Opublikowano 22 lipca 200915 l Po co zmieniać coś co jest dobre w kształcie? Pomijam awaryjność... <_<
Opublikowano 22 lipca 200915 l Wiecie co, jak spojrzałem na to pudełko to pomyślałem że miło by było jakby w końcu dali jakoś limitowaną edycje jak np. gra+gitara w w case`ie jak na zdjęciu pudełka ale pomarzyć można.
Opublikowano 22 lipca 200915 l Sam zestaw z gitarą to ok. 400zł, nie wiem czy chciałbyś case do gitary za 200zł, bo na pewno gdzieś o tyle wzrosłaby cena A tam gitara, nowa perkusja Logitecha wygląda świetnie. Tak samo jak poprzednia, jeno z bębnami jak w tej z RB. Gitara ta sama co z WT, tylko faceplate inny Mogli dać nowy wygląd. Nie ta sama. Touchpad ma działać lepiej i być wygodniejszy w użyciu (lepiej zaznaczone "przyciski"). Po co zmieniać coś co jest dobre w kształcie? Pomijam awaryjność... <_< Geez, wszyscy już wiedzą, że ci się egzemplarz z GH:WT zepsuł już miliard razy.
Opublikowano 22 lipca 200915 l Wiadomo że byłoby by o jakąś polowe droższe ale za to jaki efekt no i spójrz że w kółko to samo gitara, naklejki i pasek to robi się nudne troche z gitary na gitare nie widac az takich super zmian
Opublikowano 23 lipca 200915 l wiadomo czy piosenki z gh world tour bedzie dało sie przeniesc do gh5 ?
Opublikowano 23 lipca 200915 l http://polygamia.pl/Polygamia/1,95335,6850...e__prawie_.html Nareszcie porządny, niemęczący interfejs.
Opublikowano 23 lipca 200915 l Przesłuchałem kawałki z nowego GH i IMO jest świetnie. Porządna rockowa muzyka (świetne gitary i perkusja), a nie country z GH:WT.
Opublikowano 23 lipca 200915 l Wszystkie "brand new features" ściągnięte z Rock Banda Źle Ci? Przecież ty jarasz się Rock Band...
Opublikowano 23 lipca 200915 l To tylko takie spostrzeżenie było. Guitar Hero będzie fajne jak nutki będą prostokątne (ew. kwadratowe)
Opublikowano 26 lipca 200915 l spodziewalem sie interfrejsu na miare tego z dj hero. no coz, przeliczylem sie. ta gra nigdy nie bedzie wygladac ladnie. jestem rowniez ciekaw czy w koncu perka od iona bedzie w 100% kompatybilna z gh5.
Opublikowano 26 lipca 200915 l Również chciałbym kompatybilność z IONem, ale ten interfejs nadal jest jak dla mnie nie trafiony, mówię odnośnie perki, żeby sprawdzić mnożnik muszę zwracać uwagę na licznik który jest gdzieś po prawej stronie i w tym czasie mogę spoko minąć nutki, no i mam nadzieję, że online nie będzie już tak s(pipi)ony jak w GH:Metallica, chodzi mi o te Face offy, gdzie typu grający na troszkę więcej procent na Easy może z Tobą wygrać jak ty grasz na Expercie na troszkę mniej procent.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Znamy już wszystkie kawałki z 5 części GH. http://www.onlinecenter.pl/5023/Aktualnosc...e-piosenki.html Jest dobrze, nawet bardzo.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Szczerze? To bardzo przypomina Rock Band 2 czyli jest dobrze, tylko, że mniej killerów-klasyków. Ale napewno zagram dla Megadeth, Iron Maiden, Deep Purple chętnie też zagram Nirvane, Iggy'ego Popa, Jeffa Becka i Dylana.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Nie chcę mi się sprawdzać każdej piosenki, ale wygląda to na pewno lepiej niż ta z WT.
Opublikowano 30 lipca 200915 l "Plug in Baby" Ogólnie lista duuuuuuuuużo lepsza niż w WT. Edytowane 30 lipca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 30 lipca 200915 l No bardzo ładnie to zaczyna wyglądac. Są zespoły, których nie lubie, ale kawałeczki wybrali akurat te. które mi pasują.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Chyba trzeba będzie się zaopatrzyć. Nowy Layout, Nowa grafa, fajne tracki. Zbieramy kasiumbre
Opublikowano 30 lipca 200915 l Na początku wyglądało mi to na crapowatą listę, ale po zobaczeniu Smells Like Teen Spirit, GH5 wpadło na listę must-have
Opublikowano 31 lipca 200915 l Blur - “Song 2” - mniam , ciekawe jak tam strum-bar w nowej gitarce do GH5, oby rozwiazali problem tandetnego, piszczacego plastiku.
Opublikowano 31 lipca 200915 l Nowy Layout, Nowa grafa Bym się nie napalał na to No ale piosenki są okej, to najważniejsze.
Opublikowano 31 lipca 200915 l http://www.gametrailers.com/video/gametrai...itar-hero/53632 Avatary w GH -_-''