Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Musialik jak pięknie zmiażdżony w komentarzach :tokar: zastanawiam się czy ten gość w ogóle istnieje czy to jakieś fake-konto w stylu Izy, bo ciężko mi uwierzyć, że ktoś pisze takie farmazony, tak chamsko kłamie w żywe oczy, jest tak gnojony na każdym kroku i nie czuje z tego powodu żadnego wstydu, jeszcze się podpisując własnym imieniem i nazwiskiem i pokazując publicznie swoją twarz. 

E tam, ja coraz bardziej lubię czytać to gówno dla beki i zgadywać co tam Iza i reszta wymyślili. Np dziś, ciekawe o jaką bombę chodzi?

image.png.69ad80a99aa08b4c307f98b4811fabcd.png

Oczywiście o State of Decay ogłoszone dwa tygodnie wcześniej bez daty premiery XD Ale ale!

Cytat

Należy jednak zwrócić uwagę, że ani wydawca, ani deweloperzy nie ogłosili jeszcze okna premiery. Ten aspekt jak najbardziej sugerowałby, że zespoły nie są pewne, czy produkcja będzie gotowa na przyszły rok.

Ale nam już nawet nie zależy, żeby się coś zmieniło. Ten portal jest już spisany na straty pod tym względem i się nie odbuduje w oczach graczy, bo z tego planu biznesowego nie ma już odwrotu. Tylko naiwniak mógłby liczyć, że tam ma prawo się cokolwiek jeszcze zmienić.

To karykatura portalu, klaun w cyrku zwanym branżą dziennikarską i w tej roli spisuje się całkiem nieźle.

• Plusik 1

Ja gardze PPE, ale dalej tam wchodzę z przyzwyczajenia i czuję się z tym obrzydliwie.

Macie do polecenia jakąś dobrą alternatywę? Zależy mi na samych newsach, więc im mniej jakichś blogów, artykułów opiniotwórczych i artykułów spoza branży gierkowej, tym lepiej.

45 minut temu, Square napisał(a):

Niby dla beki wchodzicie, ale nabijacie wyświetlenia, więc nic się nie zmieni jeżeli chodzi o zawartość.

no faktycznie straszna tragedia, bo sobie do kawki przez 10 minut poczytam dla beki te newsy XD jak chce lepszej zawartości, to wchodzę na n4g albo czytam psxe. może podeślij prawilną listę stron, którym nie wolno nabijać wyświetleń i przy okazji wyciągnij kij z dupy 

• beka z typa 1
  • Minusik 1

PPE odwiedzam okazjonalnie i czysto ironicznie, ale śmiać mi się chciało ostatnio jak tekście podsumowującym Xboxowy Showcase czytelnicy masowo wystawiali jej najniższą ocenę 1/6 i aż "redaktorzy" się pytali w komentarzach że co ci ludzie mają w głowach.
No otóż poziomem swoich tekstów, często obliczonych tylko na wywołanie wojenek w komentarzach, sami wychowali sobie taką rakową społeczność czytelników, więc teraz niech się nie dziwią że tak wygląda sekcja komentarzy. 

Dodajmy do tego tłumaczenie tekstów przez google translator byle szybciej , nagminne stosowanie nagłówków Betteridge'a zakończonych znakiem zapytania, czy pisanie całych artykułów na podstawie randomowych wpisów jakiś fanboyów na twitterze i mamy pełen obraz tego portalu który od lat przebija kolejne poziomy dna. 

I to że ja, ty  czy jeszcze kilka osób nie będzie tam wchodzić nic nie zmieni, bo to nie ludzie tacy jak my nabijają im wyświetlenia, ale mają oni swoją własną grupę obiorców którym po prostu odpowiada styl gamingowego pudelka szczującego na własnych czytelników. 

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • This 1