Opublikowano 28 lutego 20241 r W każdym wojtku są dwa wilki Spoiler jeden twierdzi, że ps5 pro rozwali mózgi drugi mówi, że ps6 będzie popierdółką
Opublikowano 28 lutego 20241 r Rzeczywista, najpierw był newsik o tym, że PS6 będzie kieprawe, a kilka godzin później ten o "POTWORZE PRO".
Opublikowano 22 marca 20241 r Proponuję zmienić nazwę tematu na "wysrywy z PPE" Edytowane 22 marca 20241 r przez Paolo1986
Opublikowano 22 marca 20241 r 24 minuty temu, dee napisał: Możliwe, że to pilne Było wcześniej oznaczone jako P I L N E
Opublikowano 22 marca 20241 r 49 minut temu, Paolo1986 napisał: Proponuję zmienić nazwę tematu na "wysrywy z PPE" Właśnie to była moja pierwsza myśl wchodząc do tego tematu
Opublikowano 26 marca 20241 r Kto pisze te wysrywy, brak słów. Treść nie liczy się w ogóle. Chodzi tyko o klik.
Opublikowano 11 kwietnia 202411 kwi To jest najlepszy cytat w historii tego portalu: Parę osób pytało, czy ja założyłem ten profil. Nie, nie jestem w żaden sposób związany z prowadzeniem tego profilu. Ale autorowi podrzuciłem trochę smaczków i bardzo mu kibicuję
Opublikowano 13 kwietnia 202413 kwi ZNANY DZIENNIKARZ GROWY UCZY CD PROJEKT JAK ROBIĆ GRĘ [ZOBACZ JAK] To w CDP tam teraz ostre poruszenie pewnie mają. Zapowiadał się spokojny weekend, tymczasem trzeba kranczować i analizować pomysły Kajetana.
Opublikowano 13 kwietnia 202413 kwi N8e śmiej się, on tam pisał, że może być alchemia i jazda konno. Jakby co to już wiecie komu dziękować.
Opublikowano 13 kwietnia 202413 kwi Za tydzień na ppe news: CDP Red zatrudniają woltyżera i alchemika.
Opublikowano 15 kwietnia 202415 kwi Chrzanowski i żona Gruszczyka to moi ulubieni projektanci artykułów
Opublikowano 16 kwietnia 202416 kwi W dniu 11.04.2024 o 12:41, ProstyHeker napisał: To jest najlepszy cytat w historii tego portalu: Parę osób pytało, czy ja założyłem ten profil. Nie, nie jestem w żaden sposób związany z prowadzeniem tego profilu. Ale autorowi podrzuciłem trochę smaczków i bardzo mu kibicuję Ten profil to złoto
Opublikowano 16 kwietnia 202416 kwi https://www.ppe.pl/news/340757/rayman-powraca-jeszcze-w-tym-roku-fani-otrzymaja-nowy-tytul.html Rayman powraca. Jeszcze w tym roku fani otrzymają nowy tytuł Jasne, nie liczyłem na nową grę na currentgeny. Wahałem się pomiędzy jakimś hdremasterem, a kolejną częścią Go. Ale nie. To planszówka. Ręce opadają. Ja wiem, kliki, nagłówki i tak dalej. Ale chyba są jakieś granice żenady
Opublikowano 17 kwietnia 202417 kwi nie wiecie o co chodzi? już wam tłumaczymy, możliwe jednak, że nie o to chodzi
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi Nawet jak na poziom PPE tłumaczenie słowa "roadmap" powaliło mnie na łopatki xD
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi Artykuł powstał podczas konsumpcji gorącego psa, nie widzę innego wytłumaczenia.
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi To jest uniwersum, którego nie rozumiem, nie wierzę w jego istnienie, to jest symulacja. Chłop, rzekomy leaker, którego cytują, jest aktywnym userem PPE. Grzegorz Gragi Cyga jest godnym następcą Gruchy. O mój ty panie nie wierzę w to co widzę xD Edytowane 18 kwietnia 202418 kwi przez ProstyHeker
Opublikowano 18 kwietnia 202418 kwi O losie Przecież rekrutacja tam musi wyglądać tak, nie widzę tego inaczej: