Alastor84 324 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Gameonly jest zdecydowanie lepsze od ścieku zwanego ppe. Właśnie jestem w trakcie usuwania konta (ppe). Kiedyś to był fajny portal, potem byłem tam "z przyzwyczajenia". Blogi czytelników generalnie były/są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ja lubie cdaction. Przynajmniej zadnych bajtowych naglowkow. Eurogamer tez ok, nie slyszalem zeby poszli w ppe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ja wchodzę na ppe bo mi się podoba rozkład stronki xD nie czytam tych newsów ale jak są jakieś nowe trailerki to łatwo zobaczyć bo te inne stronki tak średnio wyglądają ale nie urodziłem się w latach 80' żeby czytać o grach, halo ytubek i podcasty? Mówi to coś dla was stare dziadersy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Kto wie co przyszłość przyniesie. Pewnie z zazdrością spoglądają na "ruch" w ppe. Oby tylko Roger tego "płepłe klimatu'/"redaktorów" nie dodał do PE. Jest naczelnym zarówno w PE jaki i w ppe. Więc różnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 A nie porzucił ppe jakiś czas temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (edytowane) Nic mi o tym nie wiadomo Czasami napisze jakąś recenzje. Ostatnio GT7. Oczywiście ocena słuszna Nie można podpaść wielkim molochom typu $ony/Micro$oft/Ubi$oft itp. Kasa z tego jakaś jest. Internet to przyszłość. A "gazetka" nie wiadomo ile pożyje. Na ppe ma być "klikalnie". Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Alastor84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 No chyba cie mlody grzeje, ze bede tracil 15min az jakis gracz mi wyrecytuje to co rano ukradl z zachodnich serwisow albo nie daj Kojimbao z ppe. Wchodze na cda, 2 skrole myszem i juz wiem, ze w tej smutnej jak pi.zda branzy dalej to samo czyli bez zmian i wracam na foruma. Polecam ten styl. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Pixel ma swój portal i czasem przejrzę mobilnie: http://pixelpost.pl - zero clickbaitowych tytułów. Zero komentarzy (to nieco dziwi) i gownoburzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 36 minut temu, Mejm napisał: No chyba cie mlody grzeje, ze bede tracil 15min az jakis gracz mi wyrecytuje to co rano ukradl z zachodnich serwisow albo nie daj Kojimbao z ppe. Wchodze na cda, 2 skrole myszem i juz wiem, ze w tej smutnej jak pi.zda branzy dalej to samo czyli bez zmian i wracam na foruma. Polecam ten styl. Ja jak boss słucham rysława w aucie albo podczas roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Ja juz nie umiem na dwa fronty. Albo stoi robota albo gubie watek podcasta. A Ryslaw ostatnio sobie nagrabil bo nieladnie mowil o sh2. No i nie moge sluchac Andrzeja Muzyczuka, mam to samo co z arhonem, tonacja glosu mnie odrzuca. Poza tym podcast co kilka dni nijak ma sie do newsow na stronie a takie bylo pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Polecicie jakąś stronke gdzie można sobie zrobić wish liste gierek i pododawać gry które już sie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 891 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Excel? Próbowałem już różnych stronek ale trochę lipa jak ci padnie po kilku latach pierdzielenia się z listą po dwóch takich akcjach prowadzę sobie arkusz w dokumentach google od prawie 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 I pojebałem tematy ogólnie XD Ale Excel odpada. PPE było ok, ale zjebali po całości po update i skasowałem konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zrób w htmlu i sam sobie zaznaczaj co ukończyłeś, a co nie. Albo na darmowym blogu wordpressa? Ja mam ma tel notatki, co mam kupić, na kompie aplikacje launchbox - może obczaj na yt jak to wyglada. Tez można przez stronkę i ich bazę dodawać gry do posiadanych, ulubionych itp Przykładowy link: https://gamesdb.launchbox-app.com/games/details/91745 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 Jeśli chodzi o listę tego, co ograłem i w co chcę zagrać, to standardowo: filmweb. Opcji "kupione/nie ograne" nie ma, no ale można improwizować i np. dodawać sobie tytuły bez oceniania ich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 346 Opublikowano 30 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Cytat I jak zwykle Wróbel i jego weekendowe wysrywy z kosmosu.Caly tydzień parówy nie widać a przy piątku,sobocie i niedzieli chce nadrobić prowokując ludzi do taniego podzialu na obozy i jechania po sobie nawzajem.jesteś najwiekszym śmieciem z tego portalu i nie masz nawet prawa nazywać siebie redaktorem.żerujesz na słabościach takich samych prostaków jak ty i przyłożyłeś się ostro do sprowadzenia ppe na samo dno po którym od dawna szorujecie.ludzie tutaj zakładają konta i tak dalej ale cały czas są anonimowi,Ty natomiast robisz z siebie pośmiewisko oficjalnie i mam nadzieję że za tą popeline która odpierdalasz nikt nigdy nawet na ciebie nie spojrzy jak będziesz, startował do prawdziwej pracy. Pewnie zaraz komętka poleci, dlatego wklejam tutaj, żeby to złoto nie zaginęło na kartach historii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 599 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja pierdolę, Grucha używa translatora, a nawet nie raczy następnie przeczytać i poprawić. xd Oczywiście mowa o analogach w padzie. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Aż mi się przypomniało jak laska w firmie zrobiła rezerwacje hotelu na nazwisko Branch zamiast Gałązka. Na szczęście się szybko kapnęła, że coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Te nieuki od dawna używają translatora Google przy kopiowaniu niusów. I nie raz to już im wytknięto. Co nie przeszkadza być wyrocznią dla hmmm... mniej rozgarniętej części użytkowników forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 599 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Gamescom 2022: Widzieliśmy Gothic Remake za zamkniętymi drzwiami. Czas na kolejny cios od Bullita! "Gamescom 2022: Widzieliśmy Gothic Remake za zamkniętymi drzwiami" a potem: "Nie widziałem pokazu rozgrywki, ale mogłem posłuchać odświeżonej ścieżki dźwiękowej". Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 346 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 I jeszcze było PILNE xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Powinny się c0rwa syreny odpalać jak klika się w news typu P I L N E G O Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Czy można zmienić tytuł tematu na ppe.pl - portal podgraczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 A może portal ludzi gorszego sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 851 Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 fix'd 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi