Skocz do zawartości

Lost sezon 6 [spoilery]

Featured Replies

Opublikowano

CHU.J MIĘ IGRZYSKA OBCHODZĄ, NO KU.RWA!!!11

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 99,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• przecież już wszyscy wyrzucili z pamięci to ile czasu zmarnowali przy tym żałosnym serialiku. postuluje o skasowanie tego działu.

• Meh, cukierkowy odcinek.       W ogole jakos ten ostatni sezon mi nie lezy. O ile 5 sezon mocno mnie bawil, tak ten ostatni meczy i nudzi. Odcinki przypominaja juz troche parodie patentow z Losta

• Bo w alternatywnej rzeczywistosci nie ma miejsca dla czarnych.

Opublikowano

Ojoj ! koniec swiata!

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Pierwsze promo już dziś - po emisji odcinka Flashforwarda :) Będzie trwać 15 sekund - ja się doczekać nie mogę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Twórcy zapowiadali, że nie będą pokazywali żadnych nowych ujęć w trailerach. Nie ma być także sneak-peaków przed odcinkami.

Opublikowano

Premierę przesunięto o 2 tygodnie, więc nie będzie przerw podczas sezonu. A i odcinki będą emitowane we wtorek, co mi bardzo nie pasuje :(.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oficjalnie - 6 sezon będzie mieć 18 odcinków.

(za to FFem będę nas katować 24 epki :/ )

Opublikowano

Kolejne opowieści ze świata Lost (jakby kogoś to obchodziło ;f )

wywiad z Emersonem: http://www.4815162342.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2184&Itemid=1

btw aktor dostał nominacje do złotych globów.

A finał Losta będzie przypominał z 4 sezonu - czyli będzie podzielony na 3 epy. 1 ep finałowy, a tydzień później dwa pozostałe.

Opublikowano

Jak te szmaty nie wytłumaczą chociaż 70% tajemnic z poprzednich sezonów to będę przez długi czas powtarzał, że Lost to dno.

Pomimo tego, że go kocham.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Z ciekawości zapuściłem ostatnio u kumpla ostatni możliwe EP. Powiem jedno: o ku.rwa xD

Jak się wypadnie z ciągu, to po jakimś czasie mnogość postaci i wątków przytłacza. Mogliby na samym początku upier.dolić kilka postaci, żeby było bardziej przejrzyście :teehee:

Opublikowano

Jak się wypadnie z ciągu, to po jakimś czasie mnogość postaci i wątków przytłacza. Mogliby na samym początku upier.dolić kilka postaci, żeby było bardziej przejrzyście :teehee:

Kto ogląda na bieżąco i przede wszystkim z uwagą, ten nie ma problemów z połapaniem się w rozpoznawaniu postaci, nadążaniu za wątkami ;)

Edytowane przez Wojtq

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam nadzieję że wróci ten Sawyer z poprzednich sezonów a nie ten wymoczek z 5 :(

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Poza tym ciekawi mnie czy jeżeli na serio pierwszy odcinek 6 sezonu będzie w

LAX

to czy będą pamiętać co było wcześniej na wyspie i w tym 77 :P

Opublikowano

Sayid jest irakijczykiem a ma hinduski akcent, myśle, ze skoro wybaczyliśmu takie nieścisłości wybaczymy i tą drobnostkę.