Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Nie znasz mojej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 A kiedy nowa wersja portalu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wakacje, choc pewnie nim wszystko ogarniemy to wyjdzie wrzesien. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Ja mam pytanie do redakcji: jak wytrzymujecie te ciągłe uwagi polonistów, narzekania web designerów i krytykę królów internetu? Ostatnio to wieczne marudzenie "speców" a bo to nudne, to już było 100 razy a ten temat to nie o grach, etc. Ja bym strzelał. Pozdrawiam i zazdroszczę cierpliwośći Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jak to jak wytrzymują? Przecież nic z tym nie robią wiec pewnie nawet nie czytają Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Czytają tak samo jak "newsy" Gruszczyka przed publikacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ja tam lubię czasem wejść na PPE dla zdrowej porcji beki. Niedawno redaktor Gruszczyk spłodził niusa o filmie z udziałem Jana Stuhra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ja zdziczałem kompletnie jak przeczytałem to: Cytat Gry będą dostępne w pięciu progach cenowych – 9,99 zł, 19,99 zł, 39,99 zł i 59,99 zł. https://www.ppe.pl/news/57505/gry-w-biedronce-78-tytulow-na-ps4-xone-ps3-x360-i-pc.html#c2127915 No kocur z pana Wojciecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ja ostatnio miałem bekę z newsa, którego puentą było stwierdzenie, że Rockstar prawdopodobnie pracuje nad GTA 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Gruszczyk jest jak urzędnik w ZUSie - wszyscy wiedzą, że bez niego byłoby lepiej i jest potrzebny jak świni siodło, ale ma solidne plecki i nikt go nie ruszy. A że niekompetentny? Iiiiiii tam, tak tylko ludzie gadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 12 godzin temu, milan napisał: Jak to jak wytrzymują? Przecież nic z tym nie robią wiec pewnie nawet nie czytają Wypraszam sobie! :P. Nie wiem, jak reszta redakcja, ale osobiście z tematów o PE i PPE czytam wszystko. Nie na wszystko odpisuje, bo nie zawsze ma to sens, czasami po prostu przyjmuję do wiadomości. 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Gruszczyk jest jak urzędnik w ZUSie - wszyscy wiedzą, że bez niego byłoby lepiej i jest potrzebny jak świni siodło, ale ma solidne plecki i nikt go nie ruszy. A że niekompetentny? Iiiiiii tam, tak tylko ludzie gadają. Bzduras, to nie tak. Zdarzają się Wojtkowi wpadki, może więcej niż innym, ale to też wynik z tego, że Wojtek ogarnia masę roboty, więc i "okazji" do pomyłki jest więcej. Ot, ja ostatnio przy zapce numeru pomyliłem numer wydania na grafice, Rozbo zakręcił z tymi paskami w GoW-ie, ktoś tam inny coś zrobił - nikt z nas tego celowo nie robi, bo jest to irytujące dla wszystkich - czytelników, ale jeszcze bardziej nas, bo chyba nikt nie przepada, jak mu ktoś błędy wytyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 21 godzin temu, Perez napisał: Bzduras, to nie tak. Zdarzają się Wojtkowi wpadki, może więcej niż innym, ale to też wynik z tego, że Wojtek ogarnia masę roboty, więc i "okazji" do pomyłki jest więcej. Ot, ja ostatnio przy zapce numeru pomyliłem numer wydania na grafice, Rozbo zakręcił z tymi paskami w GoW-ie, ktoś tam inny coś zrobił - nikt z nas tego celowo nie robi, bo jest to irytujące dla wszystkich - czytelników, ale jeszcze bardziej nas, bo chyba nikt nie przepada, jak mu ktoś błędy wytyka. Za każdym razem jak mówicie o "Wojtusiu" to wyczuwam że to jakiś niepełnosprawny, i zastanawiam się czy powinniśmy w ogóle go krytykować. Pieknie to wyjaśniasz perez, ale można wywnioskowac że liczy się dla was tylko ilość i krzykliwe tytuły, a niejakość, nie można prościej? Po co te peany do Wojtusia, na co mi tani papier toaletowy którym nawet się nie można podetrzeć. Przecież on ciągle ma babole w tekstach, ciagle! On wie że jest tsk krytykowany? czy go zamkneliscie pod kloszem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Nie wchodź na ppe i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Stworzylismy z olszmitzem karykature uzytkownika Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 https://www.ppe.pl/recenzje/4096/state-of-decay-2-recenzja-gry-wiecej-zombie-wiecej-smierci-wiecej-problemow.html?page=1 widze ze zaczeliscie leciec na klikniecia i dzielic krotka recenzje na dwie strony Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ale wiesz, że dzielimy teksty już od dłuższego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 jakbym wiedział to bym nie pisał tego posta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Mam problem z reklamą filmu hana solo, wyskakuje na cały ekran i nie idzie jej wyłączyć problem na safari na iPadzie oraz na Windows phone w internet explorer (bieda w domu ;( ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 17 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Hmm, dziwne. Reklamę testowaliśmy na kilku urządzeniach, za każdym razem normalnie dostępny jest krzyżyk do zamknięcia. Ponadto akurat ta reklama z racji "wyskakiwania" ma ustawioną opcję, aby dla jednej osoby wyświetlała się raz, więc po odświeżeniu PPE nie powinieneś już jej widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 http://neosite.pl/ co to za stronka z neo w nazwie?:) Jakaś nowość Właśnie się wyświetliła w nowym regulaminie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 biorąc pod uwagę, że redakcja jest z pssite i adres pssite.com przekierowuje na neosite.pl... zmiana nazwy i wyglądu strony? pssite i tak już od dłuższego czasu pisał nie tylko o pleju ale i o Switchu i innych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 8 minut temu, grzybiarz napisał: http://neosite.pl/ co to za stronka z neo w nazwie?:) Jakaś nowość Właśnie się wyświetliła w nowym regulaminie forum. A to żadna nowa, to stare PS Site po zmianie. Już kilka dobrych tygodni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephrio 2 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Nie pokazuje mi informacji o rodo na ppe Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jak walnąć artykuł o niczym https://www.ppe.pl/publicystyka/4125/days-gone-ps4-zapowiedz.html#c_last brak konkretów, same domysły Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Bardzo wartościowy artykuł. Czekam na podobne o GTA VI i Half-Life 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi