Gość ragus Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Z poniższych wideo widać, że zapowiada się pełna akcji, wyzwań i doznań strzelanka wnosząca nieco świeżości do gatunku. należy też przyznać, że jak na wersję alfa to gra wygląda przyzwoicie - a wraz z postępem prac będzie już tylko lepiej. Nie przedłużając zapraszam Was na blisko 20 minut świetnej, może e-sportowej, rozrywki. Składnia król. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) Sony rządzi w Europie! http://www.ppe.pl/news-26382-sony_zdominowalo_slupki_sprzedazowe_w_europie.html Po czym w rozwinięciu newsa dane sprzedażowe tylko z Belgii i Holandi, które łacznie mają mniej mieszkañców niż Polska i nie było premiery XONE Z braku czasu i wygody jesteście praktycznie jedynym portalem, który śledzę ale jesze kilka takich newsów i zmieniam dealera newsów... Edytowane 19 stycznia 2014 przez balon 2 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 lutego 2014 Opublikowano 7 lutego 2014 ale jaja faktycznie, patrzcie przeklejam jota w jotę: Prezentowanymi rynkami są Holandia oraz Belgia, gdzie niemalże niepodzielnie panują konsole Sony. Spójrzcie sami na ogólne wyniki z Holandii: 1. Nintendo 3DS Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 (edytowane) Będzie w końcu jakaś wersja mobilna? Albo chociaż normalna nie wgrywająca się tak długoooo. Zarówno na iPhone jak i iPadzie straszny kaszak. Edytowane 11 lutego 2014 przez balon Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 Będzie na pewno. Wiemy, że to się przedłuża, ale to też wyniki różnych rzeczy związanych z naszą aktywnością internetową (nie mówię tylko o PPE), stąd niektóre rzeczy się przedłużają. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Kierowniku - daloby rade dodac do informacji o profilu swoje Nintendo iD ? Skoro jest tam Playstation iD i Gametag to powinno byc rowniez Nintendo iD - przeciez gorsi nie sa. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Dorzuciliśmy to na początku stycznia jakoś. Znajdziesz w edycji profilu. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Dzieki ! Szukalem przed napisaniem posta i nie bylo, no powaznie ! Jednak to bylo przed herbatka i sniadaniem, teraz widze. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Coś mi portal dzisiaj muli. " Oczekiwanie.. panel.gorilla.prosurf... " to jakaś nowość. Ładowanie strony trwa stosunkowo długo Cytuj
Germanos 0 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Czy jest gdzieś jakiś formularz na zgłaszanie brakujących gier w encyklopedii, dodawanie ich samodzielnie czy "request" na dodanie? Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Formularza nie ma. Dodawania samodzielnie na razie nie przewidujemy. Natomiast można propozycje zgłaszać choćby przez formularz kontaktowy http://www.ppe.pl/kontakt.html lub bezpośrednio zasypywać mailami Rogera - roger@psxextreme.pl - na pewno się ucieszy . Cytuj
Germanos 0 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Formularza nie ma. Dodawania samodzielnie na razie nie przewidujemy. Natomiast można propozycje zgłaszać choćby przez formularz kontaktowy http://www.ppe.pl/kontakt.html lub bezpośrednio zasypywać mailami Rogera - roger@psxextreme.pl - na pewno się ucieszy . Hehe, bardzo śmieszne. Nie chce bana na portalu dostać, dzięki skorzystam z formularza kontaktowego w takim razie. Inna rzecz, o którą chciałem zapytać: Czy ktoś poza mną ma problemy z czasem w wiadomościach RSS? U mnie wygląda to tak: Problem z klientem u mnie czy da się coś z tym zrobić po stronie portalu? Cytuj
Germanos 0 Opublikowano 19 lutego 2014 Opublikowano 19 lutego 2014 Sprawdź teraz. Właśnie pojawił się news z odpowiednią datą i godziną Dzięki. Świetna robota z portalem, tak trzymać. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 22 lutego 2014 Opublikowano 22 lutego 2014 Dzisiaj wyskoczył mi dwa razy błąd 502 podczas wchodzenia w Mój Profil. Teraz działa ok. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 23 lutego 2014 Opublikowano 23 lutego 2014 Lord of Arcana w encyklopedii macie napisane że nie została wydana, ale to nie prawda. Proszę o zmianę, gra miała premierę: 14 października 2010 ( światowa data premiery ) 04 lutego 2011 ( data wydania w Polsce ) 04 lutego 2011 ( Europejska premiera ) 25 stycznia 2011 ( premiera w USA ) I jest dostępna w sklepach Cytuj
Nicky007 0 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Na jakiej przeglądarce mogę się zalogować na ppe ? Wpisuje login i hasełko i błąd logowania, ciacha wywalone i dalej to samo, przeniosłem się na kompa brackiego i u niego to samo. Hasło nie jest to samo co na forum, nawet jak je zmienię na dziecinie proste dalej nie loguje się. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Witam. Zglaszalem to juz wcześniej ale bez rezultatu. Przeglądam wasz portal na telefonie z wp8 i czesto,niekiedy co parę minut wywala mnie do menu. Jak narazie tylko wasz portal ma taki blad bo jeszcze nigdy nie trafilem na podobne problemy. Gdyby to mialo miejsce sporadycznie olal bym sprawę ale żeby przeczytać jednego newsa na waszym portalu musze wchodzic po kilkanaście razy. Wliczając w to mój totalnie wolny transfer jest to w h...irytujace. Nie wiem czy mieliście podobne zgloszenia ale watpie ze to jednorarowa przypadlosc i tylko mojego tel.Pozdrawiam. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 W wielu przypadkach problem przeglądania rozwiązywała przeglądarka. Na systemowej Samsunga nie mogłem nic zrobić, a wystarczył Chrome i było OK. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że to tylko poboczne rozwiązania w oczekiwaniu na mobilkę. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 U mnie na Galaxy S 3 był ten problem na stockowej przeglądarce. Najdziwniejsze jest to, że PPE to jedyna strona która wywala mi tego typu błąd. Ale wczoraj na moim nowym telefonie ten problem już nie wystąpił. Wiec chyba ten problem dotyczy tylko jakieś tam grupy telefonów. Cytuj
GotNoMercy 0 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Przywitałem się dzisiaj z niesłusznym i absurdalnym banem. Portal tylko przeglądam, nie komentuję, nie mam nawet konta.Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 17 marca 2014 Opublikowano 17 marca 2014 Jaki ban? Za co? Założyłeś konto czy dotyczy IP? Za przeglądanie portalu raczej trudno o bana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi