Roger 2 081 Opublikowano 12 kwietnia 2012 Opublikowano 12 kwietnia 2012 pewnie zwiazane z vita mam nadzieje ze pomaranczowy kolor powroci bo portal duzo lepiej sie w tych kolorach prezentowal Niebieski będzie pojawiał się tylko w każdy piątek, przypominając o polowaniach Pomarańcz powróci w pozostałe dni. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 o nie ma "beta" już Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 pewnie zwiazane z vita mam nadzieje ze pomaranczowy kolor powroci bo portal duzo lepiej sie w tych kolorach prezentowal Niebieski będzie pojawiał się tylko w każdy piątek, przypominając o polowaniach Pomarańcz powróci w pozostałe dni. Szkoda, bo mam wrażenie, że ten niebieski prezentuje się dużo lepiej. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Zgadzam się, niebieski jest super, szkoda że tylko w piątki będzie. A może by tak zrobić mały guziczek zmieniający kolor? Dodać inne kolory i każdy będzie miał swój ulubiony 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Takie coś działa przy ustawieniech w profilu to czemu nie na ppe? Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Opublikowano 18 kwietnia 2012 Pokażcie mi portal na którym można zmienić skórkę :blum1: Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 8 maja 2012 Opublikowano 8 maja 2012 (edytowane) Może już czas zlikwidować Blogi skoro nikt nie pisze ? Edytowane 8 maja 2012 przez chris85 Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 15 maja 2012 Opublikowano 15 maja 2012 Zamówiłem Diablo 3 w ppesklep. Jeszcze niemam, a kumpel zamówił w gram.pl miał już o 15 (widziałem sms-a). Więcej niezamawiał z tego portalu. A mogłem jechać do Saturna, Tesco, Empik:/ Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 25 maja 2012 Opublikowano 25 maja 2012 Nie myl PPE ze Sklepe, bo to całkiem inne podmioty. 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Przerwa po konferencji EA w oczekiwaniu na konferencje Ubisoft gracze weszli na PPE i forum PSX Extreme zeby podzielic sie wrazeniami i chwilowo stron nie dalo sie zaladowac. Edytowane 4 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 czerwca 2012 Opublikowano 7 czerwca 2012 (edytowane) Reklama Battlefield na pelnym ekranie przy wchodzeniu na strone to juz przegiecie....... :confused: Juz przez reklame-tlo czasami mi strona zamula, a kompa mam dobrego. Edytowane 7 czerwca 2012 przez saptis Cytuj
Roger 2 081 Opublikowano 10 lipca 2012 Opublikowano 10 lipca 2012 http://www.ppe.pl/news-16640-PPE_Zmiany_zmiany_zmiany%5Bankiety%5D.html - panowie i panie piszemy o zmianach jakie pojawia się od lipca na PPE. Wrzuciliśmy tez kilka ankiet, byście mogli wypowiedzieć się na temat tego, czego Wam na PPE brakuje. Tak więc zapraszam. 2 Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 fajną macie stronke. zaglądam już od dawna i cieszy spora liczba wpisów w ciągu dnia i nawet nie są to jakieś badziewne zapchajdziury ale konkretne i świeże info. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Widzicie to , trochę szkoda że reklamy zasłaniają kategorie , możecie np dla tych co chcą się reklamować na waszej stronie , podać rozmiar , np taki jak jest w tej niebieskiej ramce , żeby to się nie rozłaziło. Wiem mogę sobie adblocka zainstalować , ale nie chce. Lub coś zróbcie żeby tak nie było to nie fajnie wygląda. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Nie pomyśleliście o tym by przestać podpisywać newsy imieniem i nazwiskiem autora? Dla większości użytkowników, nie tylko stałych bywalców one nic nie mówią, a sami czytelnicy na pewno będą szybciej kojarzyć redaktorów z nicka. Szczególnie w przypadku praktykantów to by się przydało, bo pojawiają się znikąd i nie wiadomo tak naprawdę kto to jest a może się okazać że to jakiś stały bywalec foruma. Inna sprawa że praktykanci ostro obniżają w dół poziom niusów z tego co zauważyłem. 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Nie działa mi ppe.pl na Operze WTF? "Stan przekierowania Nastąpiło przekierowanie pod adres http://www.ppe.pl/. Aby tam przejść, kliknij ten odnośnik." Kliknięcie na odnośnik nic nie robi. Na Chrome wszystko śmiga, ale to Opery używam od 2004 roku i przyzwyczajenia robią swoje Ma ktoś Operę i ten problem? Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Nie pomyśleliście o tym by przestać podpisywać newsy imieniem i nazwiskiem autora? Dla większości użytkowników, nie tylko stałych bywalców one nic nie mówią, a sami czytelnicy na pewno będą szybciej kojarzyć redaktorów z nicka. Szczególnie w przypadku praktykantów to by się przydało, bo pojawiają się znikąd i nie wiadomo tak naprawdę kto to jest a może się okazać że to jakiś stały bywalec foruma. Inna sprawa że praktykanci ostro obniżają w dół poziom niusów z tego co zauważyłem. Może właśnie dlatego, że piszą tak słabo nie chcą żeby ich kojarzyć :ph34r: Poza tym, to czy można obniżać np. w górę?? Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Nie działa mi ppe.pl na Operze WTF? "Stan przekierowania Nastąpiło przekierowanie pod adres http://www.ppe.pl/. Aby tam przejść, kliknij ten odnośnik." Kliknięcie na odnośnik nic nie robi. Na Chrome wszystko śmiga, ale to Opery używam od 2004 roku i przyzwyczajenia robią swoje Ma ktoś Operę i ten problem? Czy nie działa ci całkiem czy tylko czasami? Mi np nie działa czasami w nocy, zapewne jakieś aktualizacje . Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 września 2012 Opublikowano 24 września 2012 Nie działa w ogólę, Chroma zainstalowałem osobno do PPE.pl Na forum Opery pisali żeby odznaczyć/zaznaczyć przekierowanie w opcjach, ale nie pomogło. Poyebana Opera, w google znalazło że niektórzy na nk nie mogą wejść, też chodzi o te przekierowania. Kurde, mam tu od razu newsy RSS i sobie wchodziłem na portal, ale jak widać co jest do wszystkiego, jest do niczego! Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 25 września 2012 Opublikowano 25 września 2012 Nie pomyśleliście o tym by przestać podpisywać newsy imieniem i nazwiskiem autora? Dla większości użytkowników, nie tylko stałych bywalców one nic nie mówią, a sami czytelnicy na pewno będą szybciej kojarzyć redaktorów z nicka. Szczególnie w przypadku praktykantów to by się przydało, bo pojawiają się znikąd i nie wiadomo tak naprawdę kto to jest a może się okazać że to jakiś stały bywalec foruma. Inna sprawa że praktykanci ostro obniżają w dół poziom niusów z tego co zauważyłem. Moim zdaniem powinni jedynie dodawać swój nick w cudzysłowiu po swoim nazwisku. Jeśli chodzi o praktykantów to każdy kiedyś zaczynał. Niektóre treści owszem nie trzymają poziomu redaktarów, lecz nie powinniśmy rzucać w nich kamieniami, ponieważ to by do niczego nie prowadziło . Zapewne gdyby było w newsach coś aż tak bardzo złego to news by został usunięty. Cieszmy się z rzeczy małych, ponieważ te małe kiedyś będą większe. Tak samo jak z wiedzą praktykantów i ich newsami. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 Ja się w 100% zagadzam z MaZem. Jak dzisiaj przeczytałem tytuły niektórych newsów, to mnie krew zalała. Tragedia jest z tymi świeżakami, serio. 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 Ja się w 100% zagadzam z MaZem. Jak dzisiaj przeczytałem tytuły niektórych newsów, to mnie krew zalała. Tragedia jest z tymi świeżakami, serio. A to ciekawe, można poprosić o przykłady tych tytułów? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 http://www.ppe.pl/news-18157-Obrazkow_z_AC_III_ci_u_nas_dostatek.html I do tego suchar w tekście: Jeśli otworzę jutro lodówkę i wyskoczy z niej Assassin's Creed III, większość z Was uwierzy mi na słowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi