Soban 4 054 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Przywróćcie Norę,bo był to jedyny wyróżniający się element portalu i fajnie oglądało się ten chlew ;] Szkoda,że nie robicie gameplayi z komentarzem jak np. Gramy z konkurencyjnego portalu GOL 1 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 13 stycznia 2011 Opublikowano 13 stycznia 2011 Ponoć nie odpowiadacie za reklamy wyświetlane na głównej wiec zróbcie żebyście odpowiadali. A nie najgorsze barachło reklamowe się co chwile pojawia, miałem już nawet reklamę ruchomą którą ciężko było zamknąć. Co to komdelek czy wupe? Co strona to ordynarna reklama, to ,że nadal strona nie chodzi zbyt szybko to teraz jeszcze paskudne reklamy co strona. na mozilli jest taki plugin ad-block wtedy wystarczy raz zablokować rekleme i juz sie wiecej ie pojawi, chyba ze wchodzi nowa ale na jakis czas jest spokoj. właśnie przed chwilą gdyby nie to żę siedze na fotelu to bym sie wiyebał na plecy - jakiś pseudo turek z kebabem na reklamie mi wyskoczył 1 Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 18 stycznia 2011 Opublikowano 18 stycznia 2011 (edytowane) Mam problem. Gdy chcę się zalogować na portalu to login wpisuję, natomiast hasła się nie da, tak jakby kursor na pół sekundy był, a potem pole jest nieaktyne. Edytowane 18 stycznia 2011 przez Druciak Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Mam drobne pytanie... Jak tam wygląda sytuacja z tymi nagrodami za konkurs GT5? Niedługo minie drugi tydzień a nie ma żadnej informacji czy zostały lub kiedy zostaną wysłane. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Nagrody powinny trafić do zwycięzców na dniach - czekamy właśnie na paczkę od SCEP. Cytuj
MalcolMXXX 4 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 Popieram, pojawiająca się reklama np. gumy O...it to już lekka przesada, wtf!!!??? Pudelek 2? 1 Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 bez kitu juz mnie ta reklama irytuje 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 (edytowane) Zainstalujce sobie wtyczki ;] Edytowane 23 stycznia 2011 przez sprite 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Przeczytalem relacje z tokyo mazziego w #161, w ktorej odsyla do videorelacji w ARCHIWUM na PPE. Wchodze na ppe i zadnego archiwum nie widze... Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Archiwum to cała zawartość PPE starsza niż 1 dzień A do szukania służy wyszukiwarka - masz słowa kluczowe, tagi i wiele innych. Ciężko wpisać Tokyo Game Show, Mazzi, cokolwiek i pogrzebać w kilkunastu niusach? 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) Pewnie jestem ślepy ale gdzie jest kącik RPG na ppe? Edit: Dziękiii Edytowane 27 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Pewnie jestem ślepy ale gdzie jest kącik RPG na ppe? Po lewej stronie nad Blogami Redakcyjnymi i pod twoim avatarem. 1 Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Pytanko mam do playtestu NfS Shif2. Z całym szacunkiem do Rozba, ale Jaki jest sens wysyłania go do Niemiec w celu ogrania najnowszej ścigałki, który już na wstępie zaznacza, żen ie jest jakimś wielkim fanem wyścigów. Nie było ,czy jak ? Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Nie wiecie czemu jak korzystam z opery to niemogę zalogować na główną?? Cytuj
Rozbo 40 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Pytanko mam do playtestu NfS Shif2. Z całym szacunkiem do Rozba, ale Jaki jest sens wysyłania go do Niemiec w celu ogrania najnowszej ścigałki, który już na wstępie zaznacza, żen ie jest jakimś wielkim fanem wyścigów. Nie było ,czy jak ? Shift był tylko jednym z kilku tytułów do ogrania w Niemczech (co zresztą możesz przeczytać w tekście o Shifcie). A jako że wszystkie pozostałe należą do gatunków, w których się zazwyczaj specjalizuję, to masz już odpowiedź na swoje pytanie. Poza tym to, że nie jestem jakimś wielkim fanem ścigałek (co szczerze wyznałem), nie oznacza, że w ogóle w takie gry nie przycinam. Nie trawię wprawdzie GT5, ale Shifcik to co innego Pozdrawiam Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Kiedy PPE przestanie być beta ? Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Chciałem posłuchać Gramitacji, ale jak włączam audycje to wyskakuje błąd. Stronę Gramitacji także gdzieś wcieło. Wie ktoś, coś, na ten temat? Cytuj
ziombel 4 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 (edytowane) Portal jest tak dobry, że nie musiałem kupować nowego numeru PE... w którym akurat nie było wiele rzeczy których można nie wiedzieć z ppe. Gramitacja jest świetna, miło się słucha Kalego i chłopaków Edytowane 2 lutego 2011 przez ziombel Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Kiedy PPE przestanie być beta ? PlayStation Home powstawało od 2005 roku, w fazie publicznej bety jest wciąż - od grudnia 2008. Myślę, że jeszcze możemy dać sobie trochę czasu na usprawnianie serwisu... 1 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 Nie wiecie czemu jak korzystam z opery to niemogę zalogować na główną?? też korzystam z opery i u mnie działa bez problemu Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 9 lutego 2011 Opublikowano 9 lutego 2011 (edytowane) U mnie też występuje problem z logowaniem pod najnowszą operą 11.01, nie idzie w żaden sposób wpisać hasła. Chciałem zalogować się na chrome, żeby napisać komentarz i wprawdze dane da się wpisać, ale nie loguje - nie wyświetla nawet żadnego komunikatu błędu. A prócz tego, chciałbym pogratulować serwisu, odkąd wystartował praktycznie stał się jedynym źródłem growych informacji dla mnie. Merytorycznie jest bardzo dobrze, layout również bez zastrzeżeń. Mam nadzieję, że szybko uporacie się z problemem logowania, chciałbym dodać swoją cegiełkę do budowania społeczności, jakimś komentarzem. Keep up good work. edit: rozkminiłem, trzeba zalogować się pod newsem, wtedy działa. PRoblem występuje tylko przy próbie zalogowania na stronie głownej. Edytowane 9 lutego 2011 przez SNESiak Cytuj
alien.dh 0 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 kiedy zostanie dodana gramitacja z 6.03.11 na stronkę? Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Nie wiecie czemu jak korzystam z opery to niemogę zalogować na główną?? też korzystam z opery i u mnie działa bez problemu to od czego to zależy? Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 Ja też jak przed chwilą odpaliłem to elegancko na operze śmigało ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi