Opublikowano 2 lutego 20187 l Uśpione, żadne tam martwe! Forum na razie jest sobie gdzieś tam schowane, zresztą to było do przewidzenia, bo znaczna część dyskusji odbywa się w komentach, ale przy nowej odsłonie PPE na pewno będziemy chcieli forum nieco bardziej zintegrować z resztą strony.
Opublikowano 2 lutego 20187 l W dniu 18.01.2018 o 15:29, Rayos napisał: https://www.ppe.pl/news/55937/nowe-opcje-personalizacji-ppe-filtry-i-ustawienie-liczby-newsow.html coś dla Was ustawianie ilości dużych i małych kafelków. dzieki Rayos, teraz jest lepiej
Opublikowano 4 lutego 20187 l Igorek znowu dostarcza Assassin’s Creed: Origins. Hakerzy pokonali Denuvo po ponad 3 miesiącach https://www.ppe.pl/news/56289/assassin-s-creed-origins-hakerzy-pokonali-denuvo-po-ponad-3-miesiacach.html
Opublikowano 19 lutego 20187 l Kamil 3man Trzeciakiewicz i te jego tytuły newsów: Box Office - Ameryka. Grey dochodzi bardzo szybko do pierwszego miejsca ale rozczarowuje finiszem Box Office - Polska. Grey i Anastasia zrobili to w pozycji numer jeden także w naszym kraju Box Office - Ameryka. Grey szczytował bardzo krótko, Czarna Pantera ma ten zwierzęcy magnetyzm
Opublikowano 20 lutego 20187 l Kamil 3man Trzeciakiewicz Coraz bardziej podobają mi się jego teksty, przeglądy. Ostatni cykl komiksowy.Niby nic nowego, a na weekend jak znalazł.
Opublikowano 20 lutego 20187 l A Gruszczyk dzisiaj napisał, że w marcu będzie coś extra w Plusie, że nigdy taki Plus nie był, jaki będzie teraz w marcu. A w niusie czytam, że jakiś jutuber tak powiedział i pewnie tak będzie, ale nie wiadomo, co to będzie ://////
Opublikowano 21 lutego 20187 l W dniu 19.02.2018 o 18:21, tedi007 napisał: Kamil 3man Trzeciakiewicz i te jego tytuły newsów: Box Office - Ameryka. Grey dochodzi bardzo szybko do pierwszego miejsca ale rozczarowuje finiszem Box Office - Polska. Grey i Anastasia zrobili to w pozycji numer jeden także w naszym kraju Box Office - Ameryka. Grey szczytował bardzo krótko, Czarna Pantera ma ten zwierzęcy magnetyzm Żeby to był chociaż jego pomysł. Zerżnął z Filmwebu.
Opublikowano 16 marca 20187 l Cytat Reżyserami filmu są Anthony Russo (m.in. "Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów", "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz") i Joe Russo (m.in. "Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów", "Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz"). Kolejną opowieścią z Marvel Cinematic Universe jest Ant-Man and the Wasp (3 sierpnia 2018), a widzowie już zbierać znajomych na Captain Marvel (8 marca 2019) oraz wciąż niezatytułowany film z Avengersami (3 maj 2019) i kolejną przygodę Spider-Mana (5 lipiec 2019). Gruszczyk oczywiście. Gdy płaca Ci za ilość tekstu a nie jakość.
Opublikowano 27 marca 20187 l @Perez https://www.ppe.pl/news/57282/medievil-remastered-ma-otrzymac-w-pakiecie-medievil-ii-szczegoly-wkrotce.html Czemu wy temu dzbanowi płacicie, bo moim zdaniem to powinniście go już dawno wywalić na zbity pysk? Melepeta kolejny raz nie rozumie oryginalnego artykułu po angielsku i dopisuje jakieś swoje wyssane razem z bąkiem z dupy sensacje typu, że będzie to podbita gra z psx. W źródle nic takiego nie było podane, a kodowa nazwa projektu to Medievil remastered.
Opublikowano 27 marca 20187 l Pracownik amerykańskiego sklepu tak powiedział. Nie ufasz pracownikom amerykańskich sklepów?
Opublikowano 27 marca 20187 l Z Gruszczykiem jak z tym robotnikiem z kawalu, ktory lata z pusta taczka bo taki zapier.dol ze nie ma czasu zaladowac. Pisze duzo ale w zasadzie szkodnik.
Opublikowano 27 marca 20187 l 6 minut temu, milan napisał: lata z pusta taczka bo taki zapier.dol ze nie ma czasu zaladowac.
Opublikowano 30 marca 20187 l Wiecie ze PPE istnieje już 8 lat? niusa na stronie właśnie przeczytałem i się złapałem za głowę. Ale ten czas zapier.... Sciera na blogu opisujący piwo z kulką w puszce, coś pięknego Edytowane 30 marca 20187 l przez grzybiarz Wyraz „zapierdala” mi nie ocenzurowało.
Opublikowano 30 marca 20187 l Jedyny powód dla którego Gruszczyk pisze na PPE to fakt, że jest kolegą Rogera.
Opublikowano 30 marca 20187 l https://www.ppe.pl/news/57309/far-cry-5-ulepszone-dzieki-sterownikowi-game-ready.html news na portalu ppe, że nvidia wydała nową wersję sterowników xdddd
Opublikowano 31 marca 20187 l Wywaliło mnie podczas rozwiązywania quizu o CC i nie mogę się zalogować. Wczoraj miałem podobny błąd, gdy chciałem przejsć z ppe na na forum ppe, wywaliło mnie i nie mogłem się zalogować.
Opublikowano 31 marca 20187 l W sumie to zabawne, część redaktorów okazuje pogardę dla blogerów, a PPE jest pełne clickbaitów i innych rzeczy z których się naśmiewali, a dokooptowanie Gruchy do szmatławca uważam za najgorszą decyzje Rogera. Pozostałe nowe narybki są dobre, ale Grucha to tragedia.
Opublikowano 31 marca 20187 l 13 godzin temu, ragus napisał: Po co wchodzicie na ten słaby serwis internetowy? żeby się powku,rwiać na gruszczyka
Opublikowano 31 marca 20187 l 2 godziny temu, metalcoola napisał: W sumie to zabawne, część redaktorów okazuje pogardę dla blogerów, a PPE jest pełne clickbaitów i innych rzeczy z których się naśmiewali, a dokooptowanie Gruchy do szmatławca uważam za najgorszą decyzje Rogera. Pozostałe nowe narybki są dobre, ale Grucha to tragedia. Zawsze może być gorzej, mogą jeszcze dokoptowac tego tragicznego typa z "3" w nicku Co nie zmienia faktu, że pan Gruszczyk przypomina mi jamnika z kawału "no ku..a nie wiem co tak słabo"
Opublikowano 31 marca 20187 l 6 minut temu, MAJOR SZEJDI napisał: żeby się powku,rwiać na gruszczyka To jak strup na kolanie. Bedziesz tego żałować no ale weź nie rozdrap.
Opublikowano 14 kwietnia 20186 l Witaj, Twoje zachowanie na portalu PPE.pl sprawiło, że nasza administracja musiała nałożyć na Ciebie karę administracyjną: 1 ostrzeżenie oraz ban czasowy na 48h. Powód: "Po prostu zielone X szambo wie gdzie jego miejsce i klęka przed niebieskim Panem Sony." Bez komentarza / msh W newsie gdzie Ms gratuluje Sony nowego GoW. Lekka przesada, żeby za małe CW dawać od razu bana xD Kogoś zabolal tylek. Edytowane 14 kwietnia 20186 l przez Plugawy