jamor 0 Opublikowano 13 czerwca 2009 Opublikowano 13 czerwca 2009 Pychu , chociaż Ty jeden o mnie pamiętasz gdy ja na obcej ziemi.TK 5.0 : Yoshi f+3+4 ,3+4 dla Ciebie XD Cytuj
Tenshi:) 0 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Szybkonoga szaleje za Alikiem? Muszę to następnym razem przyuważyć. Lubię ogólnie wszystkich, tylko nie lubię paru zachowań, i staram się unikać ludzi którzy owe zachowania nagminnie powtarzają. Nie żywię jakiś szczególnych antypatii, wychodzę z założenia, że taka postawa i tak nic nie zmienia. Szkoda energii na coś takiego. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) W zasadzie chyba z wszystkimi z ktorymi gralem. Wiem, bardziej lakonicznie napisac nie mozna. Ale bez kitu, tak jest ^_- - od ekipy z Poznania (Krakers, GrayFox), po Wawe (MTC, Di, Sway), po bardziej stale ekipy (wroclaw - olimp - punisher, TBT, Pawlo, Peter, Gracjan), Lodz (Velu, Dante, Tokis, Anna tzn. Junior ; ), główną stałą (demon, nevan, gajda, scoop, zajman, borys, benek, bart, obi, bogacz, kielbasa, oscar), nową (cisu, tundra, frizen) i goscinną (mevek+ tp grajacy bryanem). Jakbym mogl, to gralbym z wszystkimi naraz, ale wiadome - czasu z gumy nie jest : o. Kazdy ma za(pipi)isty klimat, podczas gry gadki i %% i najczesciej nie gra sie 2-3 gier, ale "do 10ciu, do 20stu do ile-sie-da" itd. Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. +minimalny exp w graniu lvl up. Edytowane 27 czerwca 2009 przez solo/ng Cytuj
MTC 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. + minimalny exp w graniu lvl up. Wiesz ja już widziałem takich co chcieli się napierdalac albo płakali. Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. + minimalny exp w graniu lvl up. Wiesz ja już widziałem takich co chcieli się napierdalac albo płakali. Ale grając z Tobą? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 W zasadzie chyba z wszystkimi z ktorymi gralem. Wiem, bardziej lakonicznie napisac nie mozna. Ale bez kitu, tak jest ^_- - od ekipy z Poznania (Krakers, GrayFox), po Wawe (MTC, Di, Sway), po bardziej stale ekipy (wroclaw - olimp - punisher, TBT, Pawlo, Peter, Gracjan), Lodz (Velu, Dante, Tokis, Anna tzn. Junior ; ), główną stałą (demon, nevan, gajda, scoop, zajman, borys, benek, bart, obi, bogacz, kielbasa, oscar), nową (cisu, tundra, frizen) i goscinną (mevek+ tp grajacy bryanem). Jakbym mogl, to gralbym z wszystkimi naraz, ale wiadome - czasu z gumy nie jest : o. Kazdy ma za(pipi)isty klimat, podczas gry gadki i %% i najczesciej nie gra sie 2-3 gier, ale "do 10ciu, do 20stu do ile-sie-da" itd. Jak z kims gram to nie lubie jednej rzeczy - marudzenia, przy przegrywaniu "ale zabugowan at agra, jak to mozliwe, bez sensu, lagi, padajacy deszcz i kij wie co". A co lubie? Przegrywac, obsowac gry. Najwiecej sie wtedy ucze. Oczywiscie wygrywanie to podstawa (szlifowanie skutecznosci), ale po kilku wpier* od kogos kozackiego, mobilizacja, ulubiony stage (muza) i lecimy.. +minimalny exp w graniu lvl up. I ty jescze lubisz ze mną grać ????? O_o Przecież ja robie wszystko co wymieniłeś Cytuj
MTC 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 czerwca 2009 (edytowane) Ale grając z Tobą? Następnym razem szykuj się na bejsbola, korniszonie porowaty :heheh P.S. na poważnie mam nadzieję że czegoś nie powiedziałem niemiłego w czasie naszej ostataniej potyczki ?? może troszkę za dużo wypiłem i coś palnąłem jeśli coś (pipi)ałem to przepraszam ;-) Edytowane 29 czerwca 2009 przez MTC Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Ale grając z Tobą? Następnym razem szykuj się na bejsbola, korniszonie porowaty :heheh P.S. na poważnie mam nadzieję że czegoś nie powiedziałem niemiłego w czasie naszej ostataniej potyczki ?? może troszkę za dużo wypiłem i coś palnąłem jeśli coś (pipi)ałem to przepraszam ;-) Tekkenowy ogórku za długo chyba siedziałeś przy biurku i po drugie stary popraw swoje okulary Bez spinek i bejsbolów. Nie no tak tylko pytam w jakich okolicznościach widziałeś te osoby i czy może sam w tym brałeś udział. Zwykłe pytanie bez żadnego złośliwego podtekstu. A co do ostatniej potyczki to ja nic nie pamiętam co mówiłeś mimo ,że nie jechałem na alko. Whateva man. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Znalezione gdzieś w dalekiej przyszłości Pozdrowienia od najbardziej nielubianego przez modów gracza: http://img156.imageshack.us/i/abcd0001h.jpg/ http://img24.imageshack.us/i/abcd0002w.jpg/ Cytuj
MTC 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 Bracie.... o co chodzi ;/ nie rouzmiem VF Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Chodzi o R.I.P Sylvana "wielkiego" i jego prawdy o życiu. Ja dopiszę jeszcze "Lain" Cytuj
Keii 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Udało mi się odnaleźć naszą zgubę! Sylwan Wielki jest na Honmaru xD Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Autor Opublikowano 8 lipca 2009 (edytowane) Do elity mu brakowało, wiec poszedł szukać akceptacji u przeciętniaków hahahahahhahahahahaha żarcik Edytowane 8 lipca 2009 przez MTC Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Ja to was wszystkich nie lubie ale nie w tym rzecz dajcie fote tej fastlegs bo chce zobaczyc czy jest poprostu kolejna statystycznie gruba angielka :> Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Mówisz i masz... http://www.fastlegs.deviantart.com Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 O matko xD no trzeba przyznac ze ma xDDD ona sie nawet na brzydka angielke nie kwalifikuje to raczej jest jakis potwor z doliny jezior w szkocji xD Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Pewnie dlatego do teraz mnie sie tym odbija xD Cytuj
MTC 0 Opublikowano 8 lipca 2009 Autor Opublikowano 8 lipca 2009 Żeś się chłopie dopytywał, to teraz cierp. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Co wy (pipi)icie... To ja prawie ucierpiałem na BTC xD --> Tylko dla zorientowanych w sytuacji... Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Jeżeli dałbyś radę wytrzymać tą noc... ;p Byłbyś prawdziwym hardkorem ;D Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Bylo sie brac kto wie czy to nie jedyna taka okazja w zyciu Tekkenowca Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 whatcha you going to do when the Fastlegs of fury run wild on you? Aż strach się bać :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi