Czychu3 3 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Witam, chcę sprzedać sticka Fighting Stick firmy Hori do PS3. Stan idealny, jak nowy. To może jeszcze co nieco napiszę. Jakiś rok temu ściągnąłem 2 sztuki z amerykańskiego ebaya. Jednego pchnąłem na allegro, a drugiego sobie zostawiłem do PS3. Stick sobie w szafie leżał i czekał na PS3 (bo wtedy jescze nie miałem). Jednak zamiast kupić PS3 to najpierw kupiłem X360, a PS3 dopiero niedawno. Kilka dni temu otworzyłem pudełko ze stickiem i podłączyłem do PS3. Grałem na nim łącznie około 6 godzin w Soul Calibura IV oraz scrollowanego shootera Soldner X kupionego z PS Store. Dlaczego sprzedaję? Po prostu okazało się, że jednak nie jestem przyzwyczajony do sticka, a jako że w bitki gram tylko hobbystycznie i nie jestem żadnym zawodowcem to zdecydowałem się sprzedać sticka. Jednak lubię w bijatyki mieć w padzie 6 buttonów pod kciukiem, więc raczej kupię Fightpada SFIV do PS3. Stick do PS3 w przeciwieństwie do odsłon na X360 posiada 8 dużych buttonów, a nie tylko 6. Posiada również wszelkie inne przyciski z DS3, włączając w to przycisk Home oraz L3 i R3. Załączam fotkę sticka. Widzicie poniżej niebieskiego buttona delikatną ryskę? To efekt tego, że przy wyjmowaniu sticka z kartonu niechcący przejechało mi się paznokciem i powstała drobna ryska na blacie. To jedyna skaza na sprzęcie, tak jak już pisałem, stan techniczny nowy, używany wyłącznie około 6h. Czekam na oferty, tylko wpłata na konto, mogę sprzedać przez Allegro. Koszt przesyłki 16 zł. Nie podaję ceny. Czekam na oferty w tym temacie. Aha, stick działa wyłącznie na PS3. ps. aha, oszustem żadnym nie jestem, jestm z forum Neo+, tam mnie każdy zna jakby co ;] Cytuj
Czychu3 3 Opublikowano 17 maja 2009 Autor Opublikowano 17 maja 2009 Damix, napisałem już, że działa tylko z PS3. Dark Slide oferuje mi 100 zł. Jeśli w ciągu 3 dni nikt nie zaoferuje więcej to za tyle mu sprzedam (+16 zł przesyłka). Oferty lepiej tutaj piszcie niż na PW. Cytuj
Di 839 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Damix, napisałem już, że działa tylko z PS3. Masz złe informacje na temat towaru, który sprzedajesz http://sdtekken.com/tech-area/arcade-sticks/ps3-fs3/ USB wired for PC and PS3 compatibility Cytuj
Czychu3 3 Opublikowano 17 maja 2009 Autor Opublikowano 17 maja 2009 No nie wiedziałem, ze działa na PC. Opieram się tylko na tym co jest napisane z tyłu na pudle, a tam napisano, że wyłącznie z PS3 Cytuj
DamixLBN 1 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Właśnie mnie też zastanawiało,że jest pod wejściem USB to powinno do PC też się nadawać Cytuj
kowal 0 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 no i co z tego ze ma USB? zaden z tych stikow nie idzie bez dogrania sterownikow ktore sa nieoficjalne a kursor jest prawie zawsze widziany jako POV przez co nie działa z wieloma emulatorami z tego co wiem jedynie HRAP3 idzie bez sterow na windzie Cytuj
Action 1 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Jak coś czegoś nie widzi to się wtedy sięga po bezlagowego Xpaddera (o ile już winda widzi dany kontroler). Cytuj
Czychu3 3 Opublikowano 18 maja 2009 Autor Opublikowano 18 maja 2009 Niejaki manisul zaoferował mi 150 zł. Ofertę złożył mi na forum Neo+, bo tutaj podobno ma nie w pełni działające konto i nie może się zalogować. Za 2 dni jak nikt nie da więcej to on będzie kupcem. Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 W takim razie ja pasuje. Jakby nie kupił daj znać. Cytuj
manisul 0 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Wreszcie uruchomiono moje konto, więc witam wszystkich serdecznie. Widzę, że walka trwa dalej no więc podbijam do 170zł. Cytuj
Di 839 Opublikowano 21 maja 2009 Opublikowano 21 maja 2009 Przenieście się lepiej na znany serwis aukcyjny... Cytuj
Czychu3 3 Opublikowano 22 maja 2009 Autor Opublikowano 22 maja 2009 Dobra, koniec. Sprzedaję Manisulowi. Temat można zamknąć lub wywalić. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Fajnie, że sticka dostanie ktoś, kto traktuje poważnie bijatyki. Cytuj
manisul 0 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Fajnie, że sticka dostanie ktoś, kto traktuje poważnie bijatyki. Dzięki za komplement (dopiero się uczę) . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi