szejdj 2 804 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Profesjonalny unboxing od Pana Redaktora Chrzanowskiego. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 Taka refleksja mnie naszła po przeczytaniu tego newsa. Redaktorzy Frobesa donoszą, a redaktorzy PPE nie pofatygują się, żeby to sprawdzić? Jeden z największych sajtów o gierkach w kraju nie może odpalić konsoli i tego przetestować, tylko robi news na podstawie newsa z Forbesa i komentarzy z Reddita. Ich nie da się traktować poważnie xD Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 Typ ma płacone pewnie 2 zł na newsa i jeszcze będzie to weryfikował xd sam bym kopiował te newsy jak najęty jakby mnie życie zmusiło do takiej pracy. 1 1 Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 dokładnie, jeszcze by się okazało że gra się nie zawiesza i co? 2 zł przepadnie, a tak wszyscy są zadowoleni, news się klika, jest setki komentarzy. Dla portalu i redaktora to same plusy Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 @Ukukuki@ASX nie no, wiadomo że im mniej roboty i bardziej klikbajtowy news, tym lepiej. Po co samemu zrobić, jak już zrobione. Mateusz z Forbesa napisał, ja se przeklikam i fajnie jest. Mam po prostu bekę, bo oni sami nie tworzą żadnego contentu. Nic, zero, jedynie podpierdolka info napisanych na innych portalach albo TOP10 gier PS2 z najśmieszniejszym stworkiem i cudze gameplaye z YT. Dziwi mnie po prostu, że to jeszcze zipie przy tak żenującym poziomie. Jeszcze dwie korporacje na godzinę, no do jasnej anielki idę sobie herbatki naparzyć bo nie wytrzymie. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 No ale z drugiej strony ich czytasz, czyli to co robią ma sens. Sam swoimi wejściami napędzasz tą machinę ;p 2 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 Ja dziś tam przeczytałem takie kwiatki: Dziennikarze otrzymali konkretów od źródeł w łańcuchu dostaw komponentów i według szczegółów(...) 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 25 minut temu, Ukukuki napisał: No ale z drugiej strony ich czytasz, czyli to co robią ma sens. Sam swoimi wejściami napędzasz tą machinę ;p Raz na jakiś czas wejdę - robię to dla innych, żeby nie musieli wchodzić. Ponadto jest to dobry motyw żeby podnieść sobie ciśnienie bez aktywności fizycznej Tym razem zapalnikiem był post z CW, tam pojawił się screen z tego wpisu. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 9 lutego 2021 Opublikowano 9 lutego 2021 No wchodzenie na ppe to chyba tylko dla beki. Szkoda ale pewnie nowy portal cd action nie bedzie dla nich zadna konkurencja. Ale mimo to jestem ciekawy co tam za ten milion zbuduja. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 10 lutego 2021 Opublikowano 10 lutego 2021 Niech gry-online dostosują swoją stronę do obecnych realiów i będzie ok. Merytorycznie są w porządku. Cytuj
Gość Opublikowano 10 lutego 2021 Opublikowano 10 lutego 2021 (edytowane) W dniu 22.11.2019 o 17:24, Gość napisał: Jest to bardzo ciekawa sytuacja, która potwierdza, że prawnicy nie zamierzają ignorować podobnych sytuacji i chcą jak najszybciej działać. Co jednak ważne – Chimicles Schwartz Kriner & Donaldson-Smith powoli staje się kancelarią specjalizującą się w problemach padów, ponieważ to właśnie ta firma jako pierwsza pozwała Nintendo właśnie z powodu analogów w Joy-Conach. Jest to bardzo ciekawa sytuacja, która może wymusić na Sony dokładniejsze sprawdzanie padów DualSense lub jeśli doniesienia zostaną potwierdzone, zmiany w projektowaniu urządzeń. https://www.ppe.pl/news/154364/dualsense-ps5-problemy-prawnicy-badaja-pozew.html to musi byc jakiś bot model Grucha, albo on faktycznie żyje dla tego portalu i w ogóle nie śpiąc taśmowo nakurwia te niusy po 2 zł od sztuki Edytowane 10 lutego 2021 przez Gość Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 W dniu 9.02.2021 o 16:45, ASX napisał: dokładnie, jeszcze by się okazało że gra się nie zawiesza i co? 2 zł przepadnie, a tak wszyscy są zadowoleni, news się klika, jest setki komentarzy. Dla portalu i redaktora to same plusy Zyebał, bo mógł napisać newsa, potem odpalić grę i sprawdzić i ... jakby problemu nie było to napisać drugiego newsa, a jakby był to potwierdzić kolejnym newsem i frajer zarobiłby 4 zł a tak ma tylko 2. 1 Cytuj
tedi007 633 Opublikowano 18 lutego 2021 Opublikowano 18 lutego 2021 https://www.ppe.pl/publicystyka/10330/przestanmy-zle-zyczyc-cd-projekt-red-bledy-zdarzaja-sie-kazdemu.html Cytat CD Projekt RED popełniło ogromny błąd wydając Cyberpunk 2077 10 grudnia 2020 roku. Polacy swoje już wycierpieli, więc zastanówmy się, czy jest sens wciąż źle im życzyć. Nie wolno źle mówić o CD Projekt RED, bo jeszcze Wiedźmin 4 nie powstanie. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 A przy okazji: Info z: https://polskigamedev.pl/cyberpunk-2077-news-przykladowy/ Liczba publikacji o Cyberpunku 2077 na polskich stronach dla graczy: PPE.pl: 875 Gram.pl: 675 GRYOnline.pl: 583 PPE Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 17 godzin temu, Cedric napisał: A przy okazji: Info z: https://polskigamedev.pl/cyberpunk-2077-news-przykladowy/ Liczba publikacji o Cyberpunku 2077 na polskich stronach dla graczy: PPE.pl: 875 Gram.pl: 675 GRYOnline.pl: 583 PPE Niech pomyślę... Gracze są wściekli? Cytuj
michal 558 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 mam pytanko do ludzi, którzy głębiej siedza ww temacie. Kto teraz wykłada hajs na portal ppe.pl? Jakis majętny inwestor czy ''zwykly, polski przedsiębiorca''? Portal ma szanse na odpowiedni poziom, ale chyba trzeba wylozyc konkretny pieniądz na wykwalifikowanych ludzi a nie hipsterkow, którzy traktuja gry wideo jak zwykle hobby miedzy sraniem a piciem. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 ppe.pl zarabia na siebie więc nikt nie będzie już zmieniał formuły portalu. Chcecie bardziej ambitny portal to nie w tym miejscu. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 Istnieje coś takiego jak dobry, polski portal o grach? Sam wskazałbym kiedyś Eurogamera, ale tam jest taki slowpoke, że nie zdziwię się jak redakcja to jeden studenciak pracujący po godzinach, na ćwierć etatu. Cytuj
ASX 14 654 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 dobry polski portal gierkowy to niestety oksymoron, kiedyś bardzo lubiłem polygamie ale potem coś się zepsuło Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 Polygamia była spoko ale niestety strasznie mało tam newsów i mocno opóźnione. Jest jeszcze planeta gracza. Całkiem spoko strona Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 Ja bardzo dawno temu wchodziłem na gram.pl ale też coś nawaliło i przestałem czytać. Regularnie wchodzę tylko na eurogamera ale tego orginalnego z UK. Na naszym za mało się dzieje. Szukam czegos nowego obecnie (może być całkowicie w EN). Cytuj
michal 558 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 a co myślicie o kotaku? czasem wchodze i tam jest w ogole inna kultura niz na polskiej stronie o grach. Przejrzysty layout, dobry poziom komentarzy i nieraz ciekawe artykuły. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 Szczególnie ten o uchodźcach klimatycznych w nowym Battlefieldzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi