Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Roger pisał w Hyde Parku o urlopie. Pewnie razem z Zaxem pojechali wypocząć.

Co do portalu, to ja nie wchodzę na niego, od kiedy ruszyła ta cała szajba z gierkami do wygrania. Ludzie zaczęli spamować co oraz gdzie się da. Choćby krótkie komentarze typu "fajnie" wnoszące do dyskusji "nowe poglądy oraz opinie" :/ Szkoda, bo usuwając ten cały spam i charakter serwisu plotkarskiego to całkiem fajna strona. Teraz nawet HP nie jest prowadzony regularnie, a skopiowany z niego "Piąteczek" na Polygamii rozwala go na stodwa!

Opublikowano (edytowane)

A już myślałem że tą fiksacje z lvl'em (zamiast 26 to 23) tylko ja mam.Liczę na szybkie rozwiązanie tej sytuacji :)

Edytowane przez Karas
Opublikowano

U mnie to samo. Z 32 na 29 spadłem. Czyżby jakieś problemy z serwerami?

Przy pracach nad bazą danych wyskoczył mały babol. Już poprawione, powinno być OK.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

A "kolega-redachtur" Tytus dalej babole sadzi w newsach. Przecież to się czytać odechciewa takie gugle-translator. Ani to ładu, składu ani sensu nie ma. Niechże ktoś inny to czyta/weryfikuje przed wrzuceniem. Ogólnie ostatnio jakoś słabo na portalu z Rogerami i innymi newsmenami i żal patrzeć na takie pożal się boże wieści. Najlepsze są takie, które mają trzy zdania na krzyż albo takie które w trzech akapitach zawierają tą samą treść w każdym z nich, tylko w innych słowach. Ewentualnie takie, które o niczym nie informują, tzn. wiemy, ze nic nie wiemy. No przecież to szkoda naszego czasu na czytanie tego, a dodatkowo poziom merytoryczny portalu spada. Może ktoś się ustosunkuje?

Edytowane przez Luqat
  • Plusik 4
Opublikowano

Wiem, że to kontrowersyjny temat, ale skoro tak czy siak PPE idzie zdecydowanie w stronę serwisów społecznościowych to nie może zabraknąć funkcji powiadomień. Planujecie je wprowadzić? Moim zdaniem to byłoby spore udogodnienie, bo nie trzeba by było już sprawdzać w każdym newsie czy ktoś ci odpisał czy w recenzji, którą napisałeś ktoś dał komentarz.

Opublikowano

Jak najbardziej to rozważamy. Akurat tutaj społecznościowy charakter portalu nie ma znaczenia, bo takie coś po prostu jest ułatwieniem dla użytkowników, którzy aktywnie komentują wydarzenia na portalu. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przydałaby się też opcja ignorowania blogów niektórych użytkowników, co pewnie zaoszczędziłoby znowu czas i nerwy przy wyszukiwaniu tych, które mamy ochotę czytać.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

W koncu dodajecie do encyklopedii gry na konsole Nintendo 64 - mam nadzieje, ze trafia tam rowniez klasyki z innych konsol takich jak NES, SNES, GameBoy, Sega MasterSystem, MegaDrive i Saturn.

Opublikowano

Znamy temat. Na razie jeszcze myślimy, co można dodatkowo zrobić, aby przed takimi osobami się uchronić, jednocześnie nie rezygnując z opcji komentarzy dla niezalogowanych (mimo wszystko 99% osób korzystających z tej funkcji nie stwarza problemu).