Sephrio 2 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 (edytowane) RSS blogów - naprawdę byś korzystał? . Jakby mi to ułatwiło w jakimś stopniu możliwość przeczytania wszystkich blogów to raczej tak. Czasami jest tak że przeoczę jakiś wpis, w rssie by się pojawił. No ale dla jednej osoby nie musicie tego robić (nie pogniewam się). edit@ nieaktualne Edytowane 25 maja 2013 przez Sephrio Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 (edytowane) Nie wiem, czy było wspominane, ale dwie sprawy, choć to pierdoły, trochę wkurzają : - główny "panel" z newsami, ten z sześcioma kafelkami : nie można otworzyć ich jako nowe okna w przeglądarce, muszę przeskakiwać z poziomu głównej strony. W sensie, że nie da się kliknąć PPM i "otwórz w nowej karcie", w żadnym obszarze. W przeciwieństwie do normalnych newsów na dole. Niezbyt wygodne. - żeby się cofnąć z newsa do strony głównej, za każdym razem trzeba klikać wstecz dwa razy. Edytowane 25 maja 2013 przez kotlet_schabowy Cytuj
Szczuru 0 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 http://www.ppe.pl/encyklopedia-1243-kingdom_hearts_re__chain_of_memories__us_-7-PS2.html Kolejna "nie wydana". Cytuj
Ronson 0 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Wybaczcie lenistwo, ale sporo tych podstron, może było: Czemu nie można edytować komentarzy? Zaraz po napisaniu robię edycję, zatwierdzam.. a tam: "Nie masz uprawnień do edycji tego komentarza" Cytuj
Bioter 0 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Wybaczcie lenistwo, ale sporo tych podstron, może było: Czemu nie można edytować komentarzy? Zaraz po napisaniu robię edycję, zatwierdzam.. a tam: "Nie masz uprawnień do edycji tego komentarza" Jak ktoś odpowie po tobie to już edycji nie ma 2 Cytuj
Ronson 0 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 (edytowane) Jak ktoś odpowie po tobie to już edycji nie ma Ale było tak, że brak możliwości edycji miałem 15s od napisania komentarza - raz i dwa razy po ok 30s i trzy razy z rzędu tak się stało, że ktoś tak szybko coś dodawał? Poza tym edycja raz zakończyła się nie poprawieniem posta a dodaniem jego pierwotnej wersji ponownie, może ten drugi post (dubel) zblokował? Używam Opery. Może jakiś skrypt ma z nią problem? Edit: o, opcja "cytuj" też mi nie trybi . Edytowane 26 maja 2013 przez Ronson Cytuj
Vasco 3 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Hej, dziś zacząłem uzupełniać swój profil i zauważyłem że brakuje kilku konsol, Widzę już że Cell o tym wspominał, fajnie by było jakby się one pojawiły Teraz zamiast Neo Geo Pocket zaznaczyłem sobie Neo Geo, przynajmniej wirtualnie poczuję się jak burżuj Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Gość Niedzielny - super sprawa, naprawde fajnie zrobiony program. Chociaz wolałbym zeby przekaz poszedł bardziej w strone tego programu "Gra w biznes" czy jak mu tam było. Czyli więcej info Cytuj
montana 9 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 (edytowane) http://www.ppe.pl/news-98-media_molecule_wlasnoscia_sce.html#c332798 Kolejny spam na dole użytkownika Senix. http://www.ppe.pl/spolecznosc-38386-wudu.html -> a ten to już po całości pojechał. Edytowane 2 czerwca 2013 przez montana Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Senix +1, a kolega wudu już wcześniej dostał ostrzeżenie (jego "popis" jest z 1 maja). Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Czy macie w planach zrobienie działu z recenzjami z PE (na wzór tej prowadzonej przez była konkurencję)? Encyklopedię recenzji? 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 http://www.ppe.pl/news-22457-banjo_kazooie_4__halo_5__fable_iv___wyciekla_lista_gier__ktore_microsoft_pokaze_na_e3.html ja rozumiem praktykant czy coś, ale Roger? Poważnie nikt nie widzi jaki to oczywisty fejk jest? ;_; Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 przeciez tam nie pisze ze to na bank jest oficjalna lista gier ktora pokaze MS tylko czytamy m. in. w newsie ...Do Sieci trafiła lista, która zdradza rzekomo... oraz ...Póki co należy podejść do tej listy z pewnym dystansem... takze nie ma sie o co sprzeczac Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Ile trzeba czekac na publikacje recenzji na stronie ? Czekam juz dwa dni, moje pierwsze recki pojawialy sie dosyc szybko, a tym razem autoryzacja trwa jakos dlugo. Zadnych bluzgow czy zakazanych obrazkow w moim tekscie nie ma, wiec az tak nie trzeba tego przeswietlac, zreszta mega dlugi tez nie jest. Cytuj
montana 9 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Z tym to różnie. Mogę powiedzieć na swoim przykładzie, że na początku też było to kilka dni, a ostatnio 2 tygodnie. Od czego to zależy to nie wiem, być może od czasu, bo każdy taki tekst trzeba zweryfikować. Ja dalej czekam na jakieś oceny recenzji przez innych userów czy wygodniejszy dostęp do recenzji użytkowników. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 (edytowane) Roger jest od tego, a wiecie czasami chłopak nie ma czasu i dlatego się czeka. Jak jest to nie zginie. Można wiedzieć co dodałeś Saptis ? Nie chciałbym pisać o tym samym Aa już wiem Dead Space 3 ... fajnie z chęcią przeczytam. Edytowane 6 czerwca 2013 przez Iron Cytuj
saptis 620 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Tak, to recenzja Dead Space 3, poza tym dzisiaj dodalem jeszcze recke Just Cause 2. No nic - trzeba zaczekac z ta autoryzacja. Edytowane 7 czerwca 2013 przez saptis Cytuj
Bioter 0 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Nowy spamer na pokładzie: dominik123 Jego działalność widać w tym momencie na dole komentarzy tutaj: http://www.ppe.pl/blog-24046-1123-wielka_ankieta_ppe___wybieramy_top10_antagonistow.html Cytuj
Iron 18 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Nowy spamer na pokładzie: dominik123 Jego działalność widać w tym momencie na dole komentarzy tutaj: http://www.ppe.pl/blog-24046-1123-wielka_ankieta_ppe___wybieramy_top10_antagonistow.html W dodatku Pan ten ma multi konto na PPE http://ppe.pl/spolecznosc-39820-johnny_cage.html ten użytkownik jest zdecydowanie tym samym co wspomniany dominik123 wystarczy porównać poziom wypowiedzi i datę dołączenia. Proszę o sprawdzenie tego Pana po IP Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Fajnie jak spamer donosi na spamera 1 1 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Fajnie jak spamer donosi na spamera Trzeba eliminować konkurencję Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 W dupach sie ludziom poprzewracalo odkad te gierki mozna wygrac. Cytuj
Iron 18 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Fajnie jak spamer donosi na spamera No jestem super spamerem, nie mam nic przeciwko całej zabawie jednak chyba powinny być jakieś zasady. Widocznie nie wchodzisz na PPE i nie widzisz jaki się syf robi. Strasznie mi pocisnąłeś, gratuluje. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Widzę jaki jest syf i jesteś jednym z tych którzy go robią, waląc takie komentarze jak ten, byle nabić sobie punkty. Najważniejsze że jest top1. 2 Cytuj
Iron 18 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 (edytowane) Akurat cytując Pana "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień" Fakt może to było głupie i nie śmieszne, ale nie ma człowieka bez winy. "Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie" masz bruda na mnie i czy to świadczy o tym, że całą pracę jaką wkładam w PPE można podpiąć pod jeden komentarz?, krytykanctwo to domena naszych rodaków, nie znam Cię, ale jeśli według Ciebie jestem najgorszym człowiekiem na PPE to napisz do Rogera w tej sprawie, a ja bez słowa pozwolę usunąć swoje konto. ps. wrzuć jeszcze jakieś ciekawe teksty z chęcią się pośmieję ciekawe jak dużo znajdziesz, daj znać będę miał co na bloga wrzucić i poprawiać sobie nastrój w chwilach przygnębienia Edytowane 8 czerwca 2013 przez Iron Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi