Opublikowano 16 maja 200915 l No ja mam taką swoją listę: Najbardziej : 1. Tokis 2. Velur 3. Solo 4. Pychu 5. Mastachi 6. Nevan 7. Guardian 8. Szyper 9. Mashter 10. Matt 11. Robson Nielubiani : 1. Di <--- "jak ja Cie nienawidzę hehhe " 2. Grey-Fox 3. Brolly . . długo nic . . 10. Devil 11. Jun Edytowane 16 maja 200915 l przez MTC
Opublikowano 16 maja 200915 l Nie no temat jak z naszej klasy, naprawdę ;p Ja nic nie wypisuję, bo nie ma gracza na scenie, którego bym nie cierpiał. A tych co lubię bardziej nie będę szeregować, bo i po co.
Opublikowano 16 maja 200915 l A kto to jest ten Tokis? I dlaczego na pierwszym miejscu w plebiscycie? Będzie jakaś nagroda za to?
Opublikowano 16 maja 200915 l Autor Hahah moja tier lista ;P Z resztą przyjmijcie to na lajcie. Chodziło mi o to żeby się wyluzować i pogadać przy piwku i ekranie @Krakers: a żebyś wiedział że z NK, z tego właśnie czerpałem inspirację Edytowane 16 maja 200915 l przez MTC
Opublikowano 16 maja 200915 l och Rejwmenku :* oj gdy sie znow spotkamy to napewno szklo zabrzęczy ;] zdrowia! EDIT: a zarzuce swoj ranking TOP ELEVEN, co mi szkodzi ;] 1. Boskon - absolutny mistrz xD 2. Raveman - najbardziej zdystansowany do otaczającego go świata człowiek który stąpa po tej ziemi 3. Jamor - najweselszy joshimitsu na świecie 4. Velurian - wesoły elektryk 5. Tokis - wiesz za co (co sie odwlecze to nie cos tam ;P ) 6. Mashter - za ogólną za(pipi)istość xD 7. Grey-Fox - wkur.wia mnie jak z nim gram, ale lubie go (jak nie wygrasz 3:0 to przegrasz 3:2 xD ) 8. Dante84 - Asian-Vagina-Fanatic xD 9. Mastachi - Baekowy popijator ;] 10. Krakers - bo pije drinki xD 11. Reszta świata - bo ja lubię wszystkich Edytowane 16 maja 200915 l przez Pychu
Opublikowano 16 maja 200915 l Autor Hejj Hooo kielony wznieśmy i walnijmy, zaczynamy nowy filmmmm !!!
Opublikowano 16 maja 200915 l Normalnie świecisz jak miliony monet ;p - Nowy hit TcT Edytowane 16 maja 200915 l przez Krakers
Opublikowano 16 maja 200915 l Autor Normalnie świecisz jak miliony monet ;p Żeby tylko miliony bo wiecie, ja się kozaczor zrobiłem po tym wywiadzie Właściwie najlepsze jest od 2:03 Edytowane 16 maja 200915 l przez MTC
Opublikowano 16 maja 200915 l o jaa ciekawy muszę przyznać. Bravo Pychu i Ślepy ! Sądzę że nikomu innemu, Ani ikry ani jaj nie starczy by, coś tu naskrobać. :waah: (przecież się (pipi) nie obrażę jak mnie dodacie do nienawidzę lol. I sądzę że reszta tak samo) Ja swego czasu, też coś zmajstruje. może to kogoś popchnie również do czegoś napisania :> Edytowane 16 maja 200915 l przez alik
Opublikowano 16 maja 200915 l No bo nikt Cie nie zna. lol, Paweł, nie kończą ci sie pomysły ;p Moja tier lista: Liberti Matt Devil Di Cambion Ravaman Nie mam takich co nie lubie, niektórzy działają mi czasem na nerwy, ale ogólnie wszystkich loffciam ;*
Opublikowano 16 maja 200915 l Jestem na Was wszystkich obrażony bo nikt mnie nie bierze pod uwagę Przecież wszyscy tak dobrze się znamy, wszyscy z Nas z całej Polski jesteśmy w tak bliskim kontakcie... a mnie pomijacie ;(
Opublikowano 16 maja 200915 l Generalnie to jest tylko jedna osoba z polskiego tekkenowego światka która troche mnie denerwuje, ale z grzeczności nie powiem kto to jest . Poza tym bardzo lubię wszystkich, a najbardziej chyba chłopaków z Łodzi (bez wazeliny oczywiście) :piwo: . PS. A nienawidzę też tylko jednej osoby i jest nią jak chyba każdy wie, mój bardzo dobry ziom, czyli... Di :wink1:
Opublikowano 16 maja 200915 l PS. A nienawidzę też tylko jednej osoby i jest nią jak chyba każdy wie, mój bardzo dobry ziom, czyli... Di :wink1: A urwać Ci kabel od Internetu?
Opublikowano 16 maja 200915 l Autor A mnie to nikt nie lubi :mellow: A stawiasz wódkę ? Jak tak to już Cie lubię ;P
Opublikowano 17 maja 200915 l No ja mam taką swoją listę: Najbardziej : 1. Tokis 2. Velur 3. Solo 4. Pychu 5. Mastachi 6. Nevan 7. Guardian 8. Szyper 9. Mashter 10. Matt 11. Robson Nielubiani : 1. Di <--- "jak ja Cie nienawidzę hehhe " 2. Grey-Fox 3. Brolly . . długo nic . . 10. Devil 11. Jun Matt raz cie do Teamu wziął i od razu jest 10?;d hahaha tez cię kiedys wezme, może wygrasz turniej ; d Będziemy wtedy friendami? Ja pól Tekkenowej sceny lubie, reszta mnie zupełnie nie interesuje- graczy nie traktuje jak jakąś wspólnote.... A Yuna za co nie lubisz? Wreszcie i bez odbanowywania Sylvana się ciekawie robi
Opublikowano 18 maja 200915 l Autor A sypiacie nago ? dobra żarcik Matt ogólnie wrzucił na luz i śpiewał ze mną u Velura piosenkę Britney przy wyłączonym głosie, no i ogólnie nie sprzeciwia się jak pijemy wódę :-P Słyszałem że macie już McDonalda hehehe zobaczę jak przyjadę na turniej nsports Edytowane 18 maja 200915 l przez MTC
Opublikowano 18 maja 200915 l dalej chce wiedzieć kto mnie nie lubi :twisted2: bo Szyper, mi ostatni pojechał że nikt mnie nie lubi lol :o heeh
Opublikowano 18 maja 200915 l dalej chce wiedzieć kto mnie nie lubi :twisted2: bo Szyper, mi ostatni pojechał że nikt mnie nie lubi lol :o heeh ja cię lubie ; ****