Opublikowano 6 kwietnia 20159 l W dniu 4.04.2015 o 20:18, Perez napisał(a): 1. Będzie w 3.0. . Czy to prawda co mówi przeciek? że ppe 3.0 już na jesień będzie
Opublikowano 6 kwietnia 20159 l Dobermann, dzięki, będziemy to wszystko ogarniać już przy 3.0. Sephrio - plany są ambitne, niestety nie wszystko jest zależne w pełni od redakcji, więc na razie bez terminów. Chociaż ta jesien wydaje się realna :0.
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l I jak tu się zalogować, skoro reklama wszystko zasłania? Przeszedłem na wersję desktopową i tam już było ok, ale nie wszyscy wiedzą co to.
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l Thx, jutro poprawimy. Niedawno mieliśmy zmiany związane z reklamami i się temat dociera.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l W dniu 27.04.2015 o 15:26, Plugawy napisał(a): o co chodzi z tymi artykułami sponsorowanymi? Po co to? Nie wiem, o który konkretnie Ci chodzi, ale sens artykułu sponsorowanego jest chyba dość jasny.
Opublikowano 27 maja 20159 l Jest jakiś zgrzyt z ppe? Mam problem z tym, że na stronie głównej mam napis o tym, że moje ip zostało zablokowane. W serwisie w ogóle się nie udzielam, a ostatni komentarz napisałem kilka miesięcy temu, to nie rozumiem tego bana. Edytowane 27 maja 20159 l przez McDrive
Opublikowano 27 maja 20159 l Hmm, raczej nie. Znaczy czasami jest ban na IP dla jakiegoś nadgorliwca i zdarzało się, że obejmował jakiś szerszy zakres. Teraz sprawdźcie.
Opublikowano 27 maja 20159 l U mnie dalej nic, nawet na głównej zarejestrowany nie jestem. Ale to tylko na telefonie nie mogę wejść, przez laptopa strona normalnie się odpala.
Opublikowano 27 maja 20159 l W dniu 27.05.2015 o 21:02, Perez napisał(a): Hmm, raczej nie. Znaczy czasami jest ban na IP dla jakiegoś nadgorliwca i zdarzało się, że obejmował jakiś szerszy zakres. Teraz sprawdźcie. Fakt, zapomniałem dodać, że chodzi o telefon z androidem. Cały czas ban. Sprawdził bym czy na laptopie też występuje, ale nie jestem w stanie tego zrobić teraz. Dopiero jutro.
Opublikowano 28 maja 20159 l U mnie ta sama sytuacja. Ban na ip w telefonie z androidem. Na głównej konto mam ale ostatnio się nie logowałem, żadnych komentarzy itp.
Opublikowano 28 maja 20159 l Też tak miałem po założeniu nowego ISP w domu po kilku miesiącach ban zniknął.
Opublikowano 28 maja 20159 l Sprawdzamy właśnie to, bo wygląda, jakby tylko z dostępem z telefonu był problem.
Opublikowano 28 maja 20159 l Przy wejściu na PPE z komunikatem o banie widoczny będzie adres IP- prośba o podesłanie na perez@psxextreme.pl,jeśli ktoś nadal ma informację o banie.
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Nie mogę wejść na PPE. Moje IP zostało zablokowane. To w związku z PPE 3.0. Mam nadzieję że nic nie nabroiłem (vide Kac Vegas
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Trzeba dodać monitoring trzeźwości jak nic . Tak, strona jest teraz wyłączona, pewnie to było przyczyną alertu.
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Czekam na PPE 3.0 z niecierpliwością. Ruski szampan już się chłodzi. ^_^
Opublikowano 30 czerwca 20159 l No fajnie jest, nowocześnie. Tylko jak dla mnie grafiki są zbyt duże, ale może to kwestia oswojenia się. Portal teraz trochę przypomina Filmweb. Podoba mi się