Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Czy w GH 5 tracki są oryginalnymi utworami czy to jakieś covery? Wydaje mi się, że gdzieś kiedyś czytałem, że w GH nie jest to oryginalne wykonanie w przeciwieństwie do RB. Możliwe, że coś mieszam ale wolałbym się upewnić
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Czy lepiej teraz kupić jeszcze Guitar Hero: World Tour cały zestaw (gitara, perksuja, mikrofon) czy lepiej poczekać na 5 odsłonę części?
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Oki, dzięki! Nie siedzę aż tak w temacie a od dłuższego czasu dojrzewam do decyzji zakupu i wczoraj dopiero zauważyłem informacje o GH5, więc wolę się dowiedzieć co i jak
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l Są już normalne filmiki z gitary z kilku piosenek: http://www.dailymotion.pl/user/SchnackAtta...nirv_videogames Tutaj macie i strzałki na dole w lewo i prawo. Jako goście specjalni pojawią się oprócz Santany i kogoś tam jeszcze Cobain (Nirvana) i Bellamy (Muse). http://www.dailymotion.pl/user/SchnackAtta...pert_videogames Mam nadzieję, że takich piosenek jest mało :F Czy mi się wydaję czy od 9 minuty gramy.. wokal? Jakim trzea być kretynem aby do gry muzycznej dać piosenkę 14 minutową? Edytowane 23 sierpnia 200915 l przez s1ntex
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l Animacje postaci bardzo dobrze oddane, za to modele naprawdę szczerze FATALNE. Nosz ku.rwa kurt ma nawet włosy za długie A morde to nie wiem od kogo wzięli, bo na pewno nie od niego. A ten typek z Muse ma jakąś poduszkę zamiast ryja i nos jak wszyscy Jacksonowie. e: ale jest OGIEŃ KU.RWA i to się liczy. Edytowane 23 sierpnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l http://www.dailymotion.pl/user/SchnackAtta...er-e_videogames Nie wiem co Ci ludzie brali, ale w tej piosence gramy dłuższą chwilę na.. trąbce. Daje 10 złotych że w All Along the Watchtower będziemy mieli nutki na harmonijce. Ważna informacja - tzn. nie wiem czy ktoś mnie zrozumie, ale wreszcie będzie lepiej się grało na perce z RB w GH5. Talerz jest na zielonym i gra się prawie tak samo jak w RB. Duży plus! Edytowane 23 sierpnia 200915 l przez s1ntex
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l Przecież rewolucyjny touchpad musi być użyty w każdej piosence... A z tą perką bardzo dobrze, że zauważyłeś, ja tego nie widziałem. Anyway- bardzo dobrze zrobili, tomy na niebieskim i zielonym były poje.baną sprawą.
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l No. najgorsze były przejścia w takim "Woman", kto grał, wie o co chodzi. W ogóle, to system Hopo podobny do GH3 i ciekawostka - są podwojny i potrojke hopiszony jak w RB2. :-] Niestety z tego co widziałem, na bębnach przejścia są c(pipi) zrobione, czyli czerwony - przerwa - niebieski - zielony : F Edytowane 23 sierpnia 200915 l przez s1ntex
Opublikowano 24 sierpnia 200915 l http://www.youtube.com/user/SchnackAttack69 Kanał tego typa co wysyła filmi z GH5.
Opublikowano 26 września 200915 l Chciałem zapytać czy da się jakoś samodzielnie i dość prosto naprawić strunę w gitarze? Gitarę kupiłem wczoraj, jest nowa, ale struna klika dopiero przy maksymalnym wychyleniu, do samego końca zarówno w górę jak i w dół. Da się to poprawić? Ktoś miał podobny przypadek?
Opublikowano 26 września 200915 l Cisek - powszechny problem, weź WD-40 i wrzuć do środka struny i struna się rozrusza.
Opublikowano 26 września 200915 l s1ntex -> Poważnie? Ale ona wydaje się rozruszana :-). Zwyczajnie kliknięcie nie nastepuje tuż po wychyleniu w którąś ze stron tylko trzeba ją do oporu do końca cisnąć.
Opublikowano 26 września 200915 l Odpiszą CI tu niedługo ludzie, którzy mieli ten problem. Ja tylko go znam z czytania, bo sam mam Les Paula.
Opublikowano 26 września 200915 l Pogooglałem trochę, i z tego co zrozumiałem, to WD-40 polecają tylko ew. na piszczącą strunę, a i niektórzy uważają, że to może uszkadzać gitarę :-/