Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Błażeju, czy ja napisałem, że nie chce funu? Ja jego pragnę jak 70 latek wiagry pod choinkę. Chciałbym znowu poczuć tę szaloną myśl rodzącą się w szalonych głowach-aliena , Hiva, myszaqa i reszty ekipy! Boli mnie "spoważnienie" ekipy ale co robić? Takie życie. Transfuzja krwi? Ona cały czas przebiega powoli,systematycznie.Gdyby nie to ,że nie do końca wierze w siebie sam bym ich(PE) zaatakował a tak? Niechaj robią to inni hehe( a serwis to doskonałe miejsce dla "ociosania" młodych,zdolnych atrakcyjnych .

Serwis to na pewno wielkie możliwości ciekawe czy (PE) ją wykorzysta.Marzy mi się polski odpowiednik Gamespotu(czytaj duży serwis z masą tekstu, łideło , i lekko postrzelonej(tego GS nie ma) publicystyki, i mocnym rozwinięciem społecznościowym- wiem ,że na to potrzeba lat,ale czy ściera planuje powrót na ojczystą planetę, w najbliższym czasie? Tak więc ZGREDZIUCHY RYCERZE HARDCORU -FIGHT! I PRZEBIJCIE SWOIM WIERTŁEM NIEBIOSA! (uwielbiam Gurren laganna)

* Swoją drogą bardzo mnie skrzywdziłeś zaliczając mnie do "starych" - mam dopiero 19 lat, wcześnie zacząłem ot co

(a to ,że na "pan" się raczej nie nadaje może zaświadczyć parę osób łącznie z kikolcami"gheghe)

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 477 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano
  • Autor
zaczynamy dochodzenie kto puscił projekty ppe. Jak go znajde to mu z d* nogi powyrywam

Chyba nie powinniśmy tego oglądać :)

Opublikowano
zaczynamy dochodzenie kto puscił projekty ppe. Jak go znajde to mu z d* nogi powyrywam

Gdzie to jest napisane?

Wczoraj razem w forum padła strona ppe.pl, a więc coś tam ciekawego się działo :D.

Opublikowano
  • Autor

Gdzie to jest napisane?

Było w szałtboksie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie, co jest bardzo potrzebne na nowej stronie ? Wyszukiwarka jaki tekst był w jakim numerze (przykład - wpisuję Metal Gear Solid 3 i wyszukiwarka podaje mi numer w którym była recenzja).

Opublikowano

ktoś kiedyś zrobił taką stronkę, link był podany na forum ale niestety nie pamiętam gdzie...

a co do portalu to będę stałym czytelnikiem :) dziś nie zaglądam na żadną stronę tego typu, głównie ze względu na poziom tekstów...ale portal ze znakiem jakości PE będzie na pewno warty mojej uwagi ;)

Opublikowano

Odwiedziłem portal- jak dla mnie nic ciekawego. Nie ma tam nic, czego by nie było na setkach podobnych stron. Ba, nawet jest gorzej bo kolekcja plików do zassania jest bardzo uboga.

Btw- jak sie to ma do "moralno9ści". Piszecie o grach i zakładacie portal, z którego mozna je sciągać? I proszę mi nie mówić jak ten proces działa, bo zdaję sobie sprawę, że na stronie nie ma bezpośrednio plików.

Shame (pipi) shame.

Edytowane przez Orson

Opublikowano
Odwiedziłem portal- jak dla mnie nic ciekawego. Nie ma tam nic, czego by nie było na setkach podobnych stron. Ba, nawet jest gorzej bo kolekcja plików do zassania jest bardzo uboga.

Btw- jak sie to ma do "moralno9ści". Piszecie o grach i zakładacie portal, z którego mozna je sciągać? I proszę mi nie mówić jak ten proces działa, bo zdaję sobie sprawę, że na stronie nie ma bezpośrednio plików.

Shame (pipi) shame.

Yyyyy, aha. Nie kminie zbytnio.

Opublikowano

LOL :D

Orson, może Twoja przeglądarka podpowiedziała Ci ostatnio odwiedzany serwis P2P ? ;) Tez na P w końcu...

Kliknij tutaj i upewnij się, że dobrze trafiłeś: PPE.pl

Opublikowano

Aż mnie zatkało. I chętnie poznam tajemnice tego klinicznego przypadku, tzn. co autor miał na myśli :)

Opublikowano

Moment.

http://www.exsite.pl/darmowe_ebook_downloa...-luty-2009.html czy to Wasz portal? Bo ktoś podesłał mi takiego oto linka.

Jesli nie- bardzo przepraszam. Jesli tak to podtrzymuje zarzuty

Edit O LOL- chyba jednak zostałem wprowadzony w bład. Przeprszam zainteresowanych. Ludziom nie wierzy się na słowo- "ufaj ale sprawdzaj"- mawiał S.Lem. Bede pamiętał :D

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Orson dałeś się ładnie wpuścić w maliny. Czy podejrzeń u ciebie nie wzbudził chociażby tak, że adres nijak się nie zgadzał? :D

Opublikowano
Orson dałeś się ładnie wpuścić w maliny. Czy podejrzeń u ciebie nie wzbudził chociażby tak, że adres nijak się nie zgadzał? :D

Delikatne podejrzenia się pojawiły :D

wiem- ftopa jak stąd do Gruzji. Porozmawiajmy o czymś innym :D

PS- miałem zacmienie umysłu.

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Delikatne podejrzenia się pojawiły :D

wiem- ftopa jak stąd do Gruzji. Porozmawiajmy o czymś innym :D

PS- miałem zacmienie umysłu.

"Shame (pipi) shame." :rolleyes:

Opublikowano

Otóż tak: nie znałem nazwy portalu- to raz. Nie wiedziałem czy już jest otwarty- to dwa. Dlatego jak otrzymałem link- to uwierzyłem.

Proponuje zakończyć temat :D

btw- raz jeszcze przepraszam redakcję. Wstyd mi- ale nie dlatego, ze sie pomyliłem ale dlatego, że posądziłem was o takie (pipi).

Biczuje się zawzięcie.

PS- Rozbo nie kozacz mi tu :P

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Przecież na pierwszy rzut oka widać, że ta strona nie ma nic wspólnego z PE :D. Już nawet w tym temacie ktoś podesłał linki do screenów z portalu PE.

Opublikowano

Orson, sory ale (pipi)

nie znasz adresu portalu? masz w nazwie tematu, w reklamie też masz jasno napisane PPE.PL

Opublikowano

wygląda super. nieźle, nie bedzie trzeba czekać miesiąca na kolejny numer PE, zawsze dopełnienie jakieś:)

Opublikowano

Hmm... co wygląda super, strona informacyjna? Właśnie kiepsko wygląda, w ogóle nie widać związku z PE (jedynie tekst). Oby szata graficzna i przede wszystkim zawartość była najwyższych lotów. Konkurencja jest na rynku, dlatego sama magia PE może nie wystarczyć. Ale jestem dobrej myśli. Zgredziole zaskakują Nas od dawien dawna i na pewno z tym projektem nie będzie inaczej. Powodzenia i czekamy na start! :) Uchylcie rąbka tajemnicy i podajcie przybliżoną datę ;)

Opublikowano
Dla wszystkich zainteresowanych tym jak wcześniej ppe.pl miało wyglądać

http://img41.imageshack.us/img41/5746/ppe2.jpg

http://img193.imageshack.us/img193/6351/ppek.jpg

Jak dla mnie wygląda to bardzo dobrze. Portal prezentuje się o wiele lepiej na tym zdjęciu wyżej. Wszystko trzyma się kupy i pasuje do siebie. Mam nadzieję, że mniej-więcej tak będzie wyglądała ostateczna wersja. Nie pójdźcie w ślady konsolowiska i nie zróbcie jakiejś rzadzizny, tylko zróbcie tak jak na tych zdjęciach, że wszystko jest ładnie poukładane i "ubite".