Jacek Smolak 1 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Kisa, chyba nie masz pojęcia o web-designie i o dzisiejszych trendach Dobrze, że ppe.pl tak miało, a nie będzie, wyglądać :] uff. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Zwlaszcza czcionki i samo upakowanie informacji (za duzo wszystkiego) zaliczaly sie do minusow tych projektow. Cytuj
jack119 1 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Proponuję przenieść tam wszystkie kąciki, mało kto czyta je wszystkie. Wrzuca się tam rzeczy takie jak opisy postaci do bijatyk czy ustawienia samochodów. A to bezproblemowo można wrzucić na stronkę i nie zajmować miejsca w piśmie... Cytuj
philipo 148 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Proponuję przenieść tam wszystkie kąciki, mało kto czyta je wszystkie. Huh? Ankiete przeprowadziles wsrod czytelnikow? Fajnie, poka poka wyniki. Dokładnie, niektórzy mają nieładny zwyczaj przedstawiać swoje zdanie jako pogląd ogółu. Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Zgadzam się, ale fakt faktem, że portal daje o wiele większe możliwości dla kącików niż gazeta. Cytuj
jack119 1 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Proponuję przenieść tam wszystkie kąciki, mało kto czyta je wszystkie. Huh? Ankiete przeprowadziles wsrod czytelnikow? Fajnie, poka poka wyniki. Może i nie, ale ja znam mało osób które lubią wszystkie te gatunki gier naraz... no chyba, że ty katujesz się czytając opisy combosów w SF IV czy inny opis samochodu, tak dla zasady, żeby wszystko przeczytać Uważam, że te kąciki świetnie nadają się na stronę internetową. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Też nie czytam tych kącików, zawsze omijam jako jedyne strony :F Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 29 lipca 2009 Opublikowano 29 lipca 2009 To kiedy otwarcie?? Jakis abonament planujecie?? Cytuj
garam 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Abonament = strzał z bazooki w kolano -_- . W "polskim internecie" chyba tylko gry-online go mają ? Ciekawe ile ludzi płaci mając tyle darmowych alternatyw. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 no skoro trzymaja sie calkiem niezle i caly czas rozwijaja to znaczy ze ktos placi Cytuj
philipo 148 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Musze przyznać ,że sam kilka razy skorzystałem z płatnych treści na gry-online. Cytuj
palo 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Musze przyznać ,że sam kilka razy skorzystałem z płatnych treści na gry-online. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie głęboko żałuje Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Musze przyznać ,że sam kilka razy skorzystałem z płatnych treści na gry-online. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie głęboko żałuje Gry-Online robi zajebiaszcze poradniki do gier, wiec jesli dla kogos bariera jezykowa jest nie do przeskoczenia i gamefaqs niewiele mu pomoze, to nie widze problemu w tym zeby zaplacil za dostep do GO Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 (edytowane) Kilka razy skubańcom zapłaciłem, właśnie za te poradniki. Ale za przeczytanie recenzji starszej niż 2 tygodnie czy newsa płacić 3,66 zł SMSem? W życiu. Jeśli serwis oferuje dużo przywilejów i naprawdę profesjonalnych materiałów, jasne, można zapłacić. Ale nie chce mi się wierzyć, by nagle ppe.pl przebiło taki GOL pod względem oferowanych ficzerów. Edytowane 11 sierpnia 2009 przez raven_raven Cytuj
papi 2 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Może robią dobre poradniki, ale stronka powinna być tworzona z myślą o graczach, a nie pieniądzach. Chcę przeczytać recenzję i muszę za to płacić, no (pipi), dla kogo to jest? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Może robią dobre poradniki, ale stronka powinna być tworzona z myślą o graczach, a nie pieniądzach. Chcę przeczytać recenzję i muszę za to płacić, no (pipi), dla kogo to jest? oj niestety, to jest biznes i mysli sie przede wszystkim o pieniadzach a co do placenia za stare recenzje i newsy to fakt, nie powinni za to akurat pobierac oplat. Cytuj
papi 2 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 W sumie racja z tym biznesem, trzeba dbać o własne interesy aby się nie obudzić z ręką w nocniku, ale inne strony nie każą sobie płacić za materiały i jakoś trzymają poziom. Są wspierane przez różne wydawnictwa i nawet te mniejsze fansajty, gdy mają problem z kasą, to robią zrzutę na serwer czy nowe forum i wszystko dzieje się z pełnym udziałem użytkowników. Szczerze, to wolę odwiedzić stronę robioną przez zapaleńców, niż taką co jest robiona tylko dla kasy. Co innego jeśli GoL, przez płatny abonament miałby o wiele, wiele więcej do zaoferowania niż konkurencja, a tutaj nie mają się prawie czym popisać. Do tego dochodzą jakieś afery z cenzurą i wychodzi nam bardzo "profejsonalny" portal. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Abonamencik proszę zasilany SMSowo, bo nie chce mi się latać do banku robiąc przelew specjalnie dla jakiejś internetowej "sprawy". O ile będzie. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Abonamencik proszę zasilany SMSowo, bo nie chce mi się latać do banku robiąc przelew specjalnie dla jakiejś internetowej "sprawy". O ile będzie. Jeżeli powstanie taka forma portalu nie będę przeciwko zwłaszcza że w formie papierowej kiedyś sie skończy lub zmniejszy nakład więc z czegoś będą musieli się utrzymywać zgredzi a forma zapłaty przez Sms'a czy też Paypalem dla zagranicy (jak wspomniał NY Zeratul) będzie krokiem naprzód, wkońcu miesięczny abonament może równać się np. z obecną ceną papierowej wersji Extrima Cytuj
Lukas_AT 1 184 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 I nie przejdzie, przynajmniej w początkującym serwisie jakim będzie ppe.pl. GOL to inna liga, odstawili konkurencje daleko i to, że chcą kasę za poradniki to nic dziwnego, ale za dwutygodniowe recki czy newsy to jest śmieszne. W każdej chwili mogę wejść gdzie indziej. ppe.pl w przyszłości jak się rozwinie to może będzie chciało pobierać opłaty za jakieś ekskluzywne materiały np... Cytuj
Patrycjusz 0 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 (edytowane) Mysle ze serwis nie bedzie platny bo bedzie zarabial na reklamach, wystarczy ze odwiedzi go w miesiacu kilkadziesiat tysiecy Ip Szkoda tylko ze juz jest otwierany od tak dluga, powinna byc zapowiedziana w numerze wychodzacym dnia np. 12.xx.2009 a otwarta dzien pozniej. Edytowane 17 sierpnia 2009 przez Patrycjusz Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 W sumie mogliby wprowadzic czesciowa odplatnosc za czesc materialow, do ktorej darmowy dostep mialyby osoby kupujace pismo. Cytuj
iwans 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 [Witam wszystkim na forum.] Ja mimo wszystko jestem zwolennikiem płatnych treści, najlepiej powiązanych z dostępem do elektronicznej wersji magazynu. Układ byłby prosty - użytkownik płaci te 8-10 złotych miesięcznie, a w zamian dostaje e-magazyn oraz dostęp do wszystkim DLC, poradników etc etc. Uważam, że takie rozwiązanie będzie najlepsze, ponieważ na rynku jest już wiele niszowych portali oraz stron, które nie są w stanie konkurować z portalami płatnymi oraz zachodnimi tytanami. Poza tym mam pomysł na pewien "ficzer" - pod każdą recenzją powinien być link do sklepu PE. Czytasz, klikasz, kupujesz. Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie każdy chce kupować e-magazyn. Chyba większość czytelników woli papier -_- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi