qb3k 946 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Świetnie, że Activision dostaje w du.pę. Słaba sprzedaż DJ Hero, teraz zapowiada się porażka z Tonym. Myślę, że na samym CoDzie długo tak nie uciągną Cytuj
rad 0 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Myślę, że jednak mogą uciągnąć, w pierwszej kolejności pozbywając się miszczuf od Tony Chała. Raczej od dawna wydawało się że gra szału nie zrobi, skupili sie na super deskopodbnym kontrolerze zapominając chyba o tym co najważniejsze, czyli samej grze. Na jej temat chyba nie ma się ci wypowiadać, wystarczy zobaczyć reckę na GT. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Ale właśnie problem w tym że miszczowie z Tonkiem dali również (_)_) z tym kontrolerem, na którym tak się skupili . Generalnie wygląda jak ripoff Skate'a z dodatkowym kontrolerem - żenada. Najlepsze Tony Hawki były dwie generacje temu ... Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 21 listopada 2009 Opublikowano 21 listopada 2009 Powinni dac sobie spokoj z upodabnianiem Tonego do Skate. Tej gry nie da sie przebic. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 22 listopada 2009 Opublikowano 22 listopada 2009 Gry takie jak Tony Hawk oraz Skate dla ich własnego dobra i nie popadania w syndrom tasiemca powinny kończyć się na najbardziej miodnych i udanych drugich częściach... Boję się, że nadchodzące Skate 3 nie będzie tak dobre jak poprzedniczka. Cytuj
viral 4 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Przykro mi ze umarla ta seria gdyby activision dalej robil tonego to bylo by super ale pech ze taka super gra doczekala sie takiej zenady Cytuj
miki77 16 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 A druga część tego crapiszona już w produkcji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi