Texz 670 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Ja tylko czekam na początek miesiąca (kapucha) i jadę po wersję retail do jednego z centrów elektronicznej ekstazy. Cholera, dałbym dużo, żeby pograć w Balladę jeszcze w tym tygodniu :potter: Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 chce kupic gierke w sklepie (nawet nie na allegro) za ciezko zarobione pieniadze, i co? i (pipi) - nigdzie nie ma - kocham ten kraj Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 fajnie ze nie ma juz tej mgly w oddali, od razu grafa duzo ladniejsza Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 No i Signap wykrakałeś koniec z Liberty City hehe. Swoją drogą kocham to ciśnienie, pierwsze skromne zapowiedzi, pierwsze info, domysły na temat nowego GTA. Byle do marca... Możliwe że, w grze są zawarte jeszcze jakieś ciekawostki. hmmm, możecie wyjaśnić o co chodzi? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 http://www.gtagaming.com/news/comments.php?i=1754 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 obczaj news, ktory zapodal scorpion kilka postow wyzej Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Założę się, że nie raz jeszcze ktoś wstawi ten news. Na drugiej stronie wstecz jest mój, na poprzedniej Scorpiona i Bartq. Czekamy na jeszcze jednego posłańca z dobrą nowiną. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Pogralem chwile - intro mistrzostwo swiata jesli chodzi o polaczenie wszystkich 3 historii Fajna sprawa z mission ratings, bedzie mozna pomasterowac troche. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Recka http://www.gametrailers.com/video/review-hd-gta-iv/58378 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Kurde juz widze ze masterowanie bedzie hardkorowe - wymagania typu 100% headshotow itp. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ja też to widzę mimo, że skończyłem tylko pierwszą misję za to na 2 nickach i oba razy ledwo się wyrobiłem. Jak będzie trzeba zabijać ekspresowo na czas i super celnie to będzie trudno. Teraz przynajmniej wiem żeby nie próbować tego robić za pierwszym razem (autosave mam na off). Pojeździłem sobie trochę online i model jazdy zmienił się bardzo na niekorzyść, mniejsze przeciążenia na zakrętach, no i droga hamowania dawniej była o 50% dłuższa. Ale odniosłem wrażenie, że w offline jest inaczej. Ogólnie dziwi mnie małe zainteresowanie w tym temacie, dzięki wersji na płycie dostępność się poprawiła, więc powinno być lepiej niż przy TLAD a nie jest. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 dzięki wersji na płycie dostępność się poprawiła w krakowie nigdzie nie ma, a w empiku jeszcze typ sie ze mna klocil ze nie ma czegos takiego i na pewno chodzi mi o liberty city stories na ps2 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 w ogole to cenega wprowadzila ja do pl? a co do tego sprzedawcy - oni po prostu lubia z siebie robic kretynow Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 (edytowane) Tak, Cenega nie dawno dała komunikat że wprowadzi na nasz rynek Epizody. w krakowie nigdzie nie ma, a w empiku jeszcze typ sie ze mna klocil ze nie ma czegos takiego i na pewno chodzi mi o liberty city stories na ps2 Kurcze, straszna lipa. Akurat będę miał trochę czasu na granie, byłem pewny że dzisiaj rzucą Episodes na półki. A twoja przygoda przypomniała mi moją wyprawę kilka lat temu do MM po Gamecuba. Koleś się kłócił że nie ma czegoś takiego, jest za to Gameboy. Dlatego olewam marketowych szpecjalistów i informacje o dostępności biorę od graczy z foruma. W sklepiku Cenegi piszą że dostępne od listopada http://sklep.cenega.pl/index.php?action=product&nr=1059&sub=4&id=4 A jak ktoś jest z Warszawy to w Ultimie już chyba mają na sklepie. Edytowane 30 października 2009 przez aux Cytuj
Flo 0 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 ok ściągnałem wszystko fajnie... tyle że mi nie wykrywa dodatku dajac new game mam do wyboru GTAIV i TLAD... jakieś pomysły? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 sciagnij jeszcze raz Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Odpal najpierw GTA na koncie, z ktorego sciagales. Powinno ci sie od razu pojawic: TbOGT has been downloaded, do you want to play it, daj yes, wylacz, przeloguj sie i voila. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 jak przejsc ten (pipi)any taniec?... Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Wrzucilem sobie stacje Emotion z Vice City w mp3 na pendriva i miazga pasuje w klimat Gaya Tonego ( tak samo jak VROCK pasowalo do Lost and damned ), polecam Jednak soundtrack z IV/Tlad/Tbogt sie nie umywa do tamtego Edytowane 31 października 2009 przez Bartg Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 jak przejsc ten (pipi)any taniec?... manewruj gałkami to Luis będzie sie bujał, od czasu do czasu naciskasz rytmicznie RT i LT na ekranie je widać jak to ci dobrze wyjdzie laska zmieni sposób tańczenia na bardziej sexy aż w końcu zaprosi cię na fukanko do WC Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 W cenedze już są epizody. Może się skuszę, tylko czy chodzą one samodzielnie (bez GTAIV) bo podstawkę sprzedałem swego czasu a na ich stronie nie jest napisane na ten temat. Cytuj
MaZZeo 14 185 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Jak powtórzyć misję? Czy musze przejść całą historię, by powrócić np. do pierwszej misji? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 Tak - bylo napisane po pierwszej misji, ze po przejsciu fabuly bedzie dostepy do kazdej misji z osobna. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 dajcie spokój, żeby wyciągnąć misję na 80% to już jest nie mały hardkor, bo tylko pierwszą mi się udało zrobić na +80%. Ogólnie dodatek lepiej wypada od Lost and Damned, większe urozmaicenie rozgrywki, maxowanie misji, klimaty wyższych sfer LC daje osobie znać. Jest dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi