Slim pl 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Przecież to Bati Custom z Lost and Damned, więc nie taki nowy ten motor. Skoro są motory z TLaD, to może będą też i bronie... Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 1 września 2009 Autor Opublikowano 1 września 2009 Trailer pojawi się dzisiaj o godzinie 19. Pierwsza zapowiedź: http://www.usatoday.com/tech/gaming/2009-08-31-gta-iv_N.htm -Gay Tony coraz bardziej uzależnia się od narkotyków, traci kontrolę nad swoim imperium, więc zleca Luisowi różne zadania, aby odzyskać dawne wpływy i aby wyjść z długów -akcja drugiego epizodu rozgrywa się równolegle do tej z podstawki i The Lost and Damned -Podczas jednej z misji Luis wyskakuje z helikoptera na spadochronie, dzięki któremu ląduje na dachu szklanego wieżowca. Musi wystrzelać swoją drogę do celu, który znajduje się kilka pięter niżej. Kiedy zlikwiduje swojego przeciwnika, ciało efektownie wypada przez szybę, po czym nasz bohater również wyskakuje z budynku i ląduje bezpiecznie na ziemi. -W innej misji Luis zrzucony zostaje na dach jadącego pociągu, w którym na zlecenie kolekcjonera musi znaleźć przewożony model rzadkiego samochodu. Kiedy już to zrobi, odłącza odpowiedni wagon, który zostaje uniesiony przez helikopter. -dodatek ma być bardziej niż GTA IV i TLaD napakowany różnymi motywami, czasami absurdalnymi, z filmów akcji Okładka Epizodów z Liberty City: http://media.gtanet.com/images/6195-gta-iv...ity-box-art.jpg Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Fajnie, że postawili na bardziej absurdalne motywy, będzie się działo.I can't wait!!! Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 zrabali jego wyglad... stara wersja luisa byla lepsza: Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 1 września 2009 Autor Opublikowano 1 września 2009 A jest jakaś różnica? Ubranie to samo, fryzura także, na jednym obrazku groźna mina, na drugim mina retarda... Ja tam zmian nie widzę. Tytuł trailera to "Zawsze będziesz królem tego miasta" (You'll Always Be the King of this Town) i według opisu, który omyłkowo pojawił się na TeamXbox, rozpoczyna się on sceną z parkietu Bahama Mamas, klubu ze striptizem w dzielnicy Purgatory na Algonquin. Ten budynek w GTA IV był niedostępny, więc wygląda na to, że będzie on odgrywał ważną rolę w grze (pewnie na wzór speluny Lost z TLaD). A oto i on: http://www.rockstargames.com/videos/#/video:121/ Nuta z trailera: ELECTRO-CHOC KUR.WA ^_^. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Mogli by pociągnąć całkowicie nową grę z serii GTA z tak wyrąbanym w kosmos klimatem, a nie "tylko" DLC. Niemniej jednak Episodes of Liberty City stały się w tym momencie nr. 1 zakupów w październiku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Filmik na stronie na razie mi tnie, spróbuję ściągnąć. No ale już po samej muzyczce na początku (dum dum dururururudum dum) pewnie za(pipi)iste. Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Klimatem podchodzi pod VC. Nowe bronie (P90!), samochody, helikoptery (co najmniej dwa). No i ten skok z Rotterdam Tower. Trailer nie jest jakiś rewelacyjny ale grę na pewno kupię. W końcu to GTA:) Edytowane 1 września 2009 przez Neoman Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Bardzo za(pipi)iste. Brakuje tylko napisu "Only on Xbox 360" tak samo jak na okładce, ale to pewnie nic nieznaczący szczegół Ragus, tu masz screeny z trailera; http://www.gamersyde.com/gallery_11474_en.html Edytowane 1 września 2009 przez t3xz Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Mam nadzieję że poziom DLC będzie podobny do TLaD. Nie musi być lepiej. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Trailer jak każdy poprzedni zaj.ebisty !!! Zajeżdża mi klimatem Vice City co oczywiście jest mega plusem. A misja z pociągiem zapowiada się cholernie interesująco może przebije tą z bankiem. Takie dodatki to ja mogę co tydzień kupować. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 na filmiku widze samochod z nitrem, jednak bedzie tuning Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 DO WANT. A sam trailer miazga. Klimaty (i muza) przypominają mi Vice City Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Zapowiada się lepsze DLC od TLAD. Techniawkowe klimaty średnio mi podchodzą, no ale przecież do geja raczej nie pasowałby np. heavy metal .Ten klub przypomina klubik z Vive City...Nowe bronie nowe helikopterki (Mam nadzieje, że ten transportowy będzie do wykorzystania także poza misją, bo jakże przyjemnie byłoby zwinąć z drogi wóz policyjny i zrzucić do wody z kilkudziesięciu metrów ^_^ ).Dla mnie miazga. Cytuj
MeL 34 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Pjano prydza miażdży Klubowy klimacik może być git. Ba, będzie na wypasie Chyba kupie se X'a.... nie no żartuje mam nadzieję, że pokaże się kiedyś na PS3. Trailer jak zawsze odpicowany tak, że chce się już w to grać Coś mi się wydaje że będzie dobrze polewkowa część. Gostek w gatkach był dobry Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 (edytowane) Ten Heli transportowy wyglada na ciekawa zabawke w swiecie GTA - bierzemy sobie miejski bus (prawie jak Swordfish) i go gdzies spuszczamy na korek, oby tez i zwykle pojazdy dalo sie czyms takim zabrac. Fajny dodatek sie szykuje. 2 DLC i 2 rozne style - niiiiice Wydaje mi sie ze auto posiadalo nitro - czyzby cos ala tuning? Edytowane 1 września 2009 przez Scorp1on Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 No ja myślę . Heh, potrzeba było 2 dodatków, żeby IV-ka była rozbudowana w stylu San Andreas Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Tuning też podobno ma być. Przynajmniej tak twierdzą "znawcy" z typowo GTAowych forów Mnie zaciekawiła postać Bulgarina. Być może poznamy go z nieco lepszej strony niż w podstawce. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Ciekawe czy ta walka pokazana na trailerze będzie nowym trybem gry. Mogło to by być interesujące. Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 Szok! Trailer wymiata i pokazał jak wiele wnosi ten DLC. Nowe helikoptery, bronie, kluby i kolejna świetna historia. Mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie też na PS3, bo X'a nie posiadam. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 1 września 2009 Opublikowano 1 września 2009 -te nitro obstawiam że, będzie tuning może nie aż taki jak w SA ale myślę że będzie; parę razy w trailerze są pokazane wyścigi ala Szybcy i Wściekli -w 43s-47s mamy urywek jakiejś walki undergroundowej; jestem ciekaw czy to tylko cutscenka czy może nowa mini-gra (oby) -skoki spadochronowe żeby były ogólnie dostępne nie tylko podczas tej jednej misji -48 s. wózek golfowy -ten motyw z pociągiem; to znaczy z odczepionym wagonem rozpier..., oby ten helikopter był dostępny po misji Widać po tym trailerze nową zasadę "Bigger, Better, More Badass". Szykuje się konkretna rozpierducha w LC. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Pięknie, wieje klimatem z najbardziej rajcownego Vice City, będzie dance, będzie akcja. TLaD był świetny, ale ten dodatek zapowiada się na killera maksymalnego. Spojrzenie na wydarzenia z trzeciej strony - bajka. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Nikuś znowu wraca! (1:10 na YT) Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 w ktorejs minucie filmiku widac jak zawala sie dzwig, ten chyba na srodkowej wyspie na zablkowanej ulicy z remontami, czy jakos tak Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 Są bodajże dwa dźwigi. Mi to bardziej wyglądało na ten dźwig, z którego strzał w jednej z misji od Frankiego można było sprzątnąć cel - tuż przed tym jak się darł na nas, że zlikwidowaliśmy pionek nie cały gang. Ale to ten w centrum. Najwidoczniej też się do czegoś przyda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi