Sito 59 Opublikowano 21 listopada 2011 Opublikowano 21 listopada 2011 Ostatnio miewam problemy z reklamami. Nie mam nic przeciwko małym subtelnym banerom, które nie przeszkadzają w przeglądaniu strony ale coś takiego to już przegięcie (klik), w dodatku tego okna nie da się zamknąć. Swojego czasu podobny problem był na forum ale po kilku dniach nachalne reklamy zniknęły. Mam nadzieję, że podobnie będzie w tym przypadku. Mnie te reklamy na forum nonstop nękały, zainstalowałem AdBlockera i zniknęły (Firefox i Chrome) Ah, i te głupie reklamy mają maluśki krzyżyk na dole, ten duży po prawej u góry to ściema 1 Cytuj
Beck 3 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 gdzie podzialy sie opcje do zmiany fontów, wstawiania spojlerow, obrazkow i innych takich?!? Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 (edytowane) Ostatnio miewam problemy z reklamami. Nie mam nic przeciwko małym subtelnym banerom, które nie przeszkadzają w przeglądaniu strony ale coś takiego to już przegięcie (klik), w dodatku tego okna nie da się zamknąć. Swojego czasu podobny problem był na forum ale po kilku dniach nachalne reklamy zniknęły. Mam nadzieję, że podobnie będzie w tym przypadku. Mnie te reklamy na forum nonstop nękały, zainstalowałem AdBlockera i zniknęły (Firefox i Chrome) Ah, i te głupie reklamy mają maluśki krzyżyk na dole, ten duży po prawej u góry to ściema A czy zdażyło się wam dostać 2hit combo??Tak że 1dna się nałożyła na drugiej i 80% strony było zaj..ane reklamami??Na telefone z androidem to już nie wspomne jak to wygląda. Ale to masakra!!Widać że PSXEXTREME zchodzi na psy chyba się kiepsko sprzedaje skoro postanowili się utrzymywać z tanich reklam? 0_o Edytowane 1 grudnia 2011 przez Salwador Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 5 grudnia 2011 Opublikowano 5 grudnia 2011 W dniu dzisiejszym zablokowaliśmy na PPE.pl reklamy latająco-zwijająco-wyskakujące. Jakby ktoś na takie coś trafił - proszę o info. Pozostają reklamy statyczne, jak billborad czy pionowa reklama pod zapowiedzią numeru. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 Ja mam pytanko odnośnie Gramitacji,za bardzo się nie orientuję w temacie ale dlaczego już nie ma audycji? Bardzo lubiłem tego słuchać a od dłuższego czasu nie ma nowych odcinków.Czyżby audycje poszły się kochać? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Kiedy z portalu PPE.pl zniknie z logo "beta"? I czy w ogóle zajdą jakieś zmiany na stronie? Jakaś zmiana kolorystyki w związku z nowym dizajnem miesięcznika by się przydała. 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Z tymi blogami to perwera. Butch tam widnieje nadal jako z-ca. Red. Naczelnego PSX Extreme 2 Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 sam portal umarł śmiercią dziwną, jedyne co na nim żyje to newsy i forum, w dziale Video nic nowego od...ciężko stwierdzić, to samo Blogi, chętnie bym je czytał ale ich nie ma, szkoda Cytuj
BoloRedolo 0 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Co się stało z blogami? Od jakiegoś czasu prawie nic się na nich nie pojawia. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 25 lutego 2012 Opublikowano 25 lutego 2012 Na dole strony..Design by Grupa 69 o ile wiem to już nie istnieje Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Czy planujecie jakieś zmiany w wyglądzie? ppe.pl jest już bodajże 2 lata, a beta w logu widnieje nadal. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Są plany podrasowanie PPE pod względem technicznym, co pewnie pociągnie za sobą również lekki lifting wizualny. Termin - bez konkretów, chociaż z nadzieją spoglądam gdzieś na połowę roku . Ogólnie jest to większa operacja (nowe "bebechy", zapewne wersja mobilna). Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Ale ten rok na pewno? Jakbyście zmienili kolorystykę to fajnie, bo pomarańczowy nie pasuje kompletnie do tego jak wygląda aktualnie PSXE. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 2 marca 2012 Opublikowano 2 marca 2012 Tak, ambitnie chcemy podziałać w tym roku, ale proszę nie brać tego jako jakiekolwiek konkretne deklaracje. PPE działa na dość starym silniku, dodatkowo w tym czasie sporo na stronie się działo, więc dostosowanie tego do nowych wymogów jest czaso- i pracochłonne. Cytuj
Bartosh 0 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Witam, Nie wiem jak u innych użytkowników ale u mnie po wrzuceniu przez Was grafiki w tło portal zaczął poważnie mulić podczas scrolowania. Osobiście dosteję apopleksji podczas przeglądania ( oby nie zaczęło to działać tak jak pewnien portal Waszego kolegi po fachu ). Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 Hmm, sprawdzimy, chociaż wątpię, aby miało to wpływ na działanie strony. Grafika w tle "waży" niewiele, nie powinna obciążać strony. Cytuj
Bartosh 0 Opublikowano 8 marca 2012 Opublikowano 8 marca 2012 różnica jest i to bardzo wyraźna. Może coś kombinowaliście równolegle z pojawieniem się tła, tego nie wiem. Ale jeżeli jest opcja to posprawdzajcie bo jest to uciążliwe. Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 20 marca 2012 Opublikowano 20 marca 2012 Bardzo fajny pomysł z tym tłem z aktualnego numeru Psx,o wiele lepsze niż te paseczki. 1 Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Kim są piszący w HP Diabeu i Psyko? Praktykanci ? Czy zamierzają coś publikować w PE? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Opublikowano 1 kwietnia 2012 Obaj są redaktorami PPE (Karmowski i Klimaszewski). Co do PE - sporadyczne występy - Psyko w styczniowym numerze PE pisał o Bungie, Diabeu od święta pokazuje się w Zgrendgenie. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Nie ma już napisu beta w logo portalu. Wow! A ten niebieski to na stałe czy chwilowo? Bo ślicznie teraz wygląda portal i chciałbym żeby tak zostało. Cytuj
Roger 2 081 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Nie ma już napisu beta w logo portalu. Wow! A ten niebieski to na stałe czy chwilowo? Bo ślicznie teraz wygląda portal i chciałbym żeby tak zostało. Kolor niebieski związany jest z możliwością upolowania nagród w każdy piątek. Szczegóły na PPE jutro rano Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 pewnie zwiazane z vita mam nadzieje ze pomaranczowy kolor powroci bo portal duzo lepiej sie w tych kolorach prezentowal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi