szczudel 146 Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 Czy mi się wydaje czy na głównej stronie zmniejszyła sie liczba postów do 4. Trochę mało. Nie przepadam za przeglądaniem tych mniejszych "kafelków" pomiędzy postami a listą wszystkich stron. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 stycznia 2018 Opublikowano 9 stycznia 2018 no tez troche mało mi sie podoba zmiana, ale pewnie do przyzwyczajenia Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 jak orzech sie przyzwyczai to ja tez moge Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 14 stycznia 2018 Opublikowano 14 stycznia 2018 Hej proszę o odbanowanie konta, chciałem poprzytulać się z moderacją na zlocie Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 W dniu 9.01.2018 o 17:44, Orzeszek napisał: no tez troche mało mi sie podoba zmiana, ale pewnie do przyzwyczajenia mnie to w(pipi)ia caly czas, 4 newsy i przewijanie przez kafelki, zeby na kolejna strone przejsc. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 15 stycznia 2018 Opublikowano 15 stycznia 2018 W tym tygodniu dodamy dodatkowe opcje widoku dla zalogowanych. Aczkolwiek nie do końca rozumiem, co znaczy, że musisz przewijać przez kafelki, żeby przejść na kolejną stronę? Przecież kafelki to normalne newsy, które po prostu są "spychane" przez nowego lądujące na górze. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 (edytowane) Kafelki dla mnie są mniej przejrzyste niż lista z newsami jeden pod drugim. A zaraz porobie screeny jak będę w domu. Edytowane 16 stycznia 2018 przez Orzeszek Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 No te kafelki g.ówno obesrane. Kiedyś to było. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 stycznia 2018 Opublikowano 16 stycznia 2018 Srry miało być bardziej merytorycznie co mi nie pasuje. Jutro napisze co mi nie leży Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 stycznia 2018 Opublikowano 18 stycznia 2018 https://www.ppe.pl/news/55937/nowe-opcje-personalizacji-ppe-filtry-i-ustawienie-liczby-newsow.html coś dla Was ustawianie ilości dużych i małych kafelków. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Ale serio, czy ktos jeszcze panuje nad zalewem gówna wrzucanego na PPE? Przykład z dziś. Wielki nius o kodzie znizkowym na 10% na PSN. No super, tylko że dopiero w komentarzach co bardziej ogarnięci userzy dopisali, że owszem, kod działa, ale tylko na kontach USA Kiedy myślisz, że redaktor Gruszczyk to najgorsze co może spotkac ten portal, to wyskakuja panowie Chrzanowski i jakiś śmieszny koleś z "3" w nicku, przy których Grucha jest Kapuścinskim dziennikarstwa growego 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Myślisz, że to jest dno? To tego nie widziałeś: https://www.ppe.pl/publicystyka/3789/najwspanialsze-kobiety-obecnej-generacji-konsol-nowe-oraz-znane-bohaterki-kultowych-gier.html Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Gruszczyk to jest dno dna. Dwa dni temu wrzucił jakąś przerobioną grafikę, że do PS+ trafią jakieś duże gierki. Źródło: twitter.com xd Jak co miesiąc jakiś noname zarzucił plotką, a ten to wrzuca na portal, masakra. Weźcie go otrujcie albo z roboty wyrzućcie. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Niestety, ale takie dzbany muszą być, robią dzięki temu chwytliwe tytuły, ludzie wchodzą, wejścia się zgadzają i interes się kręci. 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 No ja mam konto na ppe tylko dla listy Chce zagrać, bo na mój profil wchodzi narzeczona jak chce mi jakąś grę kupić na prezent xD 1 4 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 No moim zdaniem nie muszą być. Gdyby nie takie beznadziejne materiały, wchodziłbym na ppe częściej niż ten raz na dwa miesiące jak teraz. Co tam nie wejdę to aż mnie skręca. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Ja rozumiem że w czasach dzikiej konkurencji na tym polu clickbaitowe tytuły i niusy-z-dupy są konieczne, ale niech będą jakieś granice szacunku dla czytelnika, minimalne pozory kontroli jakości. 3 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Już tego artykułu z babami nie ma. To mnie jeszcze bardziej ciekawi. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Godzinę temu, grzybiarz napisał: Już tego artykułu z babami nie ma. To mnie jeszcze bardziej ciekawi. Na TT dosyć mocno to zostało skrytykowane, może dlatego. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Oooo PlayStation Polska coś przygotowało dla polskich graczy? Klik Klik A nie, to tylko kod na zniżkę na amerykański PSN Wg mnie, nie powinno być żadnych niusów odnośnie amerykańskiego PSN, bo przecież użytkownicy z Polski nie mogą mieć kont z USA, bo to niezgodne z regulaminem:) A dość często czytam, jakie tam mają super promocje, co mnie to obchodzi?:/ 1 Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Ale te kafelki brzydkie, czemu psujecie co raz bardziej te ppe. Ja myślę czasami że bardziej się nie da, a tu surprise i jest jeszcze bardziej. To straszne jak w przyszłości upadnie gazeta, bo ludzie wszystko będą mieli na mądrym zegarku. Potem będą musieli na ppe wchodzić, a tam wszystko takie popsuty. Tylko te newsy są takie cudowne i ci newsmani. Oni to robią dla nas rano jedzą kanapkę i z mlekiem. Potem wchodzą na google, dają hashtag #gry #newsy #kotatku i inne. I potem google translator i trochę swój łamany angielski, coś od siebie i jest świeżutki news. To jest sztuka, to się ceni. Nie to co te kafelki, ja kafelki mogę mieć w łazience, nie w miejscu z newsami, w tej takiej mojej internetowej gazecie. Mieliście kiedyś kafelkę na gazecie? Ja miałem, ubrudziłem sobie gazetę, a potem ze złości mi się ta kafelka ułamała o ścianę. I klient musiał kupić nową. Biedna kafelka, postarajcie się bardziej. Edytowane 29 stycznia 2018 przez Sephrio Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Przecież wygląd kafelków możesz sobie zedytowac @Sephrio. Perez wrzucał link pare postów wyżej. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 45 minut temu, grzybiarz napisał: Przecież wygląd kafelków możesz sobie zedytowac @Sephrio. Perez wrzucał link pare postów wyżej. Ale ten link co tam jest w tym newsie https://www.ppe.pl/news/55937/nowe-opcje-personalizacji-ppe-filtry-i-ustawienie-liczby-newsow.html to jak w niego wchodzę to mi wyskakuje żebym się zalogował. A ja mam tam stałego bana(jestem niewinny) więc nie mogę ustawić. 1 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Czy mi się wydaję, czy froum PPE jest już w zasadzie pół martwe? Wystarczy spojrzeć na daty ostatnich postów na głównej stronie.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi