okens 540 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Activision ciagnac do upadlego poki jeszcze da sie wyczoc jakis puls sprzedazy w grach z serii" hero" do konca '09 ma wydac nam dj-a, wstepny projekt kontrolera( chyba wstepny) jaki widzialem to gramofon i o zgrozo trzy przyciski... wiec pewnie jeszcze wiele trzeba by pozmieniac. Podobno z tworcami gry wspolpracuje sam Dj Shadow( postac sporo znaczaca w swiecie hiphopu) i podobno producenci odrzucaja sporo z jego pomyslow( zatem sami nie maja jeszcze konktretnego planu jak uczynic gre atrakcyjna i czym by sie to jadlo), Shadow tworzy tez jakies utwory specjalnie na potrzebe Hirola. Kocham rapsy ale nad projektem widze raczej czarne chmury, czy gramofony i mikser beda na rowni rajcowne z brzdegoleniem na gitarze? Cos mi tu smierdzi Activision, tak jak Tonego wydawano do bolu jeszcze na dlugi czas po tym gdy powinni go zakopac na cmentarzu komunalnym. Edytowane 30 Maja 2009 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 chyba ktos znow kasuje mi posty.... pierwsze traki * "Feel Good Inc." (Gorillaz) vs "I Heard It Through the Grapevine" (Marvin Gaye) * "Jayou" (Jurassic 5) vs "Rockit" (Herbie Hancock) * "Bustin' Loose" (Chuck Brown) vs "Time of the Season" (The Zombies, DJ Shadow Mix) * "All Apologies" (Nirvana) vs "Give It to Me Baby" (Rick James, DJ Shadow Mix) * "Let's Dance" (David Bowie) vs "Jack of Spades" (KRS One, DJ Shadow Mix) * "Shout" (Tears for Fears) vs "Pjanoo" (Eric Prydz) * kawałki od Beastie Boys, Blondie itd. polygamia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Zapowiada się na prawdę interesująco. Tutaj mimo tylko 3 klawiszów do nutek trikiem będzie pewnie opanowanie tego Crossfadera/talerza. Edytowane 20 Maja 2009 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Chyba, że crossfader będzie jak whammy bar xd Cytuj Odnośnik do komentarza
LucasFGW 0 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Pierwszy trailer i premiera w październiku: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-dj-hero/49792 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 (edytowane) Pierwsze gameplaye http://www.youtube.com/watch?v=JPRtgXnv_fI http://www.youtube.com/watch?v=D2WMA22BpJg http://www.gametrailers.com/video/e3-09-dj-hero/49879 Edytowane 29 Maja 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jak dla mnie jest moc, oby tylko z cena w polsce nie przekombinowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Czekamy pewnie juz na DJ BAND . Sam gameplay nie wiele mowi to co naciskamy bo jakos gdy ogladalem ten z GT to mialem wrazenie ze gdy punkty na trasie jakos nie daja jakiegos brzemia - jak gra sie w GH to czuje sie ze gramy melodie Edytowane 30 Maja 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Mam nadzieje ze taki silnik graficzny dadza w gh5 bo widze niezla poprawe ;] ladniej, estetyczniej i mozliwe ze przejrzysciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://www.gametrailers.com/game/dj-hero/6217 E3 09: Exclusive Walkthrough Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Sugerowana cena w Wielkiej Brytanii to 108 funtów: http://www.eurogamer.net/articles/activisi...hero-at-gbp-108 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Drogo a tracki jakie sa w filmikach to szajs, no ale muzyka dla dzieciakow karmionych MTV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Plastikowe nerdostwo sięgnęło zenitu. Wróże tej grze wielki sukces marketingowy w Polsce! Microsoft powinien uderzyć do dyskotek i klubów, zwłaszcza jakieś swojsko-remizowe dysko-wsie. Gra zdobędzie grom fanów:) Microsoft do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Co wy chcecie od tej gry? Psyko - znawca muzyki sie znalazl ... DR jest ble bo sa glupie case'y, i nie mozna sobie wyzynac zombie dla punktow,itp... Wole cos nowego niz kolejne GH, chyba okolo 10 czesci juz bedzie - z innymi utworami i za gre placisz jak za nowa choc duzo przy niej sie nie napracowali. Edytowane 27 Lipca 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Bo to GH . Osobiście wątpię abym to kupił ze względu na to, że ta muzyka mnie kompletnie nie interesuje bity i inne, a dwa, że cena odstrasza, przecież za tyle to jest cały bundle pack instrumentów do RB/GH... RB FTW!! Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 W Ultimie pre-order kosztuje 369zł (350zł dla stałych klientów). Cena nierealna, za grę w UK trzeba będzie zapłacić ok. 500zł... http://www.ultima.pl/DJ_Hero_Bundle_zostan_najlepszym_z_DJ_ow/i7840/ Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Plastikowe nerdostwo sięgnęło zenitu. Wróże tej grze wielki sukces marketingowy w Polsce! Microsoft powinien uderzyć do dyskotek i klubów, zwłaszcza jakieś swojsko-remizowe dysko-wsie. Gra zdobędzie grom fanów:) Microsoft do dzieła! Wybacze Ci jezeli przyznasz sie, ze nie miales pojecia na jaka skale popularny jest turntabelizm?? A moze po prostu uwazasz, ze celowanie palcami w kolorowe przyciski na plastikowej gitarze jest mniej kiczowate od wywijania wyimaginowana plyta winylowa? Sam pomyslem moze nie jestem zachwycony ale osobiscie bardziej przemawiaja do mnie czarne rytmy wiec dlaczego nie mialbym sie tym pobawic, wszytsko dla ludzi, dopoki nikt nie wpadl jeszcze na banda kopalnianej orkiestry detej. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Wybacze Ci jezeli przyznasz sie, ze nie miales pojecia na jaka skale popularny jest turntabelizm?? Ja nie mam pojęcia. Według mnie nie ma szans na pobicie czy nawet dorównanie popularności GH/RB. Cytuj Odnośnik do komentarza
GrzechuK 1 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 To nie ma dorównać popularności GH czy RB. To ma na celu trafienie do tych odbiorców, do których GH czy RB nie trafił, ze względu na rodzaj muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Jaka w końcu ma być cena tej gry? Tutaj można kupić cały zestaw już od 310 PLN i jest to bardzo kuszące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Cena absolutnie nierealna. Przecież na amerykańskim Amazonie ta gra w podstawowej edycji kosztuje $118.99, o UK nie wspominając. Czyżby Polaczki podp.ierdolil transport ? Ja grę kupuję najszybciej, jak się da. Oczywiście Renegade Edition, bo stoli pod turntable mnie jara, jak i dodatkowe piosenki. Edytowane 14 Października 2009 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Podobno stolik się nie sprawdza - nie znam detali, ale info od gościa z US, który już grał na tym. Zapewne chodzi o stabilność, może i wysokość. O jakich bonusowych trackach piszesz? Wiem, że ma być 2CD audio muzy od Jay-Z/Eminema - coś poza tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Hmmm, dziwne... Zdawało mi się, że RE ma zawierać w sobie jakieś dodatkowe utwory. Co nie zmienia faktu, że i tak biorę tę edycję =) Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 A przewidziano OST z kawalkow z ktore sa w grze czy trzeba bedzie liczyc na graczy ktory zrobia gra utwor na 100% i zgraja go przy okazji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jest już przedsprzedaż limitki w jakimś polskim sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi