Sephrio 2 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Czy dexx ma bana? zauważyłem że od 2 dni go nie całkowicie, a ostatni spam był tydzień temu? Tak się zastanawiam że ma bana, biorąc pod uwagę jego nagły spadek "aktywności" i poniższy zrzut ekranu. " " Mylę się? Edytowane 20 lutego 2015 przez Sephrio 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Od wszystkiego trzeba odpocząć, nawet od PPE . Może sobie na wczasy wyjechał . Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Ciekawe czy wyśle nam kartkę z podróży Cytuj
Pix 914 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Pewnie dostał w końcu od rodziców szlaban na internet. Cytuj
Lelo 1 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Siema. Chciałbym sie dostać do pchliego targu z zamiarem kupna gier, tylko żąda hasło. Jakie?? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Musisz kupić konto premium, a wtedy samo się odblokuje. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Siema. Chciałbym sie dostać do pchliego targu z zamiarem kupna gier, tylko żąda hasło. Jakie?? Po pierwsze nie ten dział/temat Po drugie ja tam nic nie mam takiego Po trzecie pewnie to działa na zasadzie masz "nowe konto" i nie możesz tam wejść. Słyszałem że musisz mieć 10 postów - pewności nie mam spytaj admina. Po piąte nie dziw się że tak jest ludzie nie chcą ryzykować handlu z kimś nowym, wiadomo istnieje większe ryzyko że coś pójdzie nie tak niż w przypadku gdy starzy userzy sobie handlują. Siedzą tu razem i się już trochę znają, ufają sobie. po szóste nie było po czwarte wiem, i nie uważam się za starego usera Ja tylko raz coś tu sprzedałem, i nie miałem żadnego hasła, hej Cytuj
dexx 0 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Jestem ludziska. Chory poprostu byłem. Widzę że mam wielbiciela w postaci Sephirio Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 marca 2015 Opublikowano 20 marca 2015 Kurczę jak ten czas zapieprza, już 5 lat minęło z portalem. Działo się coś ciekawe na rocznicy? Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Opijali ogromny sukces. Portal, który składa się w 90% z gimbazy to całkiem niezłe osiągnięcie. Za rządów Buczera PPE trzymało znacznie wyższy poziom. Mam nadzieję, że kiedy rednacz będzie któregoś dnia odchodził z PE, to nie odda szmatławca Rodżerowi. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 "Za rządów Butchera"? To kto teraz tam rządzi? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Nie no widzę, że właśnie Roger. Ale co Ty Pix masz do Rogera? Wydaje mi się, że ten gość jako jeden z nielicznych w PE, gra dla przyjemności i pisząc do PE/PPE, robi to co kocha:) Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Do stylu pisania Rogera nic nie mam, bo to obecnie najwyższa półka w PE, ale według mnie chłop nie nadaje się na redaktora naczelnego. Onetowe tytuły newsów, bezpłciowi praktykanci, którzy nie potrafią skleić jednego zdania bez zrobienia błędu i wszechobecna gimbaza w komentarzach - tak teraz wygląda PPE. Ale ruch na stronie coraz większy, a przecież to jest najważniejsze. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Do stylu pisania Rogera nic nie mam, bo to obecnie najwyższa półka w PE, ale według mnie chłop nie nadaje się na redaktora naczelnego. Onetowe tytuły newsów, bezpłciowi praktykanci, którzy nie potrafią skleić jednego zdania bez zrobienia błędu i wszechobecna gimbaza w komentarzach - tak teraz wygląda PPE. Ale ruch na stronie coraz większy, a przecież to jest najważniejsze. A jakie w Twoim mniemaniu powinien mieć cechy naczelny portalu internetowego? Tu uwaga - weź poprawkę na budżet strony i np. pewne wymogi stawiane przed takim naczelnym (bo to nie jest jego domowy blog, gdzie sobie pisze co chce i kiedy chce). A, no i jeszcze istotne - poprawka także na branżę, w jakiej portal działa. Plus otoczenie - kto będzie Twoim potencjalnym odbiorcą, jak może taki portal zarabiać etc. Bo to się super pisze - "łeee, onetowe tytuły, kiedyś to było poważniej" itd. Tylko że kiedyś, to portal był "doklejony" do pisma (i od niego uzależniony), a dzisiaj działa samodzielnie, przyciąga coraz więcej osób, zdobywa coraz lepszą pozycję w branży. A to wszystko w bardzo dużej mierze właśnie dzięki Rogerowi. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Jaki popyt taka podaz i nie ma sie co burzyc. Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam. A co jak ktoś się przykleił? i nie da się odkleić 1 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 21 marca 2015 Opublikowano 21 marca 2015 Jaki popyt taka podaz i nie ma sie co burzyc. Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam. Już nie wchodzę. Ale portalu szkoda. Perez, dobrze, że chociaż nie próbowałeś bronić Waszych praktykantów. Najwyraźniej zdajesz sobie sprawę z poziomu jaki reprezentują. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 22 marca 2015 Opublikowano 22 marca 2015 Nie mam nic do naszych praktykantow. Ucza sie i coraz lepiej ogarniaja swoje zadania. Zreszta po to tez maja status praktykantow. Cytuj
dexx 0 Opublikowano 26 marca 2015 Opublikowano 26 marca 2015 Sephirio jak ktoś wssysł do PPE to ciężko się wydostać Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 (edytowane) Ranking miesięczny się nie wyzerował i nabija dalej za marzec @edit nie aktualne Edytowane 2 kwietnia 2015 przez Sephrio Cytuj
Dobermann 56 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Pytanka dwa: 1. Czy jest opcja żeby na portalu dało się wgrać więcej zdjęć HC gameroomu? Ewentualnie żeby dało się wgrać większe z komponentem zooma 2. Nie mogę znaleźć na forum czy jest gdzieś temat dotyczący wydań kolekcjonerskich i łowów na takie? Dziękuję i pozdrówka Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 1. Będzie w 3.0. 2. Na PPE takiego czegoś na pewno nie ma. Co do forum, to niech bardziej obeznani dadzą znać. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 W tym temacie: http://www.psxextreme.info/topic/60518-wasze-kolekcje-gier-na-wszystkie-platformy/page-57?do=findComment&comment=3382465możesz wrzucać swoje kolekcje gierek. Cytuj
Dobermann 56 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Dziękuję wam obu Zatem pozostaje cierpliwie czekać i przekopywać pchli targ w poszukiwaniu kolekcjonerek... Swoją drogą jeszcze taki jeden babol rzucił mi się w oczy: Napis "Mój pokój gracza" ma za wysoki z-index, co ładnie pokazuje screen wystarczy w pliku CSS poprawić te linie: media="screen" .box2 h4, .box2 h4 span a { color: #101010 !important; font-size: 18px; position: relative; z-index: 101; // tu zmienić na AUTO } Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi