Skocz do zawartości

Tony Hawk: Ride

Featured Replies

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli jednak podjęli rękawicę rzuconą przez EA, i git

znam takiego jednego co to pewnie już ostrzy dzidę na ten kontroler

Opublikowano

Jak znam zycie to bedzie kolejny gniot Tony Proving Ground to totalna porazka Skate 1i2 bije go na glowe a nowy kontroler watpie zeby dostarczyl tak duzego fanu a poza tym bedzie drozszy w zestawie i niekturych cena zniecheci, no ale cuz czas pokaze jezeli nie bedzie do wykrecania mega combosów za 20 milionów p. i zrobia cos sesownego i nowego to moze.

Lubie ta serie ale tak naprawde to Tony 2, Underground i American Weastland sa warte uwagi.

Opublikowano

Trójeczka też dawała radę, z kolei AW kompletnie mi nie podszedł. Najlepszy IMO to underground, a jeżeli chodzi o kontrolery to pewno też będą sprzedawać kopię gry bez.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

Dark - w scigalki mozna grac na padzie (kierownica) czy bijatyki (stick)... :}

Ja tam juz nie wierze w ta serie

Opublikowano

Tony był fajny do kiedy nie pokazali pierwszego filmiku z Skate. Po tym już żadna gra skejterska nie dorówna Skejtowi.

Chcialbym się mylić.

btw. Flip z 11, które wybuchają :o

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
Dark - w scigalki mozna grac na padzie (kierownica) czy bijatyki (stick)... :}

Ja tam juz nie wierze w ta serie

Dobra troche przesadzilem chodzilo o to ze pewnie nie bedzie tej samej frajdy z grania na padzie co na desce.

Ale watpie zeby jaka kolwiek frajda byla ostatnio odpalilem Tonego 2 i dalej mi sie micha cieszyla z zadan to jest jednak klasyk.

Opublikowano

oby się udławili tą deską :/ walą mnie takie tanie gadżety. Najpierw sztuczni gitarzyści teraz sztuczni skejci -.- napewno odda to uczucie towarzyszące jeździe na skateboardzie - NOT.

Opublikowano

Smieszni sa tacy ludzie jak ty.

Opublikowano

jeszcze nie probowalem Skate It z balance boardem na Wii, a tu taki pomysl?

z filmikow wyglada to na odejscie od dawnej arkadeowosci serii.

znam takiego jednego co to pewnie już ostrzy dzidę na ten kontroler

to zalezy co z tego zrobia.

napewno nie kupie w ciemno :P

Opublikowano

Ciekawe ile trzeba będzie jeszcze dopłacic za ten kontroler " deska dodatkowe 150zl minimum.... wempiku cos około 399zl... chyba podziekuje

moze bedzie demo to sie przekonamy ,jakos wczesniejsze howki i skate dawału rade na padzie bez problemu kolejny pomysł na wyciągniecie kasy średnio zrealizowany...

Opublikowano

Deskorolka będzie jedynym kontrolerem. Nie będzie potrzeby trzymania w rękach pada, a co za tym idzie całkowita obsługa gry będzie polegała na zabawie z akcesorium, które posiada dwa akcelerometry i cztery czujniki ruchu (przód, tył i po bokach). To właśnie te czujniki będziemy musieli uaktywnić, by zawodnik zaczął wykonywać graby czy inne triki. Autorzy uwzględniają trzy poziomy trudności, ale i tak zapowiada się niezła gimnastyka. Zwłaszcza jeśli Ride zachowa arcadowy charakter serii, a nie zmieni się w jeżdzenie po ulicach i kiwanie się z lewa na prawo (chociaż do tytułu pasowałoby to idealnie).

Activision idzie na całość i zapewne wie, że kolejnej szansy może już od graczy nie dostać. Mimo to i tak nie umiem sobie wyobrazić graczy (takich, którzy na codzień nie mają z deskorolką zbyt wiele do czynienia), którzy z satysfakcją czeszą triki na wszystkich rurkach i skoczniach dookoła. Na szczęście lubię niespodzianki...

polygamia

Opublikowano

A ja liczę na rewolucję w stylu Guitar Hero ;) Chociaż zapewne nic z tego nie wyjdzie, bo raczej będzie to na podobnej zasadzie co Wii Fit...

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Boli mnie samo oglądanie tego. Gry z Tonym umarły w momencie premiery Skate, niech już dadzą im spokój.

Opublikowano

Przynajmniej nie będzie problemu z wyborem największego rozczarowania w tym roku, a już myślałem, że Brutal Legend się na to załapie...

Opublikowano

Jak widac przerobienie gry z erkejdu na "sim" (nawet odwrotnie) zle sie na tym odbija - juz od THP8 gra sie staczala, Ride ja dobil.