ogqozo 6 549 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 No ale "nienaciśnięcie" nastąpiło przed pierwszym odcinkiem. Niemniej to by było strasznie słabe, naciągane połączenie faktów. Cytuj
erix 303 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 wiadomo co z frankiem zyje i sie pojawi jeszcze Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) Nie zrozumieliście chyba o co mi chodzi. Ezaw mógł pojawiać się już wcześniej w postaci zmarłych osób jako ich projekcje, ale dopiero po wypadku w bunkrze (który też spowodował katastrofę 815) mógł przybrać fizyczną ich formę. Edytowane 8 maja 2010 przez Wojtq Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 No fakt, myślałem że chodzi o moment wysadzenia bunkru. Ale i tak nie sądzę, by miało to jakikolwiek związek. Aha, Ezaw pojawił się przed Richardem jako Izabella. Wtedy nie było jeszcze bunkra.Kolejne odcinki mają nam pokazać, że końcówka była planowana od pierwszych sezonów. Jedynym powodem dla wciskania przycisku było "ratowanie świata" więc może coś być na rzeczy. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 KAPITALNE plakaty. <w ogóle to wali konia> Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Ogólnie to za dużo bajek a za mało s-f. Jakieś duchy, demony, świątynie, magiczne zjawy. Nie tego sie spodziewałem Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Dlaczego Clair i dlaczego to ma być śmieszne? IO dzizas, oglądam własnie pierwszy sezon, żeby sie nastawić przed finałem. Początkowo miałem zamiar obejrzeć kilka odcinków (z3-4), ale okazało się, że świetnie się to ogląda i pomiędzy sezonem 1 a 6 jest co najmniej 2 klasy różnicy w poziomach, na korzyść 1 sezonu oczywiście. Co oni potem zrobili z tym serialem? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 No 6 sezon to chyba najgorszy ze wszystkich (wraz z 3). Coz zrobic. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 (edytowane) Dlaczego Clair i dlaczego to ma być śmieszne? To było jak Claire zginęła gdzieś w dżungli w 4. sezonie (poszła za Christianem niby). Szedł sobie Sawyer z nią i z Chinolcem, rozbili obóz, wstają rano, a Claire nie ma. Znaleźli dziecko, ale jej nie było. Wtem Sawyer zaczął drzeć mordę jak skur.wysyn wykrzykując spazmatyczne (tutaj nastąpi zapis fonetyczny) "KLEŁ!" "KLEŁ!" "KLEEEEEEEEEEEŁ!". Tak, to było zabawne. Edytowane 9 maja 2010 przez qb3k Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 (edytowane) nie mogę się doczekać tego specjalnego odcinka show jimmiego kimmela z dużą częścią obsady gościnnie gdzie mają być zaprezentowane 3 alternatywnymi zakończeniami. ciekaw jestem tylko czy podejdą do tego z jajem czy serio pokażą alternatywne rozwiązania zagadki całego serialu. Edytowane 9 maja 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Może alternatywne będą nie tyle rozwiązania zagadek, co końcowe losy niektórych bohaterów. Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (edytowane) No 6 sezon to chyba najgorszy ze wszystkich (wraz z 3). Coz zrobic. a pi.erdolisz bo a) 6 sezon dobry b) 3 sezon też był zaje.bisty najgorszy był 5, totalne chu.jowe epizody typu 5x11 czy 5x09, w 6 serii nie ma tylu mdłych dialogów i idiotycznych odcinków (oprócz 3 i 5 i 10) edit: o rotfl, aktor grający Charliego http://www.darlton.p...onaghan-szaleje co za cham, gwiazdor yebany. tak teraz czytam jakieś forum i przyznam że przeczytałem ciekawą teorię: a co jeśli te super poświęcenie Sayida i niby przejście w jasną stronę to bzdura a kolejny ruch ze strony Flocke'a? Sayid może już zawsze był tym złym. Może arab powiedział Jackowi, że ma pójść do studni bo tam jest przygotowana kolejna pułapka od MIB? To by tłumaczyło skąd Flocke wiedział, że nie wszyscy zatopili się i teraz zmierza do studni ;f jedynie fakt, że Sayid okłamał Flocke co do zabójstwa Desa tu się kupy nie trzyma... Edytowane 10 maja 2010 przez Figaro Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (edytowane) najgorszy był 5, totalne chu.jowe epizody typu 5x11 czy 5x09, w 6 serii nie ma tylu mdłych dialogów i idiotycznych odcinków (oprócz 3 i 5 i 10) Nie pisz głupot, 5 sezon jest rewelacyjny, nie miał ani jednego słabego odcinka. 6 sezon jest najgorszy to nie podlega dyskusji. jedynie fakt, że Sayid okłamał Flocke co do zabójstwa Desa tu się kupy nie trzyma... A skąd pewność że okłamał Flocke'a a nie Jacka? Poza tym Dymek mógł się domyślić że Sayid kłamie, zresztą umie przecież "skanować" wspomnienia. Edytowane 10 maja 2010 przez Dobos Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Ze 2 odcinki może były totalnie słabe, na dodatek każdy wymieni inne Myślę, że każdy wymieni odcinek Kate. Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Wszystkie sezony były świetne i basta! Jedynie w trzecim zanotowałem przez kilka odcinków spadek formy, a tak każdy kolejny niesamowicie wkręcał i trzymał w napięciu. "Szóstka" gniecie. Fanboy LOST Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 6 sezon jest najgorszy to nie podlega dyskusji. ;o chyba sobie jaja robisz... Ja cię kojarzę z innego forum gdzie też robiłeś niezłe sensacje :F Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Ktoś chce koszulkę? 108 symboli z serialu ułożonych w samolot Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Ktoś tu się śmiał ze strzelaniny w 6x14, że jakim cudem Jack nie dostał kulki, ale może właśnie ludzie Widmore nie celowali w Jacka bo jest kandydatem, a taka Kate dostała - bo nią nie jest i w sumie już nie raz dali do zrozumienia, że ją mogą udupczyć. Gdyby Widmore nie chciał kandydatów już dawno by ich ukatrupił, np. przy klatkach. Ale zabicie ich byłoby na rękę dymowi :F Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Tak w ogóle to jest zabawne, że przez 6 lat bez przerwy bohaterowie uciekali przed dymem, np. w 1x01 i nie mieliśmy pojęcia, że nie może im się stać krzywda od dymka :F Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 (edytowane) Myślę, że każdy wymieni odcinek Kate. Wg mnie był to jeden z lepszych odcinków tego sezonu (mnie też to przeraża). Naprawdę dobre były tylko dwa- 9 i 14. ;o chyba sobie jaja robisz... Ja cię kojarzę z innego forum gdzie też robiłeś niezłe sensacje :F Poczytaj sobie dyskusje na lostowych forach, większość ludzi uważa tak jak ja. Z jakiego forum mnie kojarzysz? Nie wiedziałem że jestem tak znany xP 1x01 i nie mieliśmy pojęcia, że nie może im się stać krzywda od dymka myślę że podczas kręcenie pilota twórcy sami do końca nie wiedzieli czym będzie potwór, mnie bardziej po tym co pokazali bardziej przypominał jakiegoś dinozaura Edytowane 11 maja 2010 przez Dobos Cytuj
Figaro 8 218 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Poczytaj sobie dyskusje na lostowych forach, większość ludzi uważa tak jak ja. Kto jeszcze uważa 6x03 za najlepszy? :F Podaj mi nicki ;d myślę że podczas kręcenie pilota twórcy sami do końca nie wiedzieli czym będzie potwór, mnie bardziej po tym co pokazali bardziej przypominał jakiegoś dinozaura no tak, ale dla widza, który nie wie, że sami twórcy nie wiedzieli wtedy to nie ma znaczenia. No ale wpasowali te wydarzenia. Cytuj
AdriAnima 39 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 (edytowane) Kurcze oglądnąłem 2 Sneak Peak i teraz żałuje nie mogę się doczekać jutra ;( Nie spoilerując mogę powiedzieć, że będzie motyw Backgammona (nawiązanie do 1 sezonu), zostanie jeszcze lepiej wyjaśnione dlaczego Smokey nienawidzi Jacoba. Dobra już i tak za dużo powiedziałem... Sorry Edytowane 11 maja 2010 przez AdriAnima Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi