balon 5 340 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Dziś na PPE czytałem newsa o Assasin Cread II n/t świadomego zaniedbania developera wersji na PS3, względem wersji na klocka (wiadomość zamieszczona dzisiaj). Chciałem sprawdzić przed chwilą komentarze i już go nie ma , a może ślepy ? OCB ? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Dziś na PPE czytałem newsa o Assasin Cread II n/t świadomego zaniedbania developera wersji na PS3, względem wersji na klocka (wiadomość zamieszczona dzisiaj). Chciałem sprawdzić przed chwilą komentarze i już go nie ma , a może ślepy ? OCB ? Tutaj masz newsa: http://www.ppe.pl/news-3353-_ACII_na_PS3_bylo_niedopracowane_.html Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 Pardom, moje roztrzepanie a już myślałem, że wyłapałem jakiś spisek Cytuj
yAr3K 1 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 (edytowane) Czemu nie ma drugiego logo ppe gdzie w tle byłby pad od 360tki Edytowane 26 października 2010 przez yAr3K Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 26 października 2010 Opublikowano 26 października 2010 Czemu nie ma drugiego logo ppe gdzie w tle byłby pad od 360tki Ponieważ PPE to nie portal o padach Cytuj
yAr3K 1 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Czemu nie ma drugiego logo ppe gdzie w tle byłby pad od 360tki Ponieważ PPE to nie portal o padach Sugerujesz że o klawiaturach ?? Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 27 października 2010 Opublikowano 27 października 2010 Czemu nie ma drugiego logo ppe gdzie w tle byłby pad od 360tki Ponieważ PPE to nie portal o padach Sugerujesz że o klawiaturach ?? Cytuj
Mr_Sciera 7 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 Czemu nie ma drugiego logo ppe gdzie w tle byłby pad od 360tki Nie działał nam pad z Xa, nie dało się go podłaczyć. Szukamy przejsciówki Cytuj
S_600 252 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 pytanko, kiedy zmienicie ten obskurny "lejałt" i "dizajn" ? Upstrzone to jak gołębim gównem Bulwar Cytuj
humanno 201 Opublikowano 4 listopada 2010 Opublikowano 4 listopada 2010 " eliocik>Guile: Kolejna PlayCiota na PPE.pl " banici strikes back. Kill'em all. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 10 listopada 2010 Opublikowano 10 listopada 2010 Korzystam z netbooka (acer d260) i od dziś ppe.pl tak mi się tnie przy przewijaniu że jest po prostu nie do przeglądania, rozumiem reklama (kinect w tle) ale bez przesady, bo to chyba to powoduje te moje problemy z portalem. Cytuj
Mr_Sciera 7 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Korzystam z netbooka (acer d260) i od dziś ppe.pl tak mi się tnie przy przewijaniu że jest po prostu nie do przeglądania, rozumiem reklama (kinect w tle) ale bez przesady, bo to chyba to powoduje te moje problemy z portalem. Watpie ze to jest wina tla. Wez sciagnij aktualizacje dla swojej przegladarki. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Korzystam z netbooka (acer d260) i od dziś ppe.pl tak mi się tnie przy przewijaniu że jest po prostu nie do przeglądania, rozumiem reklama (kinect w tle) ale bez przesady, bo to chyba to powoduje te moje problemy z portalem. Watpie ze to jest wina tla. Wez sciagnij aktualizacje dla swojej przegladarki. Też mi na netbooku okropnie chodziła stronka ppe ostatnio, ściągnąłem tego AdMuncher'a i płynnie chodzi. Masz plusiwo bountyhunter. :* Cytuj
Gość szpic Opublikowano 19 listopada 2010 Opublikowano 19 listopada 2010 no czasami sie wykrzacza. Komuniakt z dzis jaki zobaczylem wchodzac na strone : (1/5)Okazuje się, że informacje o var tk = $('#tk p'); var count = 1; var quantity = 5; var wpisy = ['Okazuje się, że informacje o I tyle Cytuj
K@t 116 Opublikowano 20 listopada 2010 Opublikowano 20 listopada 2010 A ja się pobawię w skarżypytę Do tej pory sądziłem, że idea minusowania/plusowania komentarzy ma na celu ewentualne piętnowanie spamu, chamstwa, offtopu i innych durnot jakie często pojawiają się w dyskusjach. Dyskusje te tracą jednak dla mnie sens, kiedy ktoś wyładowuje swoje frustracje w taki sposób jak tu: http://ppe.pl/news-3979-Infinite_nie_zawiedzie_posiadaczy_PS3.html Obraziłem kogoś? Sprowokowałem? Piszę nie na temat? Wyrażam jakieś skrajne fanboywoskie opinie? Rozumiem, że ktoś może się nie zgadzać moją niesamowicie "kontrowersyjną" opinią, że BioShock na PS3 to bdb konwersja, ale walenie tylu minusów jak bym co najmniej zwyzywał tam kogoś, to chyba lekka przesada. Zdaję sobie sprawę z tego, że na tak dużym serwisie ciężko kontrolować wszystkie trolle, ale sytuacje takie jak ta są po prostu wpieniające - nie po to się pisze w miarę konstruktywną i normalną odpowiedź, żeby została ona zeszmacona i zaszufladkowana razem z całym innym floodem i spamem. Zaraz ktoś pewnie moje pretensja uzna za śmieszne, ale nie przesadzajmy - w komentarzach często dochodzi do żenujących wręcz zaczepek i kłótni, a jakoś nikt tylu minusów, żeby je ukryć :] Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2010 Opublikowano 26 listopada 2010 (edytowane) Wyrzuccie + i - komentarzy, bzdura to taka sama jak ocenianie postowna forum. Czasem trzeba rozwijac komentarze, ktore sa trafne a zrownane z gruntem minusami przez jakichs fanbojow. Niech ktos moderuje te komentarze. Wystarczy button Zglos pod kazdym komentarzem i uzytkownicy sami wyselekcjonuja obelgi itd, a osoba odpowiednia juz sie tym zajmie. Edytowane 26 listopada 2010 przez Gość Cytuj
2DH 3 Opublikowano 6 grudnia 2010 Opublikowano 6 grudnia 2010 (edytowane) Pod IE8 jeśli nie jestem zalogowany wyświetla mi się formularz do zalogowania z polami "Login" i "Hasło". Kiedy wpisuję coś w polu "Hasło", to co wpisuję nie jest automatycznie ukrywane przed wzrokiem osób trzecich przez zastępowanie kropkami, gwiazdkami czy innym badziewiem, ale jest widoczne i stwarza potencjalnie "security issue" . Z tego co zauważyłem problemem jest funkcja wykonująca się na onfocus elementu 'haslo' a mianowicie ta linijka document.getElementById(haslo).type = "password";. Wg IE właściwość type nie istnieje na tym elemencie: Podejrzewam, że problemem jest to, że wg dokumentacji właściwość type jest właściwością tylko do odczytu. Pozdrawiam PS: Poza tym przy starcie strony leci jeszcze jeszcze jeden błąd: Edytowane 6 grudnia 2010 przez 2DH Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 20 grudnia 2010 Opublikowano 20 grudnia 2010 Przez te głupie reklamy byle czego na ppe.pl (te na górze), aż mi kompa muli. Szkoda, że ich nie można wyłączyć. :confused: Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 21 grudnia 2010 Opublikowano 21 grudnia 2010 Jak masz firefoksa to poszukaj w dodatkach (chyba no script) i po reklamach. Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 22 grudnia 2010 Opublikowano 22 grudnia 2010 Trochę dziwi mnie decyzja wstrzymania się z nowymi odcinkami "Nory" Urala. Mam nadzieję że będziesz to kontynuował sam, już nie pod banderą PPE skoro Ścierze coś nie pasuje Cytuj
kumo 0 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 mam nadzieję, Ściera da się sprowokować i przywróci Norę Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Pytanie... dlaczego olewacie newsy dotyczące nowości na XBL ? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Pytanie... dlaczego olewacie newsy dotyczące nowości na XBL ? http://www.ppe.pl/news-4820-Rynek_Xbox_LIVE_29122010.html Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 a gdzie newsy o Games On Demand ? Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Ponoć nie odpowiadacie za reklamy wyświetlane na głównej wiec zróbcie żebyście odpowiadali. A nie najgorsze barachło reklamowe się co chwile pojawia, miałem już nawet reklamę ruchomą którą ciężko było zamknąć. Co to komdelek czy wupe? Co strona to ordynarna reklama, to ,że nadal strona nie chodzi zbyt szybko to teraz jeszcze paskudne reklamy co strona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi