Opublikowano 18 maja 200915 l A ja nikogo nie lubię xD a w szczególności MTC - bo robili mu kolano-skopie za pomocą budzika. No i jedyną osobą którą lubię z teczkenowych graczy to Stara Scoop'a. Pozdro i pochylcie się i pokażcie MTC swoją ciemną stronę mocy. #Alik - nie zapominaj że szybkonóg za tobą szaleje xD Edytowane 18 maja 200915 l przez Keii
Opublikowano 18 maja 200915 l Najbardziej lubianym graczem w Polsce jestem na pewno Ja. Można zamknąć temat.
Opublikowano 18 maja 200915 l Boże...MTC w coś ty mnie wpakował EDIT: Czego...Ja Alika Lubie on mi chciał pomóc właśnie co robie źle i na stronie tct założył temat"scena tekkena" i dzieki niemu coś potrafie Edytowane 18 maja 200915 l przez DamixLBN
Opublikowano 18 maja 200915 l osoby które lubię , po za teamem to oczywiści Devil - bo jest dobry ziomek słyszysz jesteś DOBRY ZIOMEK. Tokis - przez jego nieograniczone zasoby skromności oraz grzeczności Oczywiście nie to żeby wszystkich nienawidził od razu, :lol3: nie mam zdania co Damix, umiesz już tego jugla?? Edytowane 19 maja 200915 l przez alik
Opublikowano 19 maja 200915 l Autor Najbardziej lubianym graczem w Polsce jestem na pewno Ja. Ja tam Cie lubię, pokazałeś na co Cie stać ten namiętnej nocy w Górze Kalwarii ;-* buziolki ;-* Boże...MTC w coś ty mnie wpakował OJJJ już nie mów że jak zadarłem z młodym złodziejem koni i czizów w maku to już jestem skreślony na forum
Opublikowano 19 maja 200915 l co Damix, umiesz już tego jugla?? No ajak...moge nawet nagrać jak go robie jak nie wierzysz:D EDIT: Juggle to potrafie,ale myślenie mam słabe @MTC: Nic nie mówie:P Edytowane 19 maja 200915 l przez DamixLBN
Opublikowano 20 maja 200915 l @Pychu: no niestety nie Najbardziej to Lubie Alika,spoko gościo:D może kiedyś zapalimy,co ty na to?? pozdro
Opublikowano 20 maja 200915 l Najbardziej to Lubie Alika,spoko gościo:D może kiedyś zapalimy,co ty na to?? pozdro Dobra dobra tylko już nie chwal się Szyperowi ile palisz cmików dziennie, bo zdradził mi że to go nie bawi :o Zmądrzej pierw, bez urazy Alik uważaj, zły dotyk boli całe życie :-P Chcesz o tym pogadać??
Opublikowano 20 maja 200915 l Właśnie szukam znajomych,a nie taki Alik coś powie bez sensownego...też se powiem bez urazy Edytowane 20 maja 200915 l przez DamixLBN
Opublikowano 20 maja 200915 l Bez kitu* chłopaki, pójdźcie pograć w piłkę z kolegami na podwórku. * - pozdrawiam Alika Edytowane 20 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 20 maja 200915 l och Rejwmenku :* oj gdy sie znow spotkamy to napewno szklo zabrzęczy ;] zdrowia! EDIT: a zarzuce swoj ranking TOP ELEVEN, co mi szkodzi ;] 8. Dante84 - Asian-Vagina-Fanatic xD Na ten Tytuł zasługuje teraz Matt ( i jak już to Japan-Vagina-Fanatic ) Edytowane 20 maja 200915 l przez Dante84
Opublikowano 20 maja 200915 l ehhh może pisze bez sensu i tylko śmiechu tutaj jest to może przestane lepiej tu pisać :/:/
Opublikowano 20 maja 200915 l Bravo Di, widzę wielkie postępy ^_^ pisz, pisz śmiech to zdrowie Edytowane 20 maja 200915 l przez alik
Opublikowano 21 maja 200915 l Autor Chcesz o tym pogadać?? Ziom, ja też piłem 2 tygodnie jak szybkonóg zawisł mi na szyi :-)
Opublikowano 21 maja 200915 l Chcesz o tym pogadać?? Ziom, ja też piłem 2 tygodnie jak szybkonóg zawisł mi na szyi :-) Chodziles do psychologa?
Opublikowano 22 maja 200915 l nieeeeeeeeeeeeeee, jak będzie zbyt nachalna, to trudno będzie jej trze było ujawnić prawdę :closedeyes: że nie przepadam za nią i w(pipi)ia mnie gdy ją widzę :lol3:
Opublikowano 23 maja 200915 l Autor Tak teraz mówisz, ale jak zobaczysz jej pełne nadziei oczy od razu zmiękniesz.