Skocz do zawartości

Guitar Hero 5

Featured Replies

• Odpowiedzi 91
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po co zmieniać coś co jest dobre w kształcie? Pomijam awaryjność... <_<

Opublikowano

Wiecie co, jak spojrzałem na to pudełko to pomyślałem że miło by było jakby w końcu dali jakoś limitowaną edycje jak np. gra+gitara w w case`ie jak na zdjęciu pudełka ale pomarzyć można.

Opublikowano

Sam zestaw z gitarą to ok. 400zł, nie wiem czy chciałbyś case do gitary za 200zł, bo na pewno gdzieś o tyle wzrosłaby cena ;)

A tam gitara, nowa perkusja Logitecha wygląda świetnie.

Tak samo jak poprzednia, jeno z bębnami jak w tej z RB.

Gitara ta sama co z WT, tylko faceplate inny :/ Mogli dać nowy wygląd.

Nie ta sama. Touchpad ma działać lepiej i być wygodniejszy w użyciu (lepiej zaznaczone "przyciski").

Po co zmieniać coś co jest dobre w kształcie? Pomijam awaryjność... <_<

Geez, wszyscy już wiedzą, że ci się egzemplarz z GH:WT zepsuł już miliard razy.

Opublikowano

Wiadomo że byłoby by o jakąś polowe droższe ale za to jaki efekt no i spójrz że w kółko to samo gitara, naklejki i pasek to robi się nudne troche z gitary na gitare nie widac az takich super zmian

Opublikowano

Wszystkie "brand new features" ściągnięte z Rock Banda :D

Opublikowano

Przesłuchałem kawałki z nowego GH i IMO jest świetnie. Porządna rockowa muzyka (świetne gitary i perkusja), a nie country z GH:WT.

Opublikowano
Wszystkie "brand new features" ściągnięte z Rock Banda :D

Źle Ci? Przecież ty jarasz się Rock Band...

Opublikowano

To tylko takie spostrzeżenie było. Guitar Hero będzie fajne jak nutki będą prostokątne (ew. kwadratowe) ;)

Opublikowano

spodziewalem sie interfrejsu na miare tego z dj hero. no coz, przeliczylem sie. ta gra nigdy nie bedzie wygladac ladnie. jestem rowniez ciekaw czy w koncu perka od iona bedzie w 100% kompatybilna z gh5.

Opublikowano

Również chciałbym kompatybilność z IONem, ale ten interfejs nadal jest jak dla mnie nie trafiony, mówię odnośnie perki, żeby sprawdzić mnożnik muszę zwracać uwagę na licznik który jest gdzieś po prawej stronie i w tym czasie mogę spoko minąć nutki, no i mam nadzieję, że online nie będzie już tak s(pipi)ony jak w GH:Metallica, chodzi mi o te Face offy, gdzie typu grający na troszkę więcej procent na Easy może z Tobą wygrać jak ty grasz na Expercie na troszkę mniej procent.

Opublikowano

Szczerze?

To bardzo przypomina Rock Band 2 czyli jest dobrze, tylko, że mniej killerów-klasyków. Ale napewno zagram dla Megadeth, Iron Maiden, Deep Purple chętnie też zagram Nirvane, Iggy'ego Popa, Jeffa Becka i Dylana.

Opublikowano

Nie chcę mi się sprawdzać każdej piosenki, ale wygląda to na pewno lepiej niż ta z WT.

Opublikowano

"Plug in Baby" :wub:

Ogólnie lista duuuuuuuuużo lepsza niż w WT.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

No bardzo ładnie to zaczyna wyglądac. Są zespoły, których nie lubie, ale kawałeczki wybrali akurat te. które mi pasują.

Opublikowano

Na początku wyglądało mi to na crapowatą listę, ale po zobaczeniu Smells Like Teen Spirit, GH5 wpadło na listę must-have :D

Opublikowano

Blur - “Song 2” - mniam :P, ciekawe jak tam strum-bar w nowej gitarce do GH5, oby rozwiazali problem tandetnego, piszczacego plastiku.

Opublikowano
Nowy Layout, Nowa grafa

Bym się nie napalał na to ;)

No ale piosenki są okej, to najważniejsze.