Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam nadal se achivmenty za czytanie portalu i inne aktywnosci? Chyba wtedy ostatni raz tam zagladalem. I czy mi sie wydaje, czy byl jakis cykliczny konkurs na poczatku, tylko nie pamietam na jakich zasadach ale szybko ludzie zaczeli je obchodzic. Cos z czytaniem wpisow, pisaniem komentarzy? Nie wiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, LeifErikson napisał:

portal wygląda dla mnie  jak agregator growych i okołogrowych bajtów zebranych z całego internetu

Odpowiadając na pytanie Mejma, właśnie dlatego. Oczywiście, że to wszystko jest zerżnięte żywcem z innych miejsc. A nawet dobre portale o gierkach nie mają u siebie literalnie wszystkiego.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Mejm napisał:

Mi jest ciezko uwierzyc, ze po tylu latach i stylu funkcjonowania tego portalu inteligentne osoby w ogole go jeszcze odwiedzaja.

Już kiedyś o tym pisaliśmy. PPE sprawdza się idealnie do czytania nagłówków, a treść dostarcza beki i dlatego warto czasem przeczytać wypociny Gruchy aka Iza Łęcka.

Btw, ktoś kiedyś wrzucał na forum linka do jakiejś strony z newsami, z której kradną inne portale bo bardzo dużo rzeczy tam było, kojarzy ktoś? 

edit: dobra już sobie przypomniałem, chodzi o n4g :) 

Edytowane przez number_nine
Opublikowano

No i spoko, jak ktos lubi albo robi to dla beki to ok. Ja pisze o przypadkach, ktore wiedza co to za tresci, kto je tworzy, ale wchodza tam cyklicznie a potem zadaja pytania "no ale jak to tak mozna pisac? kto na to pozwala?".

Opublikowano

Totalne govno, wchodzą tylko na główną by zobaczyć treść newsów bo jednak dość sprawnie pojawiają się tam aktualne informacje, zaraz potem zamykam stronkę i po treść i szczegóły udaje się na zagraniczne fora i strony.

Poziom tekstów na stronce to totalna spjerdolina, ale co się dziwić jak tam nawet ofi prowadzi jakiegoś govno bloga

Opublikowano

Też właśnie mnie to jebło. Człowiek wchodzi, żeby obczaić na szybko co tam na VGA było, a Iza dalej grzeje temat GTA6. I to w jakim stylu! 

Trochę śmiechu z rana mi raczej nie zaszkodziło, dzięki Iza [poklepuje po głowie].

Opublikowano (edytowane)
W dniu 7.12.2023 o 09:50, BRY@N napisał:

to samo co wkurwiało mnie na probaskecie :facepalm:

Już dawno powinieneś przenieść się na jedyny słuszny portal - szostygracz :)

Edytowane przez next THE flex
  • Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

[...] jeśli dotychczas nie kupiliście cyfrowej wersji, to pozostaje Wam jedynie sięgnięcie po edycję w edycji fizycznej

Sony wcześniej nie informowało o tej sytuacji, ale 1 stycznia z PlayStation Store zniknął Gran Turismo Sport – grę nie możemy już kupić, by sprawdzać zawartość lub cieszyć się rozgrywką offline. 

:gayos:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według przecieku z Reddita, do którego ktoś dokopał się na 4chanie, Sony ma w tym roku wypuścić aż 5 tytułów na pecetach, wśród których znajduje się nawet startowy hit PS5 - Demon's Souls Remake. Co jeszcze zobaczymy na PC? Według pracownika Nixxes (a przynajmniej za takowego podaje się autor wpisu), możemy zobaczyć nawet Infamous: Second Son.

https://www.ppe.pl/news/334360/sony-zamierza-przeniesc-na-pc-takze-stare-gry-w-sieci-pojawila-sie-lista-gier-z-playstation-5-i-playstation-4.html

Czy ta strona moze jeszcze nizej upasc?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda jak wypracowanie z gimnazjum gdzie używało się fikuśnych słówek żeby tylko najebać więcej tekstu :kekw: nie ma co się chyba zbytnio rozwodzić nad ppe i jakością. To żyje tylko po to żeby wzbudzać takie emocje. Ty się wkurzysz, yebniesz posta, kilka osób z ciekawości wejdzie na ppe zobaczyć całą recke i pyk Grucha ma nowe lambo :nosacz2: