MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 (edytowane) Tak jestem xbotem, łotewer, ale ilu jeszcze nołnejmów wannabe dziennikarzy będziecie kołować do serwisu, którzy chcą wejść do branży wypierdzając takie fanbojskie teksty? Albo typków których jedyne na co stać to wypłodzenie tytułu ze znakiem zapytania na końcu? Bierzecie te odpady z jakiś staży w Onecie czy jak? Albo najnowszy nius Psyko "Procedura serwisowa Xboksa One leży i kwiczy". A treść newsa: przeczytaliśmy kilka postów na oficjalnym forum o wpadkach serwisu. NOŻ KURWA TRZYMAJCIE MNIE Edytowane 23 grudnia 2013 przez MaZZeo 3 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Kilka gier, które ukazały się na DC i PS2, a w encyklopedii nie ma wersji na konsolę Segi. Może warto je dodać? hehe Evil Twin, Donald Duck: Quack Attack, F1 Racing Championship, NBA HOOPZ, NBA 2K2, Space Channel 5, Soldier of Fortune, Rayman 2, Fur Fighters, 18 Wheeler: American Pro Trucker, 4x4 Evolution, MDK2, Capcom vs SNK 2, Virtua Tennis 2, Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Silent Scope, Wacky Racers. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Bardzo fajny ten artykuł o Pegasusie 1 Cytuj
hniv 5 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 Panowie czemu na telefonie z Windows Phone jak wchodze na ppe.pl co chwile wywala mnie do menu telefonu? Co jest nie tak z ta strona ze tylko tu sie tak dzieje. Nigdy na zadnym portalu,stronie internetowej nie mialem takiego problemu tylko na ppe musze co chwile wlanczac od nowa. Ten problem juz jest od bardzo dawna i nie ma żadnej poprawy. Forum chodzi bez problemu. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 (edytowane) Jest jakiś błąd z odpowiadaniem na wątek. W profilu pojawia się powiadomienie, że ktoś odpowiedział w wątku który obserwuje, a po kliknięciu w tym powiadomieniu w "Gra: Chrono Trigger" (w moim przypadku), przenosi do nowego okna i odpisując w tym miejscu nie widac komentarza w głownej liście wątków w grze Edytowane 26 grudnia 2013 przez Plugawy Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 27 grudnia 2013 Opublikowano 27 grudnia 2013 Thx, przekazane programiście. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 (edytowane) I co znalazł coś? Asano` dodano: 28.12.2013, 15:09 Roger Perreirowypowiedź tego gościa nie świadczy o tym, że miśki z sony robią nową konsolę. [ukryj] + -5 - [Zgłoś] [Cytuj] [Odpowiedz] Czyngis [109.241.***.***] do Asano` dodano: 28.12.2013, 16:34 ZAMKNIJ RYJ TY CWELU (pipi)ONY TY S(pipi)IAŁY (pipi)U ZE ZGRZYBIAŁYM FIUTEM. UMRZYJ W KOŃCU (pipi) (pipi)ANA nadal jesteście za tym, żeby dawać niezalogowanym możliwość pisania? Edytowane 28 grudnia 2013 przez Plugawy 1 Cytuj
montana 9 Opublikowano 28 grudnia 2013 Opublikowano 28 grudnia 2013 I tu: Czyngis [109.241.***.***] dodano: 28.12.2013, 15:04nie kasuj komentarzy pedale. wszyscy wiedzą że lubisz ssać wielkie fiuty 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 30 grudnia 2013 Opublikowano 30 grudnia 2013 Jest jakiś błąd z odpowiadaniem na wątek. W profilu pojawia się powiadomienie, że ktoś odpowiedział w wątku który obserwuje, a po kliknięciu w tym powiadomieniu w "Gra: Chrono Trigger" (w moim przypadku), przenosi do nowego okna i odpisując w tym miejscu nie widac komentarza w głownej liście wątków w grze Sprawdź. Cytuj
Dajzner 990 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Jest możliwość schowania/wyłączenia tego facebookowego paska z lewej strony? Przeszkadza mi w czytaniu, ponadto utrudnia plusowanie recenzji (muszę zjechać na sam skraj ekranu żeby ''łapka'' była aktywna). Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 1 stycznia 2014 Opublikowano 1 stycznia 2014 Jeśli chodzi o e ikonki społecznościowe, to nie ma opcji wyłączenia/schowania. Cytuj
Gość Sycho141 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Weźcie wywalcie ten pasek od facebooka, bo całą stronę crashuje, nie da się dodać komentarza z cytatem, a żeby dodać plusa i minusa muszę ustawić komentarz, który chcę ocenić na dole ekranu, by nie był na równi z tym paskiem, inaczej nie działa! 2 Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Weźcie wywalcie ten pasek od facebooka, bo całą stronę crashuje, nie da się dodać komentarza z cytatem, a żeby dodać plusa i minusa muszę ustawić komentarz, który chcę ocenić na dole ekranu, by nie był na równi z tym paskiem, inaczej nie działa! Ja mam tak samo od wczoraj, ale co ciekawe wczęśniej (od wyjścia dlc na ppe) ten problem się nie pojawiał. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Sprawdzimy niezwłocznie, bo to coś ze skryptem tych społecznościówek. Cytuj
czapla43 0 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 A ja mam takie pytanie: Jak podpiąć konto z facebooka do istniejącego konta na ppe i jak usunąć zdublowane konto(stworzone podczas logowania poprzez facebooka)? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Podrzuc namiary na konto na redakcja@psxextreme.pl. Cytuj
Gość Sycho141 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 (edytowane) Co to jest? http://www.ppe.pl/news-26259-the_last_of_us_na_vicie_niczego_nie_brakuje.html?t=1389473795#c_last Czy wy sobie jaja robicie? To jest blog 13 latka, czy profesjonalny serwis? nie powinienem uzasadniać, co tu jest nie tak, ale dla pewności... Tak się nie pisze newsów, za coś takiego "redaktor" powinien nieźle dostać po łbie. Ludzie myślą, że TLoU ukaże się na Vicie, bo się nie chce napisać profesjonalnego newsa! Co gorsza, to nie pierwszy raz (10 newsów o PS Now? To powinno być w jednym!), a szefostwo portalu nie ma z tym problemu? Już ludzie robią wojnę za levelomanię, a założę się, poziom newsów będzie następnym powodem do flame'u... nie wiem, w jaką bazę użytkowników celujecie, ale inteligentny człowiek może się poczuć urażony, tym że ktoś sobie robi jaja ze swojego zawodu. Nie jesteście jedyni w internecie, ludzie wybiorą inny portal, jak się wk***ą za taki syf... Poza tym, miło by było, jakby ktoś w końcu wniósł korektę do newsa o 3DSie... Jak bardzo trzeba profesjonalnie podchodzić do zawodu, by nawet nie sprawdzić komentarzy pod swoim newsem? Edytowane 11 stycznia 2014 przez Sycho141 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 (edytowane) Niezły rodzyn wyszedł z tej wiadomości o twitterze Xboxa, ilu jeszcze dzieciaków będziecie zatrudniać co za darmola wystukują te wasze niusy? Nie dość że nie dbacie o pjerdolnik w komentarzach i nadal pozwalacie bluzgać niezalogowanym to wyje.bane j eszcze macie na poziom niusów. Brawo, ale hajs z reklam się zgadza to pewnie ważne. Edytowane 12 stycznia 2014 przez MaZZeo 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 http://www.ppe.pl/news-26327-znamy_pierwsze_szczegoly_i_pierwsza_klase_postaci_z_evolve.html rozwinięcie tego newsa przeraża Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 15 stycznia 2014 Opublikowano 15 stycznia 2014 Kilka gier, które ukazały się na DC i PS2, a w encyklopedii nie ma wersji na konsolę Segi. Może warto je dodać? hehe Evil Twin, Donald Duck: Quack Attack, F1 Racing Championship, NBA HOOPZ, NBA 2K2, Space Channel 5, Soldier of Fortune, Rayman 2, Fur Fighters, 18 Wheeler: American Pro Trucker, 4x4 Evolution, MDK2, Capcom vs SNK 2, Virtua Tennis 2, Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Silent Scope, Wacky Racers. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Co jest grane ? Newsy typu Sony Zdominowało Słupki Sprzedażowe w Europie, a w środku info odnośnie Belgii i Holandii z czego w Holandii na pierwszym miejscu Nintendo 3ds xD Serio panowie, ogarnijcie się Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Przecież w weekend pracują gimnazjaliści, więc nie ma co się dziwić. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 wojciech gruszczyk mistrz, rozumiem że to jakies prace społeczne? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 http://www.ppe.pl/news-26383-nintendo_ma_dosc_dostawania_po_tylku_i_rozwaza_ciecia_cen.html http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702303465004579325760899958956 Autor pisze tutaj o tym, że Nintendo rozważa cięcia cen gier na swoje konsole. Jak mniemam, źródłem tego newsa jest wczorajszy artykuł z TWSJ, który opisuje konferencję w Osace. Czy mogę się dowiedzieć, skąd autor wyciągnął rewelację o cięciu cen gier? W swojej wypowiedzi, prezes Nintendo podkreślił jedynie, że będą musieli rozważyć nową strategię, jeżeli dalej chcą się liczyć na rynku. O cięciu cen gier nic tutaj nie ma. Chyba, że to było brane z jakiegoś innego źródła, wtedy zwracam honor. No ale szukam i nic nie mogę znaleźć. Na ten moment wygląda to tak, że na PPE mamy newsa, który z całego wydarzenia wyławia coś, o czym nie było nawet wspomniane. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 http://www.ppe.pl/news-26388-przed_panstwem____pierwsze_nagrania_z_alfy_titanfall.html Igor dorzuca do pieca. Bez komentarza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi