ksips1 32 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 A udało wam się umówić z jakąś panienką? Mnie tylko Domino raz zaprosiła do siebie na bara-bara i to by było na tyle Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 a mi sie bardziej lost and damned podobalo, no i z(pipi)ali misje w muzeum ogolnie to cala gra smierdzi kiczem Cytuj
popiol 16 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Ja pierdziele! Ale achiev "Bear Fight" jest hardcorowy... jakieś 2,5-3h straciłem żeby go zrobić Jest aż 6 rund, w każdej po 3 rywali, pierwsze dwie rundy to walka wręcz, od 3 rundy jeden koleś nie ma żadnego osprzętu, drugi ma kij bejsbolowy, a trzeci nóż... po wygranej rundzie odnawia nam się odrobina zdrowia, ale za wiele tego nie ma. Finałowa runda to 3 kolesi z nożami (oczywiście każdy osobno wychodzi). No mówię wam tyle nerwów na tym straciłem, ale w końcu znalazłem sposób i okazało się, że nie jest to aż takie trudne Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Po 7 godzinach gry stwierdzam, że ten dodatek jest jak dla mnie lepszy od TLAD, ba jest chyba nawet lepszy od podstawki. Efektowne misje- to mi się najbardziej podoba, no i nawiązania do poprzednich części układanki zwanej GTAIV bo ładnie wszystkie 3 się uzupełniają. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 O to, zeby byl lepszy od podstawki raczej nietrudno, bo dla mnie Lost and Damned miazdzy podstawke doszczetnie. A Ballada od podstawki moze byc tylko lepsza, co mozna wyczytac wszedzie na forach. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 popiol - czy tym sposobem jest but na korpus a potem 3x cios i tak w kółko? Ja tak zrobiłem i za 2-gim razem weszło, bez straty hp. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 (edytowane) Ja pierdziele! Ale achiev "Bear Fight" jest hardcorowy... jakieś 2,5-3h straciłem żeby go zrobić Jest aż 6 rund, w każdej po 3 rywali, pierwsze dwie rundy to walka wręcz, od 3 rundy jeden koleś nie ma żadnego osprzętu, drugi ma kij bejsbolowy, a trzeci nóż... po wygranej rundzie odnawia nam się odrobina zdrowia, ale za wiele tego nie ma. Finałowa runda to 3 kolesi z nożami (oczywiście każdy osobno wychodzi). No mówię wam tyle nerwów na tym straciłem, ale w końcu znalazłem sposób i okazało się, że nie jest to aż takie trudne weź no napisz jak to zrobić, bo ja też się z tym męcze. O ile kij bejsbolowy można łatwo zabrać i do 5 rundy nie ma problemu, o tyle w finale są same noże - a ich nie da się odebrać EDIT: a jednak da sie zabrac nóż. Achievement unlocked Edytowane 2 listopada 2009 przez MaZZeo Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Da sie da sie, jak ktos ma malo zycia w pozniejszej rundzie dajcie loose 50$ and spectate, przeniesie was na 1 runde jako widza, potem wracasz do walki z full zycia Cytuj
popiol 16 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Łee to ja nie wiedziałem, że takie cuda są możliwe i całe 6 rund przeleciałem na jednym życiu, więc można rzecz, że jestem hardcorem Ja dlatego się tyle męczyłem bo w ogóle nie wiedziałem, że kij czy nóż można odebrać przeciwnikowi, dopiero po długim czasie przypadkiem mi się udało odebrać bejsbola, ale potem nie umiałem tego powtórzyć, aż w końcu odkryłem, że wciskając A gdy przeciwnik nas atakuje to robimy unik i odbieramy dany przedmiot wtedy to już z górki, aczkolwiek w następnej rundzie trzeba na nowo sobie zdobyć ten kij/nóż. Jak już znalazłem sposób to finałową rundę przeszedłem za pierwszym razem chociaż miałem niemałe problemy z ostatnim typem. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 to ja jestem mega hartkorem bo swoim combem bez zabierania żadnej broni niestraciłem nawet hp . Czy oba kluby Tony'ego są dostępne od razu, czy trzeba czekać az sie drugi odblokuje? Cytuj
PESinter 1 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Przeszedłem już ponad połowę gry jednak mam kilka pytań: 1. Kiedy dostajemy złote UZI oraz Berettę M93R? 2. Jakie są nagrody oprócz achivementów za Drug Warsy, Base Jumpy czy Race? Dostajemy jakieś pojazdy? 3. Dostaje się cokolwiek za 100% przejście gry? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Mam na mapie misje female w klubie Tonego - niestety nie moge zlokalizowac gosciowki. Latam po tym klubie i nic. Wie ktos jak ja znalezc? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) też się dzisiaj z tym męczyłem. z biegiem fabuły ikona zmieni kolor na zielony i wtedy będzie dostępna przy barze. PESinter - za drug warsy odblokujesz dodatkowe bronie w domu, tak samo jak w TLaD. w tym również złote uzi. Edytowane 4 listopada 2009 przez Colin84 Cytuj
nelson 4 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 czy da sie jakos wylaczyc radio z podstawki ? bo vladivostok nowy jest poprostu za(pipi)isty pogra chwile i leca te stare ruskie piosniczki.... Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 5 listopada 2009 Autor Opublikowano 5 listopada 2009 Nie, chyba że kupisz Epizody w Liberty City, ponieważ w tej wersji są tylko kawałki z dodatków (kwestia licencji). Ja już dobiłem do 100% i zaczynam masterowanie misji. Wyciągnięcie setki w niektórych z nich to niezły hardkor, ale znacznie przedłuża to zabawę z grą i daje sporo frajdy. No i można się cieszyć z najlepszego czasu na świecie, tak jak ja w "This ain't checkers" ^_^. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 też się dzisiaj z tym męczyłem. z biegiem fabuły ikona zmieni kolor na zielony i wtedy będzie dostępna przy barze. Przeszedlem dzisiaj gre i dalej to samo. Moze trzeba osiagnac okreslony procent, zeby moc zrobic ta misje? Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 (edytowane) Ja tą misję zrobiłem od razu kiedy pojawiła się ikonka, dziwne, że nie możesz jej aktywować. A tak a propo to mocno śmiechowa ta misja jest xD Edytowane 5 listopada 2009 przez pawel3569 Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 W końcu dziś odzyskałem konsolkę i pierwsze co oczywiście zrobiłem to zakupiłem dodatek. Na razie jestem dopiero po 2 misjach, ale już jestem very happy. Klimat powala, a intro początkowe poszerza uśmiech na gębie. Motyw z Niko i Johnnym. Klub nocny; świetna sprawa a to dopiero początek zmian, których jest dosyć dużo. Przeczucie i wpisy w temacie mi mówią że wymasterowanie wszystkich misji na 100 % to nie lada wyczyn. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Przeszedlem dzisiaj gre i dalej to samo. Moze trzeba osiagnac okreslony procent, zeby moc zrobic ta misje? nie wiem. pograłem trochę (mam może max 30% póki co), i na mapie pojawiła się jako zielona ikona. może sprawdzaj o różnych porach, z tego co pamiętam to w nocy robiłem tą misję. Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Nie wiem czy widzieliście, ale w multi przy posterunkach policji można znaleźć: - Buffalo w wersji NYPD - Motor policyjny - APC - Police Stinger - samochód pościgowy w barwach flagi USA Cytuj
PESinter 1 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Panowie, co jest do cholery? Czemu po skończeniu gry klub Bahama Mammas jest ciągle zamknięty?! Czy on był tylko dostępny w jednej z misji, a później już lipa? Jak tak to Rockstar ma u mnie minus... Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 ja nawet nie sprawdzalem, a gre juz skonczylem w ogole to ja nie rozumiem po co oni zamykaja te kluby (w lost and damned tak samo zrobili) no i nowa muze to ja tylko w multi uslyszalem, na tej ruskiej stacji leci juz tylko ona, totalnie poje,bany pomysl, jakby nie mogli zrobic do tego osobnej stacji zeby mozna bylo tylko ja posluchac tez w singlu, wez ich zrozum a nitro po multi super, az chce sie scigac //szkoda ze nie ma polskiej wersji, ale gta polska moze cos zdziala (fajny pomysl nawet): http://gtapolska.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=2121 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) Bahama Mamma w ogóle była dostępna poza misją? chyba tylko w fabule była możliwość wejścia. kluby Toniego nadal działają więc mała strata. skończyłem dzisiaj fabułę, kozacka. przydało się trochę kolorków i klubowej muzy. powiem vice city, lekki, ale zawsze. masterowanie misji na 100% chyba odpuszczę bo już same wymagane czasy mnie osłabiają, nie mówiąc już o headshotach etc. btw jak skutecznie wybić przeciwnikom broń podczas walki w klatce? i jeszcze jedno - ma ktoś music z obu dodatków? Edytowane 6 listopada 2009 przez Colin84 Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 6 listopada 2009 Autor Opublikowano 6 listopada 2009 Zdobycie 100% zajęło mi 20 godzin, fabuła to pewnie połowa tego. a nitro po multi super, az chce sie scigac Taa, super z(pipi)any pomysł plus z(pipi)any model jazdy. Co za debil zmienił przegenialny model jazdy z podstawki i singli TLaD oraz TBoGT na rzecz tego szajsu? Nie ma to jak hamowanie z 300 km/h na odcinku 50 metrów :o. Przebolałbym to nitro, niech się dzieci cieszą, ale tak z(pipi)ać coś, co było prawie doskonałe? Jak wcisną takie (pipi) do V to ja mówię pas w ściganiu po multi. szkoda ze nie ma polskiej wersji, ale gta polska moze cos zdziala (fajny pomysl nawet):http://gtapolska.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=2121 Ekstra pomysł, tym bardziej, że R* nie toleruje tylko 2 rzeczy - a) wrzucania scenek z fabuły b) gejmpleju z włączoną muzyką. Bahama Mamma w ogóle była dostępna poza misją? chyba tylko w fabule była możliwość wejścia. kluby Toniego nadal działają więc mała strata. Bahama Mamas było otwarte niestety tylko podczas tej jednej misji. Baaardzo dziwne posunięcie ze strony Rockstar, tym bardziej, że o ile w TLaD to co się stało było raczej trwałe , tak w Balladzie... O jejku, strzelanina w klubie, wielkie mi rzeczy. jak skutecznie wybić przeciwnikom broń podczas walki w klatce? Trzymaj przeciwnika na krótki dystans i kiedy widzisz, że chce Cię uderzyć, naciskasz A robiąc unik i zaraz potem B, by odebrać broń. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi