Fanek 668 Opublikowano 28 września 2018 Opublikowano 28 września 2018 (edytowane) Tu wasz ulubieniec o nowej generacji, która wyjdzie w bundlu RDR2 Cytat PlayStation 4 Pro z limitowanej wersji Spider-Mana oraz specjalna wydana konsola z okazji 500 mln sprzedanych urządzeń to ostatnie urządzenia Japończyków z serii CUH-71XX. Wiele na to wskazuje, że kolejne gry otrzymają „nową generację”, która określana jest jako CUH-72XX. Red Dead Redemption 2 to jedna z najważniejszych produkcji tej generacji i Sony postanowiło wyróżnić tytuł Rockstar specjalnym modelem – klienci decydujący się na konsolę w bundle packu z grą, zgarną PlayStation 4 Pro oznaczone CUH-7215B! Co za kolejny stek bzdur i nawijanie makaronu tylko aby więcej słów było, wystarczyło napisać w paru zdaniach że wychodzi nowa rewizja i tyle. https://www.ppe.pl/news/125762/playstation-4-pro-w-nowej-wersji-w-zestawie-z-red-dead-redemption-2-sony-wprowadza-ulepszony-model.html Edytowane 28 września 2018 przez Fanek Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 https://www.ppe.pl/news/126092/cd-projekt-z-rekordowym-spadkiem-na-gieldzie-zly-dzien-dla-wielu-firm.html Jaka dzisiaj wartość CDProjektu na giełdzie? Skoro informujecie o spadkach to informujcie o wzrostach. Czy jest jakiś temat na któym Gruszczyk się nie zna? Recenzuje gry, sprzęt PC, recenzuje filmy, zajmuje się handlem a teraz jeszcze giełdą papierów wartościowych. https://www.ppe.pl/news/126096/fallout-76-pozwoli-kupowac-atomy-za-pieniadze-gra-moze-otrzymac-cross-play-i-ogladamy-mape.html Cytat jednym z najciekawszych kwestii do omówienia są oczywiście mikrotransakcje Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Generalnie news z dupy o niczym. Ja teraz siedzę sobie w robocie i piję kawkę a Gruszczyk pewnie w domu z translatorem kopiuje newsy z zagranicznych portali, bo co odświeżę PPE to nowa notka od niego. On szybciej pisze niż ja czytam. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Czy z dupy to nie wiem, bo nie czytam, ale myślę, że teksty mogą być napisane wcześniej i wrzucane są gotowe. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 I cyk, kolejny news: https://www.ppe.pl/news/126097/sony-mowi-o-nowej-generacji-playstation-5-jest-niezbedne.html O czym? Czego można się dowiedzieć z tego newsa? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 Z tego newsa można się dowiedzieć, że Sony chce aby Playstation 5 powstało. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 (edytowane) Cytat Red Dead Redemption 2 z nową jakością interakcji z NPC po wyłączeniu mapy Co? Edytowane 9 października 2018 przez Bzduras Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2018 Opublikowano 9 października 2018 11 godzin temu, Plugawy napisał: Z tego newsa można się dowiedzieć, że Sony chce aby Playstation 5 powstało. ja już newsy Gruszczyka skipuje z miejsca, widać 137 postów nayebane reklamy wyświetlone "hajs się zgadza". Innych czytam. Z dnia na dzień coraz większe rozstępy w jakości na tym portalu, szkoda że pssite nie dało rady A jak mapy się nie wyłączy to będzie stara jakość interakcji z NPC Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 (edytowane) Mam problem z przyciskami akceptacji RODO. Wciskam i brak reakcji. Strona zasłania mi cały ekran na tablecie i nie mogę jej wyłączyć. Próbowałem stockową przeglądarkę,Chrome i nic. Jedynie Firefox czasem wyłączy ten komunikat Edytowane 11 października 2018 przez Tokugawa1982 literówka Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 11 października 2018 Opublikowano 11 października 2018 Hmm, sprawdzimy - zgłoszeń na to nie ma, u siebie teraz sprawdzałem na kompie i telefonie i normalnie się przyciski reagują. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Chyba @hiv się nie przelogował i wrzucił jakiś głupi filmik na kanał ppe zamiast Zagranie, bo nie wierzę, że można było specjalnei coś takiego wrzucić na oficjalny kanał portalu. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Black Panther 2. Znamy nazwisko reżysera Black Panther 2 jest więcej niż pewne. Po ogromnym sukcesie kasowym poprzednika, Marvel powoli zabiera się za przygotowania kontynuacji. Kto wyreżyseruje dwójkę? O tym, że Black Panther 2 powstanie wiedzieliśmy od dawna. Od samego początku spekulowano, że kontynuacja ponownie przypadnie do wyreżyserowania Ryanowi Cooglerowi, ale Marvel niczego nie chciał do tej pory potwierdzać. HBO GO październik. Czarna Pantera, Kemping, Ślepnąc od świateł, Atak paniki i więcej Serwis Hollywood Reporter powołując się na swoje źródła, dotarł do informacji, że Ryan Coogler nie tylko wyreżyseruje Black Panther 2, ale także napisze scenariusz do kontynuacji. Nikogo ten ruch nie powinien dziwić - Black Panther na całym świecie zarobiło 1,3 miliarda dolarów dla Marvela. Źródła donoszą, że Marvel nie czuje presji czasu i prace nad scenariuszem mają ruszyć dopiero w przyszłym roku, a prace nad produkcją planowane są na przełom 2019/2020 roku. Szefostwo Marvela nie chciało rozdzielać zespołu, który jest odpowiedzialny za tak duży sukces i liczy, że kontynuacja go przebije. Oficjalnie jednak studio głosu w tym temacie nie zabrało. Disney skupia się na razie na dwóch nadchodzących filmach - nowych Avengersach, których premierę zaplanowano na maj 2019 roku oraz kontynuacji Spider-Mana: Homecoming, która do kin trafi w lipcu 2019. Na początku myślałem że znamy, ale później się dowiedziałem że jednak to pogłoski xD Widzę że ten musiol to ma sensei gruche Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Dobrze, że nie wkleiłeś tutaj linku do newsa, żeby nie nabijać klików. Proponuję wprowadzić zakaz linkowania PPE na forum. Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 (edytowane) Nie ma co pisać o PPE, i tak każdy związany z tym portalem może i czyta te posty, ale nic to nie zmieni. Ot, maszyna do klików generuje hajsy kosztem, hm, bycia maszyną do klików. Dopóki mechanizm działa dopóty nikt z zainteresowanych go nie ruszy. Edytowane 12 października 2018 przez Bzduras Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Może jakaś solidarna sygnaturka na forumku by wypie,rdolic gruche i musiola? 1 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 A jestem za. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 No i super to teraz tylko zrobić Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 a wiecie że gruszczyk to nie jest szeregowy redaktor tylko zastepca redaktora naczelonego ppe? 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 7 minut temu, szejdj napisał: a wiecie że gruszczyk to nie jest szeregowy redaktor tylko zastepca redaktora naczelonego ppe? naczelnego czy nieleczonego? 1 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 (edytowane) W dniu 19.04.2018 o 21:20, Bzduras napisał: Gruszczyk jest jak urzędnik w ZUSie - wszyscy wiedzą, że bez niego byłoby lepiej i jest potrzebny jak świni siodło, ale ma solidne plecki i nikt go nie ruszy. A że niekompetentny? Iiiiiii tam, tak tylko ludzie gadają. W dniu 19.04.2018 o 23:23, Perez napisał: Bzduras, to nie tak. Zdarzają się Wojtkowi wpadki, może więcej niż innym, ale to też wynik z tego, że Wojtek ogarnia masę roboty, więc i "okazji" do pomyłki jest więcej. Ot, ja ostatnio przy zapce numeru pomyliłem numer wydania na grafice, Rozbo zakręcił z tymi paskami w GoW-ie, ktoś tam inny coś zrobił - nikt z nas tego celowo nie robi, bo jest to irytujące dla wszystkich - czytelników, ale jeszcze bardziej nas, bo chyba nikt nie przepada, jak mu ktoś błędy wytyka. Tyle w temacie. Najbardziej martwi mnie, że przeszczepiają go na grunt magazynu. Edytowane 12 października 2018 przez Bzduras Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Aha, czyli gruszczykowi możecie naskoczyć jak to następca XDD Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Rok 2018 a Ci nie wiedzieli, że Wojtek to z-ca red. nacz. 1 Cytuj
Bzduras 12 529 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Wystarczy, że wiemy, że to newsman po zbóju fest. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 jaki redaktor taki i portal Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 12 października 2018 Opublikowano 12 października 2018 Roger w nowym psxie pisze, że Grucha jest niezastąpiony jakoś tak. dla mnie JEDYNE i racjonalne wytłumaczenie jest takie, że Grucha ma grube haki na Rogera, Pereza, Rozbo. i to takie które zrujnowałyby domy, rodziny, kariery i dlatego jest trzymany i wychwalany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi