qb3k 946 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Revision fact #2: W szóstym epie pierwszego sezonu Jack znajduje przy jakichś starych trupach woreczek, a w nim... biały i czarny kamyczek Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Oboje są źli, tyle, że Ezaw gorszy. To co robili Inni to niekoniecznie im Jakub podpowiedział wszystko. Obaj. Chyba, że szykuje się jakiś prawdziwy shocker. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 (edytowane) Jeszcze jedna rzecz mnie nurtuje, być może coś przegapiłem - dlaczego Jacob mógł zginąć, a Ezaw (po tym jak dopadł go Sayid) - nie? Sayid mógł go chyba zabić tym sztyletem, ale nie mógł pozwolić na to, żeby Flocke odezwał się pierwszy, a przecież się odezwał i w dodatku od razu go zbajerował, dostał kose, i nic mu się nie stało, kto wie co by było gdyby Sayid od razu go ciachnął? Edytowane 26 marca 2010 przez ogicool Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Przecież Sayid go ciachnął jak od razu go zobaczył ;]. Mowicie ze Jacob taki dobry super nikogo nie zabija A kto zabil laske Sayida, no moze nie doslownie ale jak wiemy ze z przyczyny Jacoba Tak samo ojciec Jacka, Christian, nie zdziwilbym sie gdyby tez z Jacoba powodu on zginal, zeby tylko Jack pojawil sie na wyspie Sawyer i jego rodzinka, czyzby kolejne ofiary Jacoba? I najwazniejszy powod, zeslanie ich na wyspie, przeciez to najgorsza rzecz jaka moze sie stac dla normalnych ludzi, mozna powiedziec ze "stracili zycie" przez to ze teraz walcza o wyspie dla Jacoba Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 (edytowane) Przecież Sayid go ciachnął jak od razu go zobaczył ;]. Mowicie ze Jacob taki dobry super nikogo nie zabija A kto zabil laske Sayida, no moze nie doslownie ale jak wiemy ze z przyczyny Jacoba Tak samo ojciec Jacka, Christian, nie zdziwilbym sie gdyby tez z Jacoba powodu on zginal, zeby tylko Jack pojawil sie na wyspie Sawyer i jego rodzinka, czyzby kolejne ofiary Jacoba? I najwazniejszy powod, zeslanie ich na wyspie, przeciez to najgorsza rzecz jaka moze sie stac dla normalnych ludzi, mozna powiedziec ze "stracili zycie" przez to ze teraz walcza o wyspie dla Jacoba hehe, a właśnie że nie, zrób rewizję a się przekonasz Flock się pojawił i powiedział: 'Hallo Sayid', a ten go dopiero ciachnął btw. jeśli chodzi o zwerbowanie kandydatów, też mi się ten fakt nie podobał, zostali podstępnie zwabieni na wyspę, ale widocznie Jacob czuł zagrożenie (nie wiadomo dlaczego) i musiał to zrobić, chyba, że ma inne plany o których kompletnie nic nie wiemy Edytowane 26 marca 2010 przez ogicool Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 (edytowane) Wątpię if someone gives a shit o moich revision facts, ale here it comes- Revision Fact #3 (S01E10, sen Claire): Bit creepy, huh? Edytowane 26 marca 2010 przez qb3k Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 No, dawaj kolejne, może do czegoś dojdziemy :F Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Wiem, że było, ale oglądam to wrzucę skrina czasem z nudów Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Na lostpedii widzialem to wszystko i o wiele więcej Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Wypie.rdalać, już się nie bawię <_< Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Sezon 5 odcinek 15, dzis na AXN sobie zobaczylem. Sun pyta Richarda, czy widzial Oceanic six w 1974 roku, a on powiedzial, ze widzial jak wszyscy umieraja. Chodzilo mu o ten wybuch czy o cos innego? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 26 marca 2010 Opublikowano 26 marca 2010 Tego zapewne już się nie dowiemy, podobnie jak i miliona innych rzeczy. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Też mnie to ciekawi od zawsze. Jakaś teoria, anyone? Edytowane 27 marca 2010 przez Figaro Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 marca 2010 Opublikowano 30 marca 2010 Jak się skończył wątek wysyłania sygnału z Liczbami? (o ile się skończył)- ten, który był wysyłany z wyspy i przez niego na wyspę trafiła ekspedycja Rousseau? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie jestem pewien o który ci chodzi. O ten, który zmienili rozbitkowie w finale 3 sezonu? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Odcinek słaby jak dla mnie. Nic ciekawego się nie działo. Może z tydzień będzie lepiej ? ( centryk Desmonda ). Coś jest na rzeczy z tymi lustrami ( tak jak ktoś już tu o tym wspominał ). W tym odcinku Sun również spojrzała w lustro. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) Mi się podobał. Założę się, że większość tutaj powie, że odcinek kiepski ale mi się parę rzeczy podobało: a) wystąpili praktycznie wszyscy bohaterowie jacy są obecni w 40 minut b) od groma nawiązań do starych sezonów - pokój 23, pies cziłała itd ;f c) parę świetnych cytatów: Sawyer: Nie możesz zamienić się w dym i przelecieć dupskiem nad wodą? Locke: Myślisz, że gdybym mógł, nadal byłbym na tej wyspie? Sawyer: Nie, to by przecież było niedorzeczne. Ilana: Hugo go znajdzie. Ilana: Wyśledzi i sprowadzi tutaj. Miles: Jeśli Alpert nie jest upaprany w tłuszczu z boczku, to Hugo raczej go nie wytropi. xD d) fajna końcówka e) uczucie, że wszystko idzie do jednej wielkiej wojny, wielkiego zakończenia f) Locke, a dokładniej aktor grający Locke'a A nie podobały mi się dłużące flashe. Też tak mieliście, że oglądając je, czekaliście tylko aż w końcu akcja przejdzie na wyspę? btw. znalazłem małą ciekawostkę: Wszystkie wydarzenia na wyspie od 6x01 do 6x06 miały miejsce tego samego dnia. Edytowane 31 marca 2010 przez Figaro 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Ogólnie kiepsko jak poprzednie, ale bez kwasu. Kilka ciekawych motywów, fajnie zapętlili historię Sayida i Jina, na wyspie drętwo. Szkoda, że cliffhengerem okazał się żart kogoś z forum z zeszłego tygodnia "ciekawe co jest za zamkniętymi drzwiami?.... Desmond" Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie jestem pewien o który ci chodzi. O ten, który zmienili rozbitkowie w finale 3 sezonu? No to chyba ten. Nowy ep dobry i ktoś tu dobrze zgadł, że na łodzi jest Des. W sumie nie mógł to być nikt inny. Jedno mnie zastanawia- może teoria z lostpedii o kolorach białym, czarnym i CZERWONYM jednak ma coś w sobie? Nie wierzę w przypadkowość umieszczenia w odcinku tego pomidora. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) Ja myślę, że z tym pomidorem chodziło Jackowi o to, że tak jak pomidor nie chciał sie poddać, tak samo Jin sie nie chce poddać. Tak to zrozumiałem. Sun potrafi być urocza, nie wiedziałem. Ep dobry. Edytowane 31 marca 2010 przez Pikol Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Jak na odcinek o Jin i Sun nie było całkiem źle. Dialogi Milesa i Lapidusa dobre. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Ja myślę, że z tym pomidorem chodziło Jackowi o to, że tak jak pomidor nie chciał sie poddać, tak samo Jin sie nie chce poddać. Tak to zrozumiałem. Nie. 1 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Odcinek całkiem fajny. Co prawda jakichś konkretnych szokerów brak, ale wszystko zgrabnie powiązane i do tego Sun prawie pokazała cycki. Może ta akcja z uderzeniem się w głowę lekko głupawa, ale do przełknięcia. No i rozkminiłem cliffhangera 8) Cytuj
Cohonez 0 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Jak na "azjatycki" odcinek bardzo mi się podobał z wyjątkiem zwieńczenia alternatywnej historii (zapładniający nabój, hehe). Plusy za: -Mikhaila (ale mógł trochę dłużej powalczyć z Jinem) -Keamy'ego i Omara -dialogi Sawyera, Cerberusa, Milesa i Lapidusa -Widmore i sposób, w jaki podsumował Cerberusa oraz jego geofizyczka (btw - to ktoś z Dharmy, co nie?) -Desmond, aczkolwiek od początku się domyślałem, że jednak się pojawi Wydaje mi się, że za tydzień będzie jakiś taki melancholijny odcinek. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie. Tak. Ja chce wyjaśnienia o niedźwiedziu i rekinie z logiem dhrarmy ASAP!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi