Skocz do zawartości

The Ballad of Gay Tony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego niby? Też nie lubię takiej muzyki, ale ten utwór fajnie buduje klimat bogatego araba.

Na Meet Yusuf widać "Forda" GT40 :D

Bentley Yusufa jest w kolorze złotym, Patriot Playboya także był złoty, czyżby jakieś bliższe relacje pomiędzy tymi panami?

Opublikowano
Czy ktoś pamięta czy z L&D były na początku problemy ze sciaganiem?

Tak, byl problem spowodowany blokada regionalna tak z kilkanascie godzin po premierze. Na szczescie pozniej mozna juz bylo sciagnac bez problemu.

Opublikowano

Pewno tak jak poprzedni i wszystko inne mniej-więcej 11.

Edit: Wracając do blokady regionalnej, nie zapomnę cyrków jakie były przy poprzednim dodatku. Co minutę odświeżanie rynku, nerwy, płacz, myśli samobójcze, bluzgi w stronę MS. W końcu po ok. dwóch godzinach wiadomość od Mastah że, można już ściągać. Euforia nie do opisania, teraz z perspektywy czasu śmiać mi się chce ale mam nadzieje że, przy Tony'm nie będzie takich cyrków. Bo nie wiem czy moja pikawa to wytrzyma.

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano

Dodatek zapowiada się prze-kozacko : ). Po samych trailerach widać, że będzie się działo bardzo dużo. Bieganie czarnuchem po mieście bardziej mi podchodzi niż metalowe klimaty na motorach z pierwszego DLC. Doczekać się nie mogę ; ).

Opublikowano

Żadnych achivów za multi. Achievement "Gold Star" może być wymagający i bardzo dobrze.

Poza tym achiv Bear Fight potwierdza walki w klatkach (yes, yes, yes).

I co najważniejsze łączna pula gs z GtaIV będzie wynosić 1500 czyli zostaje jeszcze 250. Czyżby trzeci dodatek !!!

Opublikowano
A wiadomo ze co ma byc punktowane by dostawac dobre % na misje? Bo nie wydaje sie to byc trudne na pierwszy rzut oka

-pod koniec każdej misji ukaże nam się tabelka z naszym wynikiem, na który będzie składał się czas przejścia, liczba zabitych, poniesione obrażenia i wykonane zadania, wyniki będzie będzie można porównywać z innymi w leaderboardzie
Opublikowano (edytowane)

Az ciary przechodza w czasie tego nowego trailera... Moze poczuje te moc GTA, jak podczas gry w Vice City :) Czekam niecierpliwie.

Klimat smetnych czarnuchow z San Andreas niezbyt mi przypasowal, a GTA IV i slowianskie klimaty tez mnie mulily, choc gra oczywiscie swietna. Lost and Damned za to skopal dupe, wiec mam nadzieje, ze Rockstar pojdzie za ciosem i Gay Tony bedzie jeszcze lepszy niz LoD ;]

Edytowane przez [InSaNe]