Dziewiątek 88 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 na początku może i jest za duży chaos, ale po chwili da się do tego przyzwyczaić. ja napewno będę zerkał w tabelki na bokach Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 (edytowane) PPE w ulubionych ,z miejsca jest u mnie na pierwszym miejscu wśród portali growych!Wspaniały wygląd portalu i przejrzystość zadowalająca,świetny pomysł z Blogami,wszystkie już przejrzałem a większość przeczytałem , Naprawdę ŚWIETNY START PORTALU,pierwsze wrażenie było ogromne,a pomyśleć jak za miesiąc będzie wyglądało i funkcjonowało PPE,miodzio. Super że w tworzenie portalu zangażowani są wszyscy redaktorzy i współpracownicy PSX Extreme,na koniec życze Całej ekipie powodzenia w dalszym udoskonalaniu portalu,zrobiliście ogromny kawał za(pipi)istej roboty !!!!!! Edytowane 1 kwietnia 2010 przez PRQc Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Podczas scrollowania strony FireFox strasznie mi tnie. Tez tak macie??? Strona nie przewija sie plynnie (tak jak np forum) tylko z takim malym opoznieniem. Strasznie to wkurzajace i zniechecajace do przegladania portalu Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Ogólny lay portalu jest trochę nieprzejrzysty. Poszczególne części (newsy, blogi itd) powinny być w jakiś sposób bardziej od siebie odseparowane lub bardziej się odróżniać. Moglibyście to jakoś pooddzielać lub nieco bardziej zaznaczyć te przerywane linie. Blogi redakcji muszą być zrobione w taki sposób, żeby człowiek nie musiał przeglądać po kolei daty ostatniego wpisu u każdego zgreda. Chodzi o to, żeby ten kto napisze jako ostatni był na samej górze, bo teraz trzeba szukać u wszystkich czy jest coś nowego. Fajnie byłoby, gdybyście w przyszłości zrobili jakiś dział informujący o postępach pracy nad nowym numer PE - takie krótkie ''tweeterowe'' informacje byłyby ciekawe. Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Bardzo pozytywnie, RSSy już dodane do czytnika. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Fajny portal. Prima Aprilis :potter: Cytuj
Carlos Maria Oliveira 0 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Będzie integracja z Facebook'iem? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Wszystko bardzo, bardzo ok. Newsy porządnie napisane, świetny layout. Jedyne co mnie trochę drażni to tło, może trochę kłuć w oczy przy dłuższym czytaniu i za bardzo kontrastuje z resztą srony. Postawiłbym na coś gładkiego i jaśniejszego. Anyway logo świeci już w zakładkach Cytuj
leon83 0 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Świetna robota panowie Tylko tło zmieniłbym na ciemniejsze Wesołych Świąt !!! Cytuj
Zax 1 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Świetna robota panowie Tylko tło zmieniłbym na ciemniejsze Wesołych Świąt !!! Nowe monitory LCD mają na defaultowych ustawieniach jasność, niczym pękająca supernowa. Spróbuj skręcić ją w dół Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Jest już co prawda logowanie na stałe, jednak dalej wylogowuje po jakimś czasie i trzeba ponownie się logować. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Będzie integracja z Facebook'iem? Podbijam ! I też pytanie ode mnie: co z płatnym kontentem ? Jak chcecie pogodzić koegzystencję czasopisma i portalu ? Może dostęp do płatnej zawartości dla chociażby osób, które mają wykupioną prenumeratę ? Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 A może w ogóle abonament za korzystanie z portalu? :| Cytuj
Fiołek 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) Wszystko ładnie, pięknie, tylko pod Operą strona się źle wyświetla. Już dodałem do strony szybkiego wybierania. Naprawcie to!! Błędy na szybko można sprawdzić tutaj: http://validator.w3.org/ Edytowane 5 kwietnia 2010 przez Fiołek Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Co masz na myśli pisząc, że strona się pod Operą nie wyświetla poprawnie? Ja również używam Opery i nie mam najmniejszych zastrzeżeń, uwag itp. Cytuj
Dei 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 hej, portal jest świetny, fajnie zrobiony i wygląda świeżo. Jednak, podobnie jak Fiołek, mam problem z oglądaniem strony w Operze (wersja 10.51)- gdy na górze strony przesuwają się obrazki najświeższych newsów cała strona zwęża się dość znacznie, po czym rozszerza ponownie - i tak przy każdym przesunięciu. Z początku myślałem, że to z powodu korzystania z Opery Turbo, ale po jej wyłączeniu sytuacja nie poprawia się. Na Internet Explorer 8 wszystko ok. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Ja mam Operę 10.10 - problemów, jak wspomniałem, żadnych. Dziwne. Cytuj
Jacek Smolak 1 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Jest już co prawda logowanie na stałe, jednak dalej wylogowuje po jakimś czasie i trzeba ponownie się logować. Wydaje mi się, że 'winowajca' odnaleziony i powinno już działać. Jeżeli nadal będzie coś nie tak, to wracam czym prędzej do tematu Cytuj
maslovski 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Muszę powiedzieć, że ppe.pl daje radę. Po pierwsze ma krótki łatwy do zapamiętania adres oraz co najważniejsze sprawdzonych redaktorów. Moje jedyne zastrzeżenie to to, że wg mnie spis blogów po lewej powinien być posortowany od najwcześniejszego wpisu i by było git. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) Absurdalny problem. Co chcę napisać komentarz pod newsem to w ogóle mi go nie zapisuje. Tzn. w ogóle się nie pojawia, nie wyświetla się. Dzieje się tak od dzisiaj ;/. Dopiero chyba za 10 razem pod jednym newsem wszedł mi. Edytowane 7 kwietnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Mam dokładnie tak samo jak Słupek. Piszę komentarz, a w ogóle nie jest wyświetlany. 1 Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 wpis, nie idzie opublikować komentarza żadnego Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Już wiem w czym problem. To znaczy to ma chyba coś wspólnego z tym, że teraz zapamiętuje użytkownika (nie trzeba za każdym razem się logować). Zróbcie tak: wylogujcie się i zalogujcie ponownie. U mnie to pomaga. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Rzeczywiście pomogło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi