad DeusExem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 No wlasnie, poza tym to ekipa od Deusa, ktory graficznie tez byl malo currentgenowy. Ale za sama gre jestem raczej spokojny. Moze Eidos Montreal nie sa mistrzami oprawy graficznej, ale calej reszty juz tak. Od gameplayu, przez fabule na klimacie konczac. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 Mnie za(pipi)iście do tej gry przekonał ten trailer: Dopiero dzięki niemu mocno zainteresowałem się tym tytułem. Wcześniej nie miałem na niego takiego ciśnienia jak teraz, a z chęcią wziąłbym w okolicach premiery. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 20 lutego 2014 Opublikowano 20 lutego 2014 Malo nextgenowy mi sie ten nowy Thief wydaje. Ale ogolnie jako gra - mam na nia smaka. Voytec no ale to chyba lepiej dla Ciebie, że mało next genowy, bo ty chyba PS4 nie masz jeszcze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi