Masorz 13 197 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Już wyjaśniam- otóż Dharma przeprowadzała eksperymenty na tych zwierzętach. Odcinek bardzo fajny i nakręcił mnie na następne. Mikhail zaliczył niezły comeback chociaż niż specjalnego nie zrobił. Stracił oko, co jest fajnym nawiązaniem do jego wyspowej wersji Cytuj
jarken 33 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) Ja chce wyjaśnienia o niedźwiedziu i rekinie z logiem dhrarmy ASAP!!! W grze Lost Via Domus zwiedzaliśmy bunkier, w którym znajdował się mechaniczny (? w każdym razie martwy i zawieszony na łańcuchach) rekin z logiem Dharmy. Edytowane 31 marca 2010 przez jarken Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Mówisz ? Ciekawe, może specialnie był o tym hint w grze tylko ? tak czy siak, wiecie że w just cause 2 jest ciekawy easter egg związany z Lostem ? polecam zobaczyć. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 1 odcinek, po ktorym nie mam ochoty narzekac. Niby nic specjalnego, ale jakos dobrze sie ogladalo. Nie tak dawno to Locke i Ben ciagneli ten serial, a po przeobrazeniu sie Bena w ci,pke pozostal sam Locke, dlatego fajnie, ze znowu pojawil sie ryj Keamy'ego. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Nowy odcinek bardzo dobry. Są ciekawe dialogi, a do tego zabawne. Widzimy wszystkie postacie. Ogólnie miło się ogląda i nic nie nudzi. Odcinek zaliczam zdecydowanie na plus. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Ciekawy odcinek. Dużo smaczków i motywów do "rozkminiania". Jakieś nowe teorie? Grigori? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Epizod 6.13 - Data emisji: 20 kwietnia Przerwa Epizod 6.14 - Data emisji: 4 maja Epizod 6.15 - Data emisji: 11 maja Epizod 6.16 - Data emisji: 18 maja Epizod 6.17/18 - Data emisji: 23 maja Nie wiem czy to był żart primaaprilisowy. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Finał w niedzielę ? Raczej żart. Edytowane 2 kwietnia 2010 przez Lipa Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Akurat finał napewno jest w niedziele. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Co jest powodem przerwy w emsji? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 A co było powodem przerw emisji w poprzednich sezonach? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) No nie pamiętam by były jakieś strajki przy 1, 2, 3 czy 5 sezonie. Edytowane 2 kwietnia 2010 przez Figaro Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Mudżin przemówi do narodu hamerykańskiego? Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Nie. Po prostu zawsze musi być chociaż jedna przerwa, żeby zdążyli na czas. Aaaleee... Za to - 3 godziny Losta w jednym tygodniu Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Jakie "zdążyli na czas"? Serial jest już w całości nakręcony. Chodzi o jakieś zobowiązania telewizyjne. Finał ma być dla ABC dużym wydarzeniem, na które trzeba wygospodarować odpowiedni czas. Żeby finał był 23 maja, w którymś momencie musi być przerwa. Widocznie twórcy uznali, że najlepiej będzie umieścić ją akurat w tym momencie. Albo telewizja tak uznała. Cytuj
koso 114 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Na TVP właśnie leci film o Jezusie. W roli tytułowej - Desmond. Teorie? Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Zawsze przeczuwałem, że Jezus był Szkotem. Cytuj
erix 303 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Wiec teraz kiedy Jesus przybył na wyspę MiB będzie miał godnego przeciwnika. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 \Serial jest już w całości nakręcony Jeszcze nie, obecnie kręcą 17 odcinek z 18. Zdjęcia skończą się dopiero pod koniec kwietnia. Przerwa jest spowodowana zapewne tym że maj jest w USA najważniejszym miesiącem dla telewizji- reklamodawcy dają najwięcej za reklamy dlatego ABC wolało wyemitować podobno piekielnie dobry 14 odcinek w maju Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 No, faktycznie. Damon Lindelof napisał na Twitterze, że finał jest gotowy, ale jak znalazłem w sieci, chodzi tylko o scenariusz. Cytat z tego tygodnia: "finał już kręcimy". Ale jeszcze kilka rzeczy jest do zrobienia. W ogóle, jak już gadamy o aktorach "Lost", to widziałem ostatnio wywiad z Nestorem Carbonellem (Richard). Koleś zapytany o swoje oczy powiedział, że wcale ich nie maluje - przeciwnie, w "Lost" charakteryzatorzy malują mu oczy tak, żeby były mniej wyraziste. Dodał, że w dzieciństwie inne dzieci się z niego śmiały ze względu na ten specyficzny wygląd. Biedaczek. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 do przeczytania mój tekst, jakby komuś się nudziło http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,7728498,Czy_szosta_seria_Lost_jest_zla_.html Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Twórcy nie mogą pisać co odcinek czegoś niesamowitego. Czemu? Bo nie potrafią. Nie są najlepszymi scenarzystami świata. el o el, roz(pipi)alo mnie to Popatrzcie na ostatnie serie innych świetnych seriali. Rodzina Soprano? The Wire? Oz? Przyjaciele? Sześć Stóp Pod Ziemią? Czy u nich każdy odcinek był genialny w ostatnich sezonach? Choć są to seriale często uznawane za lepsze od Losta, to jakoś ostatnie odcinki często nie wybijały się jakością. Przypomnijcie sobie jak oglądaliście 2 sezon Losta Oglądałem Przyjaciół oraz SFU i muszę stwierdzic, ze faktycznie ostatnie odcinki nie byly brawurowe, ale za to finalowe epy byly mocarne. Jesli tak samo ma byc w przypadku LOST, to wszystkie odcinki przed finalem moga trzymac podobny poziom do tych wczesniejszych, byleby na koncu bylo pier.dolniecie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Tekst ładny i składny, ale jak i tak się upieram przy tym, że mimo tendencji wzwyżkowej będzie cholerny niesmak po zakończeniu serialu w związku z ilością nierozwiązanych tajemnic i zagadek. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 A ja się upieram przy tym, że kto oczekuje rozwiązania absolutnie wszystkich tajemnic, łącznie z tymi najmniej istotnymi, ten frajer. MUSZĄ być jakieś niedopowiedzenia i miejsce na interpretację. W każdym dobrym filmie/serialu/książce o takiej konwencji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi