Bzduras 12 520 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego W każdym wojtku są dwa wilki Spoiler jeden twierdzi, że ps5 pro rozwali mózgi drugi mówi, że ps6 będzie popierdółką 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Te 12h to rzeczwista różnica w publikacji czy screeny nieaktualne? Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Rzeczywista, najpierw był newsik o tym, że PS6 będzie kieprawe, a kilka godzin później ten o "POTWORZE PRO". 6 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Nowy K L A S Y K od mistrzów clickbaitu Możliwe, że to pilne 8 Cytuj
Paolo1986 751 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca (edytowane) Proponuję zmienić nazwę tematu na "wysrywy z PPE" Edytowane 22 marca przez Paolo1986 1 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 24 minuty temu, dee napisał: Możliwe, że to pilne Było wcześniej oznaczone jako P I L N E Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 49 minut temu, Paolo1986 napisał: Proponuję zmienić nazwę tematu na "wysrywy z PPE" Właśnie to była moja pierwsza myśl wchodząc do tego tematu Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 26 marca Opublikowano 26 marca Kto pisze te wysrywy, brak słów. Treść nie liczy się w ogóle. Chodzi tyko o klik. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Szukam dobrego portalu z newsami growymi. X czy Twitter odpada. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia To jest najlepszy cytat w historii tego portalu: Parę osób pytało, czy ja założyłem ten profil. Nie, nie jestem w żaden sposób związany z prowadzeniem tego profilu. Ale autorowi podrzuciłem trochę smaczków i bardzo mu kibicuję 1 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia ZNANY DZIENNIKARZ GROWY UCZY CD PROJEKT JAK ROBIĆ GRĘ [ZOBACZ JAK] To w CDP tam teraz ostre poruszenie pewnie mają. Zapowiadał się spokojny weekend, tymczasem trzeba kranczować i analizować pomysły Kajetana. Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia N8e śmiej się, on tam pisał, że może być alchemia i jazda konno. Jakby co to już wiecie komu dziękować. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Za tydzień na ppe news: CDP Red zatrudniają woltyżera i alchemika. 1 1 Cytuj
actionbronson 0 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Chrzanowski i żona Gruszczyka to moi ulubieni projektanci artykułów Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia W dniu 11.04.2024 o 12:41, ProstyHeker napisał: To jest najlepszy cytat w historii tego portalu: Parę osób pytało, czy ja założyłem ten profil. Nie, nie jestem w żaden sposób związany z prowadzeniem tego profilu. Ale autorowi podrzuciłem trochę smaczków i bardzo mu kibicuję Ten profil to złoto 3 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia https://www.ppe.pl/news/340757/rayman-powraca-jeszcze-w-tym-roku-fani-otrzymaja-nowy-tytul.html Rayman powraca. Jeszcze w tym roku fani otrzymają nowy tytuł Jasne, nie liczyłem na nową grę na currentgeny. Wahałem się pomiędzy jakimś hdremasterem, a kolejną częścią Go. Ale nie. To planszówka. Ręce opadają. Ja wiem, kliki, nagłówki i tak dalej. Ale chyba są jakieś granice żenady 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia nie wiecie o co chodzi? już wam tłumaczymy, możliwe jednak, że nie o to chodzi Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Nawet jak na poziom PPE tłumaczenie słowa "roadmap" powaliło mnie na łopatki xD 7 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Ja jebe, tak bym sie nie podlozyl w 5 klasie podstawowki Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia Artykuł powstał podczas konsumpcji gorącego psa, nie widzę innego wytłumaczenia. 2 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia (edytowane) To jest uniwersum, którego nie rozumiem, nie wierzę w jego istnienie, to jest symulacja. Chłop, rzekomy leaker, którego cytują, jest aktywnym userem PPE. Grzegorz Gragi Cyga jest godnym następcą Gruchy. O mój ty panie nie wierzę w to co widzę xD Edytowane 18 kwietnia przez ProstyHeker 3 Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia O losie Przecież rekrutacja tam musi wyglądać tak, nie widzę tego inaczej: 1 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi