Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Super, dzieki ! Zstanowcie sie jeszcze nad tymi grami z PSX, mysle, ze warto.
Co z dodaniem brakujacych obrazkow konsol (twoje konsole w profilu) ? Nie ma m.in. konsol: Sega Master System, Game Gear i Nokia N-Gage ?

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Najlepej usuncie z tych gierek z psxa - platformy ps3, psp, psv, a zostawic samo psx. Nie wiem kto wpadl na pomysl, by wybrac platforme ps3 i premiere gry z '99 roku. Moge zajac sie uzupelnianiem staroci. Mam wprawe i checi;)

Opublikowano

Co z dodaniem brakujacych obrazkow konsol (twoje konsole w profilu) ? Nie ma m.in. konsol: Sega Master System, Game Gear i Nokia N-Gage ?

Konsole dodane. 

Opublikowano

Hmm... dziwne, bo u mnie bez problemu strona ładuje się na HTC Desire i to na systemowej przeglądarce, która najwyższych lotów nie jest. Jaki tablet? Jaka przeglądarka? 

Opublikowano

Kombinujemy :). Pracujemy nad "odchudzeniem" grafiki i rozwiązaniami, które powinny przyspieszyć ładowanie strony. A z ciekawości - to co tak naprawdę u Ciebie nie działa? Nie wyświetla się coś? Ładuje się za długo? 

Opublikowano

U mnie jest tak: wchodzę na portal, strona główna ładuje się w ok 80% i wywala błąd taki jak na foto.

Jeśli kliknę "czekaj" mogę wejść w max 2-3 newsy (reszta artykułów nie ładuje się)

Inne strony, fora czy portale działają prawidłowo

Opublikowano

Macie w planach jakiś formularzyk dodawania gier do encyklopedii? Aktualnie jest ona dość dziurawa (tak swoją drogą to wikipedia posiada listy praktycznie wszystkich wydanych gier na wiele platform więc może warto by przekopiować conieco do waszej bazy ;) ?).

Opublikowano

Macie w planach jakiś formularzyk dodawania gier do encyklopedii? Aktualnie jest ona dość dziurawa (tak swoją drogą to wikipedia posiada listy praktycznie wszystkich wydanych gier na wiele platform więc może warto by przekopiować conieco do waszej bazy ;) ?).

Co do formularza to faktycznie było by to przydatne aczkolwiek należałoby też znaleźć osoby które przeglądały by zawartość. Kolejnym warunkiem musi być to że za takie dodawanie gier nie były by przyznawane punkty doświadczenia, zapobiegałoby to zaśmiecaniu encyklopedii durnymi opisami gier. Co do przekopiowania bazy rozumiem że chodziło Ci o same tytuły gier bez opisów ? :)

Opublikowano (edytowane)

Przydałoby się takie coś że gdy się podgląda osiągnięcia innych użytkowników to jest znaczek "już masz" / ✓/ ✔, np. po najechaniu obok opisu.

Edytowane przez bastek66
Opublikowano

Na PPE brakuje mi możliwości subskrypcji RSS "WSZYSTKIE" ( Newsy + Recenzje + Publicystyka). Mała rzecz ,a usprawniła by  mi przeglądanie nowości

Dokładnie. Da się coś z tym zrobić?

Opublikowano

W ankiecie możemy dać 2 głosy, jeden z konta zalogowanego , drugi na koncie wylogowanym . Powinno dać się głosować tylko dla zalogowanych. Inaczej można manipulować wynikiem ankiety.

Tak sobie myślałem jak to możliwe że ktoś zgarnął aczika dotyczącego 100 razy głosowania w ankiecie w bardzo szybkim czasie i znalazłem błąd.

Po wyczyszczeniu ciastek na Firefoxsie mamy możliwość ponownego głosowania, stary głos zostaje. Więc mamy nadużycie systemu.

• Plusik 1