Perez 1 718 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Info o liczbie wiadomości masz przy awatarze, ale fakt, będziemy to dopracowywać w zakresie powiadomień i przejrzystości. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Przecież jest opcja powiadamiania przez e-mail. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Może na forum, ale nie na ppe.pl Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Może na forum, ale nie na ppe.pl Też jest, ale jak nie zauważyłeś, to tylko potwierdza, że za bardzo to pochowane. Tu wbijaj http://www.ppe.pl/user/personalizacja.html Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Wziąłem prenumeratę dwukrotnie, bo sobie i kumplowi i przy okazji sobie wziąłem też wersję pdf i... coś chyba nie halo, bo odkąd zapłaciłem, dostaję ciągle maila "[PPE.pl] Potwierdzenie zamówienia". Mam już 20 maili od 19-ej:/ Jest to zamówienie numer 4828. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Obadamy temat, możliwe, że coś powiadomienia mailowe zgłupiały. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 18 maja 2016 Opublikowano 18 maja 2016 Po wejściu na stronę wyskakuje Parse error: syntax error, unexpected $end in /NFSDATA/www.ppe.pl/modules/page/PageEngine.inc.php on line 1383 Cytuj
Slomis24 0 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Czy na tej stronie można jeszcze wymieniać się grami? Pamiętam, że kilka lat temu korzystałem z tego forum i taka możliwość była. Teraz chciałem powrócić na "stare śmieci" , ale nie widzę takiego wątku... Co jest? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 można ale funkcja, czyli odpowiedni dział, jest dostępna jedynie dla stałych bywalców forum i aktywnych użytkowników. Cytuj
Slomis24 0 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Czyli taki ktoś jak ja nie może się wymieniać do póki nie umieszczę odpowiedniej ilości postów i odwiedzę xxx razy forum? Szkoda, mam 10 gierek na ps4, chciałem wymienić bo pamiętam, że tutaj nie było problemów... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Skoro już kiedyś to robiłeś to czemu zakładasz nowe konto? Napisz PW do admina, to może Ci połączy konta i się załapiesz do wytycznych. Cytuj
Slomis24 0 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 4 lata temu sprzedałem x'klocka więc od tamtej pory nie używałem forum, więc zapomniałem jaki miałem nick i hasło, bo ja raczej z tych co nie przywiązuje się do jednej nazwy użytkownika. A kilka miesięcy temu kupiłem ps4, nakupowałem trochę bezsensu gierek i przypomniałem sobie o tej stronce, więc zarejestrowałem się od nowa i nie widzę tematu "sprzedam/ zamienię" Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Jak znasz maila na który było tamte konto to nie będzie raczej problemu. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Wojciech Gruszczyk - najgorszy redaktor PPE. Pozdrawiam Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Czasami potrzebuje znalesc jakas starsza recenzje z magazynu. Google nie pomaga to wchodze na ppe i szperam w waszej encyklopedii ale nigdzie nie znajduje, przy tytule gry, infa o numerze papierowego wydania. Pozostaje potem tylko lecenie po roczniku i zawezanie wyszukiwania do miesiaca na podstawie daty wydania. Troche meczace. Daloby rade dodac takie info do bazy? Mysle, ze jakis akolita ppe zrobilby to calkowicie za dramo lub za jakas tam gwiazdke czy jabluszko w profilu na portalu. No chyba, ze jest gdzies spis wszystkich recenzji z PE a ja nie wiem gdzie. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Bodzio zrobił wykaz recenzji i ocen na szaraka, czyli od 1 do 75 numeru. Może ci się przyda. http://strefapsx.pl/wykaz-recenzji-ocen-psx-extreme/ 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Czemu? Bo pisze niesprawdzone newsy znalezione na szybko w internecie, które po kilku minutach okazują się fake'iem. Bardzo często pisze fantastykę w swoich newsach, wymyśla jakieś fakty z du,py. Używa clickbaitów, gdzie po wejściu w newsa okazuje się, że nie ma nic wspólnego z prawdą. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Bodzio zrobił wykaz recenzji i ocen na szaraka, czyli od 1 do 75 numeru. Może ci się przyda. http://strefapsx.pl/wykaz-recenzji-ocen-psx-extreme/ Dzieki aux, ale potrzebuje raczej "swiezszych" numerow, tak powiedzmy 5-7 lat wstecz. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Mejm, tutaj masz wyszukiwarkę http://www.ppe.pl/psx-extreme.html - może nie jest idealna, bo nie ma podziału na Recki, Playtesty etc., ale po nazwie gry zawęża do kilku numerów, w których pisaliśmy. Korzystam sam, jak coś muszęodkopać i raczej sprawnie idzie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Czemu? Bo pisze niesprawdzone newsy znalezione na szybko w internecie, które po kilku minutach okazują się fake'iem. Bardzo często pisze fantastykę w swoich newsach, wymyśla jakieś fakty z du,py. Używa clickbaitów, gdzie po wejściu w newsa okazuje się, że nie ma nic wspólnego z prawdą. thx za odpowiedź Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 29 września 2016 Opublikowano 29 września 2016 Mejm, tutaj masz wyszukiwarkę http://www.ppe.pl/psx-extreme.html - może nie jest idealna, bo nie ma podziału na Recki, Playtesty etc., ale po nazwie gry zawęża do kilku numerów, w których pisaliśmy. Korzystam sam, jak coś muszęodkopać i raczej sprawnie idzie. Dzieki Perez. Bylem w tym Archiwum ale nie zauwazylem wczesniej opcji wyszukiwania. Faktycznie, wywalilo mi az 13 numerow ale wiedzialem, ze mam szukac w 2012 roku a z tego rocznika byl tylko jeden i znalazlem to co chcialem. Cytuj
Pawel_PL 1 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 Doszły mnie słuchy, że ma być wprowadzone PPE 3.5? Prawda to? A jeśli tak to kiedy i jakie mniej więcej zmiany wprowadzicie? Cytuj
Pix 912 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Zmiany to między innymi większa ilość pudelkowych newsów, więcej nieudolnych praktykantów oraz więcej raka w komentarzach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi