Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Wojciech Gruszczyk - najgorszy redaktor PPE. 

Pozdrawiam

Kolejny raz się popisał dzisiaj. Rano wszedłem na PPE i czytałem nieprawdopodobny news:

http://www.ppe.pl/news/47274/nintendo-wii-u-oficjalnie-umiera-konsola-nie-bedzie-juz-produkowana.html

i myślę no ciekawie, ale wątpię, żeby to była prawda. Potem patrze na autora: Wojciech Gruszczyk  :sorcerer:

Teraz wchodzę na PPE a tam artykuł:

http://www.ppe.pl/news/47292/a-jednak-nintendo-zamierza-wciaz-produkowac-nintendo-wii-u.html

Autor? Ten sam :D

I ten tekst:

Brytyjski Eurogamer właśnie potwierdził, że sprzęt przestanie być produkowany w najbliższy piątek. Dziennikarze otrzymali potwierdzenie tej wiadomości z kilku niezależnych źródeł, ale aktualnie Nintendo nie wydało komunikatu.

Pudelek PSX Extreme.

Tak tylko to zostawię :P http://www.ppe.pl/news/47449/nintendo-potwierdza-nintendo-wii-u-wkrotce-nie-bedzie-dluzej-produkowane.html

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 476,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano

Za 2 dni news

"Nintendo przestaje produkować konkretny model Wii U, reszta nadal dostępna" ^_^ 

Opublikowano

nie no luz, jestem po prostu hejterem Wojtka i tylko dlatego czytam jego newsy a że co drugi post jest jego to niestety czasem robię to nieświadomie, np:

http://www.ppe.pl/news/47508/watch-dogs-2-ma-spore-problemy-z-trybem-sieciowym-ale-ubisoft-juz-przygotowal-stosowna-latke.html

moim zdaniem bezsensowny news o tym, że gra nie działa i developer przygotował łatkę xdd gejmingowy pudelek

Opublikowano

Podejrzewam, że Gruszczyk jest tam po znajomości. Może jakiś nieślubny syn Rodżera?

Opublikowano

Najgorsze że te typy z PPE przenikaja do papierowego PE, co na dłuższą metę źle wrózy szmatławcowi

Opublikowano

i jeżdzą na wypady targowe, po kryjomu licząc ze zobacza sutek  Moniki  w hotelowej łazience :yao:

Opublikowano

Najlepszy jest Musiol, bezbek totalny który pasuje do ekipy jak kwiatek do kożucha. Zobaczcie sobie filmik z wycieczki na niemieckie targi. Gruszczyk też dobry, czasem takie pierdoły pisze że monitor wykrzywia. Zabawne że najlepszym redaktorem PPE wydaje się... Rayos :)

Opublikowano

To prawda. Rayos jest jedyną ogarniętą osobą w tym towarzystwie.

Opublikowano

:rayos::ohboy: 

pewnie dlatego, że piszę jedynie dłuższe teksty i to rzadko ;) 

Opublikowano

Był swego czasu Jeszce redaktor Gołąb, ale coś widzę że już nie ma, swego czasu straszna fala hejtu na niego szła, zresztą się nie dziwię, czasami takie newsy walił, że Pudelek mógłby się uczyć od niego.

Ale zapewne, Góra tak każe więc wiadomo.

Ostatno się wkórwiłem, bo był tytuł newsa, o gierce która będzie za free do pobrania, oczywiście nic nie było wspomniane na jaką platformę, dopiero po magicznym klick, okazało się że na blachę..

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Far Cry Blood Dragon już do ściągnięcia za darmo!

Też mnie to denerwuje, mimo ze gram i na blaszce.

Opublikowano

Wiadomo, Perez musi odkładać kasę na nowe lambo.

Najdłuższa inwestycja w dziejach świata się zapowiada ;)

Opublikowano

Najlepszy jest Musiol, bezbek totalny który pasuje do ekipy jak kwiatek do kożucha. Zobaczcie sobie filmik z wycieczki na niemieckie targi.

Nie widzialem ale wierze na slowo, bo czego spodziewac sie po typie, ktory wbijal trofea hackujac konsole a przylapany na tym, zwinal sie z foruma i banowal kazdego, bez slowa wyjasnienia, kto mu to wytknal na ps3site (bo jakos mial tam moda). Jak zobaczylem go w ekipie na GC i teksty w PE to przez chwile myslalem, ze to ta nowa fala trzody, o ktorej pisal Roger we wstepniaku. Ale potem dotarlo do mnie, ze to jeszcze numer pod wodza Butchera jest i nie potrafie sobie wyjasnic obecnosci pana M na lamach.

Opublikowano

No ale nie bądźcie niemili, ja zacząłem merytoryczną dyskusję.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/47804/gramy-w-the-last-guardian-edycja-prasowa-zachwyca-wykonaniem.html

"Gramy w The Last Guardian - edycja prasowa zachwyca wykonaniem"

Wow, w końcu, ciekawe jakie opnie?

"Niestety na tę chwilę nie możemy podzielić się z Wami wrażeniami z gry ponieważ obowiązuje nas embargo."

Ech... znowu się nabrałem i kliknąłem.

Edytowane przez grzybiarz

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"(...)wykorzystali screen z najnowszej gry Bethesdy. Twórcy odpowiedzieli. "

Gdzie odpowiedzieli, co odpowiedzieli? Po co piszesz "odpowiedzieli" jak nawet nic o tym w Twoim tekście nie ma? Po co? Clickbait działa, jak można takie newsy pisać?

Opublikowano

HAHAHAHA REDAKTOR GRUSZCZYK

jaki on robi śmietnik z tego ppe to się w pale nie mieści

Opublikowano

Nie rozumiem, dlaczego jeszcze trzymają Gruszczyka. Tylko krzywdę mu robią. Ktoś powinien mu tam w redakcji powiedzieć, że zupełnie nie nadaje się do tej pracy. A oni go jeszcze do PE pchają...