Sephrio 2 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 (edytowane) Wpadać tędy do mobilnej wersji ppe http://m.ppe.pl/ Doczekaliście się!! Edytowane 5 czerwca 2014 przez Sephrio Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 działa wybornie - nawet na pc nie chce mi się wracać do "starej wersji" Cytuj
Pix 912 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Wyrzuciliście w końcu Klimaszewskiego - dobra decyzja. Gość się minął z powołaniem. Powinien pracować dla polskiego oddziału PR Microsoftu. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 (edytowane) Wersja mobilna idealnie chodzi na kompie, od dzisiaj tylko z niej będę korzystać. Nie potrzeba mi dodatkowych śmieci obciążających jej działanie. Edytowane 9 czerwca 2014 przez Plugawy Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 No właśnie, gdzie nowy gość niedzielny? Urlop? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 9 czerwca 2014 Opublikowano 9 czerwca 2014 http://www.ppe.pl/video-7-96-gosc_niedzielny_57__czyli_nie_do_konca_powazny_przeglad_tygodnia_.html Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 http://www.ppe.pl/news-29049-welniany_yoshi_wkracza_do_gry___pierwszy_gameplay_i_informacje_z_yoshi_s_woolly.html (...) Yoshi otrzymał nową przygodówkę! (...) Platformówke Panie kolego, platformówkę. Może Roger zrobi tam szybkie szkolenie z gatunków gierek. Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) Co to się stało na portalu? Jest szybciej - to lubię, ale za cholerę nie jest czytelnie. Wiem, że to kwestia przyzwyczajenia, ale zmiana dość drastyczna. EDIT: Eeee... sorry Ktoś tu wrzucił linka z wersji mobilnej i mnie zmyliło Edytowane 15 czerwca 2014 przez WrednyPL Cytuj
Gość Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 W jaki sposób naliczana jest punktacja na portalu? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 W jaki sposób naliczana jest punktacja na portalu? Nie zdradzamy systemu. Osoby, które są zaangażowane w życie portalu, odnalazły kilka czy kilkanaście czynności, które są punktowane, ale ogólnie oficjalnej listy nie ma. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 lipca 2014 Opublikowano 10 lipca 2014 Daloby sie zrobic jakies automatyczne skalowanie wrzucanych obrazow na stronie ? Chodzi o obrazy, ktore mozna wkleic w profilach poprzez komende - jesli damy za duzy obraz to go obcina, fajnie byloby gdyby tak jak tutaj na forum byl automatycznie skalowany do odpowiedniego rozmiaru. Cytuj
LutekVNL 0 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 witam również mam problem z logowaniem. od kiedy założyłem konto (jakoś 3 miesiące temu) udało mi się zalogować tylko raz wczoraj. później chciałem zmienić nick, ale wogóle nie chciał sie zmienić, pomyślałem, że może trzeba sie wylogować i zalogować jeszcze raz. niestety od wczoraj znów nie moge zalogować (próbowałem na 3 komputerach i telefonie). mógłby ktoś pomóc bo naprawde wku@wia to strasznie Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Podrzuć dane konta na perez@psxextreme.pl. Ogarniemy. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 http://www.ppe.pl/news-30127-pamietacie_kunio_kuna_na_pegasusa__bedzie_remake_na_ps3_.html#c758564 Po panu Gruszczyku teraz Ty Roger bawisz się w newsy rodem z onetu? Dajecie w tytule kunio kun i obrazek z Goal 3 a potem piszesz, że to nie Goal 3 będzie reedytowane. Sugerujesz wyraźnie samym tytułem newsa i (pipi)ym screenem, żeby potem ludziom obwieścić, że to jednak nie o to chodzi. Weź się zastanów co wypisujesz bo mam wrażenie jakbym czytał onet Poza tym to nie pierwszy news w tym stylu na ppe, byle by ludzie kliknęli widząc kultową grę i się podjarali wejściu. Dla mnie jest to totalnie po(pipi)ane tworzenie takich newsów. To tak jakby dać w tytule, że gra z serii Final Fantasy będzie reedytowana, dać screena z fajnala 7 a potem w newsie obwieścić, że to nie siódemka będzie odnowiona tylko FF13. No ja (pipi)e. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Do poczytania i wspominania http://www.ppe.pl/publicystyka-1132-handlowali_piratami_na_bazarach_i_stadionie__jak_potoczyly_sie_ich_losy_i_co_dzis_robia_.html Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) http://www.ppe.pl/news-30708-red_dead_redemption_trafi_na_playstation_4__xboksa_one_i_pc__.html Serio kolejny news z portalu z dupy,ktory jest znany z pisania glupot.Spodziewal bym sie takich akcji po stazyscie ale zeby z-ca red. nacz. takie news wrzucal? Ale w sumie gimbaza sie pewnie podnieca takimi ''newsami'' i kasa za reklamy wpada. Taka rada dla z-ca red. nacz jezeli cos nie jest na polygon albo na Gameinformer to jest to malo wiarygodne info. Edytowane 2 września 2014 przez Zaqair Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 A to mógł jeszcze bardziej zaznaczyć, że to plotka? Kategoria newsa plus "Napiszę na początku, aby wszyscy dokładnie przeczytali – aktualnie jest to tylko i wyłącznie plotka, ale…" Pisałem wielokrotnie - PPE to nie PAP. Nie bazujemy na samych treściach, które potwierdza 5 źródeł. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Typowy clickbait, jakich wiele na tego typu portalach. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Perez to tylko potwierdza to co napisalem,macie w (pipi)e co wrzucacie byle by gimbaza wchodzila i kilkala,a kasa za reklamy wpadala. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 No i co? Przeciez wystarczy, ze tam po prostu nie bedziesz zagladac i (oh noes!) rowniez nabijac klikniecia. Uwierz mi, da sie. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Mejm,ja na ppe nie zagladam. Ping napisal w CW,ze RDR na PC i chcialem zobaczyc ktory to ''madry'' polski portal wrzucil ten ''news''. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Perez to tylko potwierdza to co napisalem,macie w (pipi)e co wrzucacie byle by gimbaza wchodzila i kilkala,a kasa za reklamy wpadala. To sobie wykombinowałeś interpretację . Wrzucamy takie newsy świadomie i nie jest to żadna nowość. Plotki wielokrotnie okazywały się potem prawdą, choćby te spekulacje o GTA V na PS4. Gdybyśmy jedynie nastawiali się na kliki, to są lepsze treści (i zdjęcia) niż spekulowanie o RDR. Co nie zmienia faktu, że jak napisałem wyżej - nie dążymy do bycia świętszymi od papieża: bywają poważniejsze teksty, newsy z cyklu "informacja prasowa", ale i lżejsze tematy czy nawet plotki. PS Kasa z reklam nie wpada za to, że ktoś wejdzie w newsa... Cytuj
Iras 24 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Ja bym jednak rozróżnił plotki i ordynarne fejki. Prześledzenie i zweryfikowanie tej bzdury o RDR naprawdę wymagało minimum zachodu. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Niby rzecz oczywista, a wydaaje się że i tak trzeba to tłumaczyć. Wiadomo po co są takie klikfejki, sexy fotki, głupawe porównania i rankingi. inteligentne artykuły nigdy nie zdobędą tej samej popularności kliknięć. Nikt z nas nie płaci z korzystanie forum, więc i niech nikt nie spodziewa się drugiego Edge. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 15 września 2014 Opublikowano 15 września 2014 http://www.ppe.pl/news-30940-_driveclub_otrzyma_zmienne_warunki_pogodowe_juz_w_dniu_premiery.html Użytkownicy zwracali uwagę na facebooku i w komentarezach na ppe.pl, a mimo to ten news nadal wisi i ciągle wprowadza w błąd. Autor tego newsa źle przetłumaczył tekst w źródle. Zmienne warunki pogodowe nie pojawią się w dniu premiery, tylko informacje o nich. Rustchynsky also promised that details on the patch which will add weather to the game will be provided at launch. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi