Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, McDrive napisał:

Czemu przywitał mnie napis na ppe o tym, że mam bana?

Podrzuc mi na maila perez@psxextreme.pl screena, sprawdzimy. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Perez napisał:

Podrzuc mi na maila perez@psxextreme.pl screena, sprawdzimy. 

Poszło :)

Ed.

Już działa. Dzięki

Edytowane przez McDrive
Opublikowano (edytowane)
W dniu 13.08.2018 o 11:11, Shagohad napisał:

https://www.ppe.pl/news/60331/red-dead-redemption-2-wykorzysta-pelna-moc-xbox-one-x.html

Po czym w "newsie":

Naprawdę, ostatni raz kliknąłem w jakikolwiek "news" przygotowany przez tego "redaktora". 

Hah wlasnie wszedlem na forum aby to napisac, widze ze nie tylko mi sie w oczy rzucilo

"Na witrynie Xbox.com pojawiła się adnotacja, według której Red Dead Redemption 2 ma zaoferować rozdzielczość 4K Ultra HD i jednocześnie wspierać HDR. Są to dwie naprawdę dobre informacje, ponieważ gracze mogą liczyć na kapitalną jakość obrazu na sprzęcie Microsoftu. "

I po to news aby napisac oczywista oczywistosc? 4k i HDR na Xbox X no cos takiego kto by pomyslal.

No super dwie wiadomosci, ja pierd. tez chyba zaczne omijac te newsy bo straszny waste of time, w ogole moze lepiej na pssite sie przerzucic jesli chodzi o nowinki

Wojciech Gruszczyk zaczyna mi sie teraz kojarzyc z filmami produkcji netflixa i w cale nie chodzi mi tu o 4K i HDR.

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

W ostatnich dniach jakby mniej WG na PPE. Mam nadzieję, że to permanentna zmiana a nie efekt sezonu urlopowego, bo nie ukrywam - dzięki temu na PPE wchodzę częściej i czytam więcej.

Opublikowano

Może i mniej, bo pojechał na gamescom, ale za kilka dni wróci i znowu zaleje PPE bezwartościowymi tekstami, bez treści, bez przekazu, skopiowanymi z innych stron. Mam nadzieję, że to czytasz Gruszczyk.

Opublikowano

Kurde, a już miałem nadzieję, że idzie lepsze na tym portalu, bo poziom newsów momentalnie skoczył do góry :(. Ech, kilka dni normalności, później znowu połowa "newsów" będzie ignorowana.

Opublikowano

O, może warto dać userom opcję ignorowania newsów konkretnych osób? Bo mam taki jeden typ, który trafiłby tam w przeciągu sekundy od uzyskania takiej możliwości i nawet brewka by mi nie pyknęła.

Opublikowano
4 minuty temu, Luqat napisał:

Jak to zrobią i włączysz tą opcję, to będziesz widział całe dwa niusy na tydzień. Nie ma szansy, żeby tak sobie strzelili samobója :potter:

Dwa newsy na tydzien > sto gruszczynewsów dziennie :cool:

Opublikowano

W miejsce Gruchy wskoczył niejaki Musiol, ceniony łowca trofeów, więc  :reggie:

Cytat

World War 3. Mamy pokaz rozgrywki z polskiego killera Battlefielda!

Opublikowano
19 minut temu, Rozi napisał:

Ja pierdolę, da się jakoś ukryć awatary?

Z poziomu ustawien to chyba nie, ale zainstaluj sobie stylebot w chrome. Kliknij prawym na wtyczke -> options -> styles -> add new style i dla URLa http://www.psxextreme.info/ wstawiasz: 

.ipsUserPhoto {
    display: none;
}

Efekt:

2YvSLB3.png

• Lubię! 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja szejdiego  usunałem avatar kiedys, w firefoksie po prostu kliknałem na avatara prawym i  dałem  zablokuj, działało aż zmienił.

p.s.  adblockiem zblokowałem, działa.

Edytowane przez milan
Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał:

A da się konkretnych użytkowników wybrać?

Trzeba by bardziej skomplikowane reguly popisac, ale faktycznie milan dobrze napisal mozna zblokowac przy pomocy adblocka albo ublock origin. Klikasz prawym i blokuj na konkretnych dzbanow i dziala

Opublikowano

News Musiolika o rzekomym wyrzuceniu reżysera nowego Bonda przez Tomasza Kota GOTY