Gość _Milan_ Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 portal przypomina pudelka, robi z odbiorcy idiote. Zagrywki ze screenami nie dotyczacymi zawartosci, mnostwo nie potwierdzonych plotek, pytania na koniec newsów typu " a czy wy tez byscie wydymali dode jak nergal?". Plus opoznienia czasami tak wielkie, ze czytajac wasze "newsy" czlowiek mysli ze tego poprzedniego odwolali, i znowu go oglaszaja. 1/10 kiedys bylo lepiej 4 Cytuj
Pajac 21 Opublikowano 21 marca 2011 Opublikowano 21 marca 2011 Też mam takie wrażenie. Jakoś wcześniej uważałem że portal ma szansę się wybić, wyróżniał się jakością pośród pozostałej marnoty i chętnie go czytałem. Niestety od jakiegoś czasu często łapię się za głowę, portal się w ogóle nie rozwija a jego poziom spada - wstyd mi czasami otwierać stronę i jak tak dalej pójdzie zrezygnuję całkowicie z odwiedzania Brak elementów takich jak filmiki Butchera i Urala, większość newsów spadła do poziomu blogowego kończąc się obowiązkową zagrywką "A jak Wam się to podoba?" prowokując prostackie rozmowy - ja oczekuje opinii autora, a nie wojenek w komentarzach. Wynajmowanie "praktykantów" (pracujących pewnie za darmochę dzieci) poziom tylko zaniża jeszcze bardziej (znikoma ich wiedza i marny poziom znajomości języka polskiego). Wygląd i budowa strony też jest na poziomie sprzed paru lat - rozumiem na początku, ale tutaj nic się nie zmienia od wielu miesięcy, a napis "Beta" zaczyna być coraz to bardziej autoironiczny. 2 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 ponowna prośba... wstawiajcie obrazki tez w rozwinięciach newsów 1 Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 26 marca 2011 Opublikowano 26 marca 2011 to od czego to zależy? Ja też jak przed chwilą odpaliłem to elegancko na operze śmigało ;] Cytuj
2DH 3 Opublikowano 1 kwietnia 2011 Opublikowano 1 kwietnia 2011 to od czego to zależy? Zważywszy na to, że mnie logowanie też kiedyś działało, a w tej chwili już nie, przypuszczam, że zależy to od wersji przeglądarki, którą użytkownik ma zainstalowaną, a która w moim przypadku nosi numerek 11. Przyczyną problemu jest błąd, na który zwracałem już uwagę na tym forum, a który powoduje również nieukrywanie znaków w polu tekstowym hasła pod IE8 czyli ustawianie w czasie rzeczywistym typu pola tekstowego na "password". Pozdrawiam. PS: Jeśli nadal nie możesz się zalogować, a koniecznie chcesz to zrobić na Operze to daj znać - postaram się pomóc. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Co się dzieje z Portalem? Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 wczoraj wysłałem na ppe.pl swoją reckę gry na n-gage. Jakieś info dostanę co dalej czy została zaakceptowana czy nie? Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 to od czego to zależy? Zważywszy na to, że mnie logowanie też kiedyś działało, a w tej chwili już nie, przypuszczam, że zależy to od wersji przeglądarki, którą użytkownik ma zainstalowaną, a która w moim przypadku nosi numerek 11. Przyczyną problemu jest błąd, na który zwracałem już uwagę na tym forum, a który powoduje również nieukrywanie znaków w polu tekstowym hasła pod IE8 czyli ustawianie w czasie rzeczywistym typu pola tekstowego na "password". Pozdrawiam. PS: Jeśli nadal nie możesz się zalogować, a koniecznie chcesz to zrobić na Operze to daj znać - postaram się pomóc. ściągnąłem 11 ale to samo wiec wróciłem do wcześniejszej wersji bo bardziej mi pasuje Cytuj
azbest 0 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Opublikowano 25 kwietnia 2011 Yello, naprawicie kiedys to logowanie na ppe.pl? jak widac na forum nie ma problemu, ale na serwis probowalem sie logowac na operze, firefoxie, IE i nie dziala Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 NIe potraficie się zalogować na ppe.pl na operze? Tez mialem ten problem, ale wsytarczy wejsc w dowolnego niusa i tam gdzie są komenty, wpisac login i hasło. Z głównej strony logowanie nie działa. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 O. A mi się dla odmiany udało dzisiaj zalogować na stronie głównej. Z Opery Cytuj
m4t0 0 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Logowanie na operze zawsze mi działało. Od pewnego czasu nie miałem ankiet, a od przedwczoraj strona w ogóle się nie wyświetla zwracając informację: Stan przekierowania Nastąpiło przekierowanie pod adres http://ppe.pl/ Aby tam przejść, proszę kliknąć ten odnośnik. Dokument wygenerowany przez przeglądarkę Opera. Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 jestem zalogowany ale ankiet nie mogę brać udział Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Ja również. Gdy klikam na ankietę, to przenosi mnie do góry strony i ... tyle Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 wyczyść ciasteczka i zobacz jeszcze raz Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 4 czerwca 2011 Opublikowano 4 czerwca 2011 Wchodząc w dział RETRO nie mogę wybrać poprzednich stron! (2 i 3) zawsze przekierowuje mnie do strony głównej, też tak jest u was? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 5 czerwca 2011 Opublikowano 5 czerwca 2011 mnie przenosi na inną stronę, ale we wszystkich kategoriach, czyli mam bardzo podobnie Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 czerwca 2011 Opublikowano 16 czerwca 2011 Od ponad tygodnia wywala mi info, że "Nieprawidłowe przekierowanie - Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie." WTF? xD TO jedyna strona jaka mi nie działa. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Albo mi się zdaje, albo na ppe.pl w alfabecie w encyklopedii nie ma "w". Cytuj
R4VEN 25 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 (edytowane) Moje pytanie - Czy jest możliwość "podrzucania" w jakiś sposób redakcji jakichkolwiek newsów na temat nowych produkcji? Często znajduję w sieci trailery, czy nowe informacje odnośnie danej gry, które po pewnym czasie trafiają na główną stronę PPE albo i niekiedy niestety nie. Fajnie gdyby gracze mieli taką możliwość, a zdarza się, że czasami redakcja coś przeoczy ciekawego w sieci nt. gry. Czy służą do tego po prostu poszczególne tematy na forum? Edytowane 4 sierpnia 2011 przez R4VEN 1 Cytuj
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2011 Opublikowano 5 sierpnia 2011 Jak najbardziej, po prostu podrzuć komuś z redakcji coś na maila. Najlepiej tej osobie, która w chwili obecnej coś pisze/ostatnia napisała news, co daje niejako większe szanse, że "donos" zostanie przyjęty. Cytuj
tokman77 0 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Opublikowano 14 sierpnia 2011 Jak najbardziej, po prostu podrzuć komuś z redakcji coś na maila. Najlepiej tej osobie, która w chwili obecnej coś pisze/ostatnia napisała news, co daje niejako większe szanse, że "donos" zostanie przyjęty. A może by tak zrobić jakiś osobny odnośnik (baner,ramkę itp.)dla czytelników by mogli wysyłać linki z ciekawymi newsami.tak by inni mogli je sprawdzić bezpośrednio ze strony portalu? Cytuj
Di 839 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Pomysł nie wydaje się zły, natomiast w grę wchodziłaby tutaj moderacja, a tym samym czas - a nie wiem na ile moglibyśmy sobie na to pozwolić. Tak czy inaczej propozycje wysyłajcie na ppe@psxextreme.pl. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 15 sierpnia 2011 Opublikowano 15 sierpnia 2011 ej no, ta grajaca reklama allegro to juz lekka przesada... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi