Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Byłoby możliwe umieszczenie w artykułach przycisku do wyświetlania kodu QR z adresem strony? Odchodząc od komputera można by sobie łatwo wrzucić konkretną stronę z atykułem na smartfona i kontynuować lekturę.

Edytowane przez bio0048

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 476,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano

Jako, że jaram się encyklopedią jak wtenczas, po obczajeniu tytułów z PSXa, chciałem przykomentować co nieco na PS2. Wchodzę w odpowiedni dział, a tu lipa. Mnóstwo gier bez okładki i opisu, co zniechęca do przeglądania. Mam nadzieję, że to się z czasem zmieni na lepsze.

Opublikowano

Serwer nie wytrzymał końca konferencji  MS ?

Opublikowano

Chyba tak bo i u mnie strona nie chce się załadować :)

Opublikowano

Chyba tak bo i u mnie strona nie chce się załadować :)

Już jest ok :)

...albo jednak nie.

Edytowane przez Bioter

Opublikowano

Przepraszamy za obecną awarię PPE, ale jakieś większe problemy sieciowe ma OVH, tak że czekamy.  

Opublikowano

Strona wróciła. Gdyby wciąż jej nie wyświetlało, prośba o restart przeglądarki, w ostateczności komputera. 

Opublikowano

Mam problemy z forum na najnowszej Safari pod Mac OS.  Po wejściu w jakiś temat, ładuje mi się kawałek strony, a za kilkanaście sekund reszta....

Opublikowano

Taka rada na kilku zdaniowe blogi: Wprowadźcie minimalną wymaganą liczbę znaków, blog to nie mikroblog jak twitter. To powinno zaradzić.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z wejściem na PPE przez www.ppe.pl, prosimy próbować bezpośrednio przez ppe.pl. 

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma problem z wejściem na PPE przez www.ppe.pl, prosimy próbować bezpośrednio przez ppe.pl. 

To tak na stałe? Zmieniać ustawienia rss cz ynie?

Opublikowano

Nie, nie, chwilowe problemy. Obecnie juz jest OK.

Opublikowano

Przydałaby się jakaś opcja raportowania komentarzy, bo co wyprawia tam "xanon" to się w pale nie mieści :P

Opublikowano

Kolejny raz o encyklopedii: gry które są już w niej umieszczone w wersji na PS2 i ukazały się także na Sega Dreamcast nie posiadają odpowiedniej ikonki umożliwiającej ocenę wersji DC. Przykłady: Ecco the Dolphin, Wacky Racers, Looney Tunes Space Race. Jeśli ktoś się skusi aby owy feler poprawić, poczuję się spełniony...

Opublikowano

Avast znajduje mi takie coś na ppe

http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?gdfp_req=1&correlator=3972866200691236&output=json_html&callback=googletag.impl.pubads.setAdContentsBySlotForSync&impl=s&iu=%2F14942375%2FPPErectangle2&sz=300x250&cookie=ID%3Df4b6bc6449c7b6de%3AT%3D1372368899%3AS%3DALNI_MbwHgGrFLG5bMJJA_iIKmghcuGlsg&lmt=1372592630&dt=1372592630867&cc=3&biw=1349&bih=599&oid=3&adx=854&ady=4200&adk=2202420237&gut=v2&oe=utf-8&ifi=2&u_tz=120&u_his=3&u_java=true&u_h=768&u_w=1366&u_ah=728&u_aw=1366&u_cd=24&flash=11.7.700.224&url=http%3A%2F%2Fppe.pl%2Fpublicystyka-335-hyde_park__najwiekszy_niewypal__gra___w_ktory_zainwestowales.html&ref=http%3A%2F%2Fppe.pl%2Fspolecznosc.html&vrg=23&vrp=23&ga_vid=644212588.1370467437&ga_sid=1372592110&ga_hid=1884452370&ga_fc=true]http://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?gdfp_req=1&correlator=3972866200691236&output=json_html&callback=googletag.impl.pubads.setAdContentsBySlotForSync&impl=s&iu=%2F14942375%2FPPErectangle2&sz=300x250&cookie=ID%3Df4b6bc6449c7b6de%3AT%3D1372368899%3AS%3DALNI_MbwHgGrFLG5bMJJA_iIKmghcuGlsg&lmt=1372592630&dt=1372592630867&cc=3&biw=1349&bih=599&oid=3&adx=854&ady=4200&adk=2202420237&gut=v2&oe=utf-8&ifi=2&u_tz=120&u_his=3&u_java=true&u_h=768&u_w=1366&u_ah=728&u_aw=1366&u_cd=24&flash=11.7.700.224&url=http%3A%2F%2Fppe.pl%2Fpublicystyka-335-hyde_park__najwiekszy_niewypal__gra___w_ktory_zainwestowales.html&ref=http%3A%2F%2Fppe.pl%2Fspolecznosc.html&vrg=23&vrp=23&ga_vid=644212588.1370467437&ga_sid=1372592110&ga_hid=1884452370&ga_fc=true

potem pojawia się komunikat z alertem. Mam się bać antywira? :D

Edytowane przez Sephrio

Opublikowano

Albo avast ześwirował, albo dostawcy reklam mają jakieś problemy :). U mnie avast wywalił 10 alertów po wejściu na gazeta.pl i dopiero włączenie adblocka sprawiło, że alerty przestały się wyświetlać (stąd strzelam, że coś z reklamami jest nie tak).

Opublikowano

A mnie od tej zmiany z wersji beta, non stop wylogowuje, mimo że zaznaczone mam "zapamiętaj". Wystarczy że zamknę przeglądarkę i już wylogowało. To ma tak działać? Na forum jestem zalogowany od paru miesięcy i nie muszę się logować ponownie.

Opublikowano

Wyczyść ciastka, wtedy zapamięta (chociaż i tak Cię wyloguje po pewym czasie :ninja:).

Opublikowano

nie moge zalogowac sie na swoje konto w logowaniu na ppe.pl ... ciagle "błąd logowania" a na forum działą.

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to już zgłaszał. Jak przegląda się profil, to w sekcji "Gry" odnośniki do tytułów działają tylko w zakładce "Ostatnio oceniane". W pozostałych są już niaktywne.

Opublikowano

Nie wiem czego to wina, ale od czasu PPE 2.0 nie da się przeglądać strony na telefonie. Próbowałem chyba 5 przeglądarek (Chrome, Opera, Dolphin, ta systemowa i Firefox) - na żadnej nie ma siły, żeby rozwinąć newsa, zalogować się itp. Szkoda, bo czasami w autobusie przeglądam neta i często sprawdzam, czy "już można PPE poczytać".

Opublikowano

Ja z problemami, ale ostatecznie się udaje przeglądam PPE na Operze Mini. Niestety ekran czasami jest ucięty i nie da się go przesunąć, a po wejściu np. w Społeczność pojawia się wielka biała strona z mikroskopowym obrazeczkiem w lewym górnym rogu, który należy kliknąć, żeby zobaczyć prawidłowo stronę.

Opublikowano

Szukam i szukam i może jestem nieteges, ale nie mogę znaleźć opcji przejrzenia wszystkich moich komentarzy lub dyskusji. Jak klikam na dyskusje, to mi pokazuje tylko kilkanaście ostatnich. Jest w ogóle taka możliwość?

Opublikowano

Szukam i szukam i może jestem nieteges, ale nie mogę znaleźć opcji przejrzenia wszystkich moich komentarzy lub dyskusji. Jak klikam na dyskusje, to mi pokazuje tylko kilkanaście ostatnich. Jest w ogóle taka możliwość?

Nie ma takiej możliwości. Pokazuje ci tylko 20 ostatnich.

Wtyczka wykopu w newsach nie działa, przełącza się na stronę wykopu i wyskakuje błąd 404.

Edytowane przez Sephrio