LucasFGW 0 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Nowy Tony nadchodzi, a wraz z nim dodatkowy kontroler: http://www.gametrailers.com/player/49281.html Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 czyli jednak podjęli rękawicę rzuconą przez EA, i git znam takiego jednego co to pewnie już ostrzy dzidę na ten kontroler Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Za(pipi)ista informacja, Skate 1i 2 kompletnie mi nie podszedł. A Tony to Tony mam nadzieję że, powróci w starym dobrym stylu na miejsce króla deski na konsolach. Gameplay: http://www.gametrailers.com/gametrailerstv...p;ch=4&sd=1 od 16: 50 minuty. Edytowane 15 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Jak znam zycie to bedzie kolejny gniot Tony Proving Ground to totalna porazka Skate 1i2 bije go na glowe a nowy kontroler watpie zeby dostarczyl tak duzego fanu a poza tym bedzie drozszy w zestawie i niekturych cena zniecheci, no ale cuz czas pokaze jezeli nie bedzie do wykrecania mega combosów za 20 milionów p. i zrobia cos sesownego i nowego to moze. Lubie ta serie ale tak naprawde to Tony 2, Underground i American Weastland sa warte uwagi. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Trójeczka też dawała radę, z kolei AW kompletnie mi nie podszedł. Najlepszy IMO to underground, a jeżeli chodzi o kontrolery to pewno też będą sprzedawać kopię gry bez. Edytowane 15 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 No tak ale granie w to bez deski to jak granie w GH:WT bez perkusji i gitary. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Dark - w scigalki mozna grac na padzie (kierownica) czy bijatyki (stick)... :} Ja tam juz nie wierze w ta serie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Tony był fajny do kiedy nie pokazali pierwszego filmiku z Skate. Po tym już żadna gra skejterska nie dorówna Skejtowi. Chcialbym się mylić. btw. Flip z 11, które wybuchają :o Edytowane 15 maja 2009 przez _Be_ Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Dark - w scigalki mozna grac na padzie (kierownica) czy bijatyki (stick)... :} Ja tam juz nie wierze w ta serie Dobra troche przesadzilem chodzilo o to ze pewnie nie bedzie tej samej frajdy z grania na padzie co na desce. Ale watpie zeby jaka kolwiek frajda byla ostatnio odpalilem Tonego 2 i dalej mi sie micha cieszyla z zadan to jest jednak klasyk. Cytuj
Ari 1 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 oby się udławili tą deską walą mnie takie tanie gadżety. Najpierw sztuczni gitarzyści teraz sztuczni skejci -.- napewno odda to uczucie towarzyszące jeździe na skateboardzie - NOT. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 Po co tyle przycisków na boku deski? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 jeszcze nie probowalem Skate It z balance boardem na Wii, a tu taki pomysl? z filmikow wyglada to na odejscie od dawnej arkadeowosci serii. znam takiego jednego co to pewnie już ostrzy dzidę na ten kontroler to zalezy co z tego zrobia. napewno nie kupie w ciemno Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 ja tez nie, zwlaszcza, ze ten desko pad wydaje sie jakis dziwny... Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Ciekawe ile trzeba będzie jeszcze dopłacic za ten kontroler " deska dodatkowe 150zl minimum.... wempiku cos około 399zl... chyba podziekuje moze bedzie demo to sie przekonamy ,jakos wczesniejsze howki i skate dawału rade na padzie bez problemu kolejny pomysł na wyciągniecie kasy średnio zrealizowany... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Deskorolka będzie jedynym kontrolerem. Nie będzie potrzeby trzymania w rękach pada, a co za tym idzie całkowita obsługa gry będzie polegała na zabawie z akcesorium, które posiada dwa akcelerometry i cztery czujniki ruchu (przód, tył i po bokach). To właśnie te czujniki będziemy musieli uaktywnić, by zawodnik zaczął wykonywać graby czy inne triki. Autorzy uwzględniają trzy poziomy trudności, ale i tak zapowiada się niezła gimnastyka. Zwłaszcza jeśli Ride zachowa arcadowy charakter serii, a nie zmieni się w jeżdzenie po ulicach i kiwanie się z lewa na prawo (chociaż do tytułu pasowałoby to idealnie). Activision idzie na całość i zapewne wie, że kolejnej szansy może już od graczy nie dostać. Mimo to i tak nie umiem sobie wyobrazić graczy (takich, którzy na codzień nie mają z deskorolką zbyt wiele do czynienia), którzy z satysfakcją czeszą triki na wszystkich rurkach i skoczniach dookoła. Na szczęście lubię niespodzianki... polygamia Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 A ja liczę na rewolucję w stylu Guitar Hero Chociaż zapewne nic z tego nie wyjdzie, bo raczej będzie to na podobnej zasadzie co Wii Fit... Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Nowa część Tony Hawk'a nie będzie exclusivem (chodzi o UK) http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=834 Cytuj
jarken 33 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Lista achievementów: http://www.xbox360achievements.org/game/tony-hawk-ride/achievements/ Cytuj
bathez90 1 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 mysle ze juz troche przekombinowali Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 GT dalo grze lekko ponad 4 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-tony-hawk/59354 Kolejny zawod Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Boli mnie samo oglądanie tego. Gry z Tonym umarły w momencie premiery Skate, niech już dadzą im spokój. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Przynajmniej nie będzie problemu z wyborem największego rozczarowania w tym roku, a już myślałem, że Brutal Legend się na to załapie... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Jak widac przerobienie gry z erkejdu na "sim" (nawet odwrotnie) zle sie na tym odbija - juz od THP8 gra sie staczala, Ride ja dobil. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi