Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

1. Będzie w 3.0. 

Czy to prawda co mówi przeciek? że ppe 3.0 już na jesień będzie :D

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 477 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano

Dobermann, dzięki, będziemy to wszystko ogarniać już przy 3.0. 

Sephrio - plany są ambitne, niestety nie wszystko jest zależne w pełni od redakcji, więc na razie bez terminów. Chociaż ta jesien wydaje się realna :0. 

Opublikowano

Screenshot_2015-04-05-09-33-35.png

I jak tu się zalogować, skoro reklama wszystko zasłania?

Przeszedłem na wersję desktopową i tam już było ok, ale nie wszyscy wiedzą co to.

Opublikowano

Thx, jutro poprawimy. Niedawno mieliśmy zmiany związane z reklamami i się temat dociera. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

o co chodzi z tymi artykułami sponsorowanymi? Po co to?

Nie wiem, o który konkretnie Ci chodzi, ale sens artykułu sponsorowanego jest chyba dość jasny. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest jakiś zgrzyt z ppe? Mam problem z tym, że na stronie głównej mam napis o tym, że moje ip zostało zablokowane. W serwisie w ogóle się nie udzielam, a ostatni komentarz napisałem kilka miesięcy temu, to nie rozumiem tego bana.

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Hmm, raczej nie. Znaczy czasami jest ban na IP dla jakiegoś nadgorliwca i zdarzało się, że obejmował jakiś szerszy zakres.

Teraz sprawdźcie.

Opublikowano

U mnie dalej nic, nawet na głównej zarejestrowany nie jestem. Ale to tylko na telefonie nie mogę wejść, przez laptopa strona normalnie się odpala.

Opublikowano

Hmm, raczej nie. Znaczy czasami jest ban na IP dla jakiegoś nadgorliwca i zdarzało się, że obejmował jakiś szerszy zakres.

Teraz sprawdźcie.

Fakt, zapomniałem dodać, że chodzi o telefon z androidem. Cały czas ban. Sprawdził bym czy na laptopie też występuje, ale nie jestem w stanie tego zrobić teraz. Dopiero jutro.
Opublikowano

U mnie ta sama sytuacja. Ban na ip w telefonie z androidem. Na głównej konto mam ale ostatnio się nie logowałem, żadnych komentarzy itp.

Opublikowano

Też tak miałem po założeniu nowego ISP w domu :D po kilku miesiącach ban zniknął. 

Opublikowano

No sprawdziłem i na laptopie git. Tylko na telefonie zgrzyt.

Opublikowano

Sprawdzamy właśnie to, bo wygląda, jakby tylko z dostępem z telefonu był problem. 

Opublikowano

Przy wejściu na PPE z komunikatem o banie widoczny będzie adres IP- prośba o podesłanie na perez@psxextreme.pl,jeśli ktoś nadal ma informację o banie. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mogę wejść na  PPE. Moje IP zostało zablokowane. To w związku z PPE 3.0. Mam nadzieję że nic nie nabroiłem (vide Kac Vegas ;)

Opublikowano

Trzeba dodać monitoring trzeźwości jak nic ;)

Tak, strona jest teraz wyłączona, pewnie to było przyczyną alertu. 

Opublikowano

Zmiany w ppe 3.0

- poprawa wydajności systemu

więcej w ppe 4.0 :D

Opublikowano

Czekam na PPE 3.0 z niecierpliwością. Ruski szampan już się chłodzi. ^_^

Opublikowano

No fajnie jest,  nowocześnie.  Tylko jak dla mnie grafiki są zbyt duże, ale może to kwestia oswojenia się. Portal teraz trochę  przypomina Filmweb. Podoba mi się :)